Via website broek besteld . Bleek dat info op website niet overeen kwam met de geleverde broek. Artikel nummer etc klopte. Gebeld , kreeg info over hoe terug te sturen , zonder retour kosten. Echter via website werkte het niet . Of dit bij mij of OVM lag was niet duidelijk. Dus na paar keer pogingen te hebben gedaan. Kreeg ik netjes via mail code om te versturen. Ben blij met de manier via telefoon en mail . Snel; bereikbaar en vriendelijk .Goed geholpen. Een pluim zeggen ze hier in het dorp.
Wat superleuk om te horen dat je blij bent met onze service! Sorry voor de verkeerde productinformatie op de website. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen – en bedankt voor die pluim dat waarderen we enorm! Hopelijk tot snel!
Nette correcte levering kon iets sneller maar verder goed
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Tot de volgende keer!
Snel besteld snel opgehaald in winkel niks mis mee.
Bedankt voor de vijf sterren Wim! Hopelijk zien we je snel weer online of in één van onze winkels!
Mijn ervaring met ofm is uitstekend in een wordt geweldig in personeel als kwaliteit
Bedankt voor het compliment Frans! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent!
Overzichtige webshop, veel keus en snelle levering.
Bedankt voor de vijf sterren Lieneke! Hopelijk zien we je snel weer online of in één van onze winkels!
Het bestelde voldeed aan de verwachtingen en werd keurig volgens afspraak geleverd.
Bedankt voor je leuke review Walter! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
bestellingen worden snel en correct geleverd
Dankjewel voor het prachtige cijfer Henk!
De bestelling zeer snel geleverd en eventueel gratis retour zenden, top.
Bedankt voor het compliment Hans! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent!
had een bestelling gedaan van 2 producten betaald incl voucher blijkt dat er na het afleveren 1 product niet meer leverbaar was kreeg mijn geld terug maar de voucher niet.
Bedankt voor je review Bert! Wat vervelend dat dit zo is gelopen! Ik neem vandaag nog contact met je op via mail.
Top service, fijne webshop! Alleen retourneren kost geld…
"Bedankt voor je positieve review Gerard! 😊 Fijn om te horen dat je blij bent met onze service en webshop.
Premiata
Wat ontzettend vervelend dat je twee verschillende schoenen in één doos hebt ontvangen Marco! Onze oprechte excuses voor deze fout. Uiteraard mag je de schoenen kosteloos retour sturen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op via de mail om dit verder met je af te stemmen en ervoor te zorgen dat het opgelost wordt.
Donderdags drie vesten gekocht. Paar dagen later een mail dat één toch niet gekeverd kon worden. Vervolgens op woensdag de andere twee ontvangen. Dat heeft dus 6 dagen geduurd, ofwel vier werkdagen! Is toch niet van deze tijd mensen...
Bedankt voor je review Michel! Wat balen dat je bestelling later is geleverd dan verwacht en dat één van de vesten uiteindelijk niet leverbaar bleek. We begrijpen je teleurstelling helemaal. Bij OFM. doen we er alles aan om bestellingen op tijd te leveren, maar door de combinatie van onze webshop en fysieke winkels kan het soms gebeuren dat een artikel onverwacht niet beschikbaar is. Ons magazijn probeert dan altijd te bestellen bij de leverancier, maar dat is in jouw geval helaas niet gelukt. Onze excuses voor het ongemak! We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van de andere artikelen. Wil je toch een vervangend product bestellen? Neem gerust contact op met onze Customer Support Hero’s. Hopelijk tot een volgende keer, in de winkel of online!
- voorraden kloppen vaak niet. Is jullie voorraad systeem wel correct gekoppeld? - er is iets mis met de inlogpagina. Het gebeurt vaak dat de tekst op de pagina onzichtbaar zijn - er is iets mis met de winkelwagen. Ik heb een aantal shirts besteld maar de aantallen klopte niet in het overzicht - ook in mijn account kon ik niet zien wat ik precies had besteld. Ik weet niet wat er is gebeurd. Jullue website was altijd oke, maar op dit moment lopen jullie echt achter op andere retailers.
Bedankt voor je feedback Patricia! Het spijt ons te horen dat jouw ervaring deze keer niet naar verwachting was. We begrijpen hoe belangrijk een soepel werkende website en kloppende informatie zijn. Onze technische afdeling onderzoekt dit soort signalen zorgvuldig om verbeteringen door te voeren. Hopelijk was dit een eenmalige mindere ervaring, en zien we je snel weer terug in onze webshop. We zullen ons uiterste best doen om je dan weer de service te bieden die je van ons gewend bent.
Op vrijdag een bestelling geplaatst met als levertijd de volgende dag. Op woensdag erop maar eens contact opgenomen met de klantenservice waar mijn bestelling bleef. Deze zou die dag verzonden worden. Kreeg later op de dag een melding dat 1 artikel er ineens niet meer was. Dus jammer dat de online voorraad niet direct bijgewerkt wordt als iemand wat besteld die ziet dat het voorradig is. Bij het nakijken wat er niet voorradig was bleek dit een 1 + 1 gratis artikel te zijn. Voor het andere artikel stond de 100% prijs op de factuur. Gelukkig kon dit, na een belletje van mijn kant naar de klantenservice, gecorrigeerd worden naar een 50% prijs (had immers 2 artikelen verwacht voor die prijs). Voor mij is de website onbetrouwbaar. Je weet niet zeker of artikelen voorradig zijn en bent ook niet zeker dat de verwachte leverdatum nagekomen wordt.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet naar verwachting is verlopen. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een artikel toch niet voorradig blijkt te zijn en dit pas na het plaatsen van een bestelling duidelijk wordt. Dit is uiteraard niet hoe wij onze service voor ogen hebben. Daarnaast is het natuurlijk niet ideaal dat de actie (1+1 gratis) niet correct verwerkt werd. Gelukkig hebben onze collega’s van de klantenservice dit voor u kunnen corrigeren, maar we begrijpen dat dit beter direct goed had moeten gaan. Wij waarderen uw feedback enorm, omdat het ons helpt onze processen te optimaliseren en uw vertrouwen in ons terug te winnen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan wij altijd voor u klaar. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en hopelijk mogen we u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.
Draag al jaren dezelfde broek nl. Pierre Cardin. Was een mooie aanbieding waar ik graag gebruik van heb gemaakt. Bestellen ging eenvoudig en is keurig afgeleverd .
Bedankt voor uw prachtige review! Wat leuk om te horen dat Pierre Cardin al jaren uw favoriet is. En natuurlijk fijn dat u gebruik heeft kunnen maken van onze mooie aanbieding! We zijn blij dat het bestellen eenvoudig verliep en dat uw bestelling netjes is afgeleverd. Uw tevredenheid is waar wij het voor doen! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij OFM. Veel plezier met uw aankoop!
Het is zonde dat bij de jeans van TH, niet bij staat of het het type Scanton, Houston, bleecker bij staat. Want de maten van dat type broek zijn niet hetzelfde. Daardoor had ik nu dus de verkeerde maat b steld en moest ik ze retourneren.
Bedankt voor je review en waardevolle tip! We gaan kijken hoe we dit duidelijker kunnen aangeven op de website. Ik neem nog even persoonlijk contact met je op om je verder te helpen
Super goed geregeld !
Bedankt voor de vijf sterren Frank!
Goede overzichtelijk site. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Dankjewel voor de leuke review! Veel plezier van de bestelling gewenst!
Mijn bestelling is keurig geleverd en het paste direct.
Bedankt voor de vijf sterren Rob!
ruiling beetje omslachtig
Dankjewel voor je beoordeling Tjeerd! Ruilen is inderdaad via onze webshop systematisch niet mogelijk. Je bent uiteraard altijd van harte welkom in één van onze winkels om je bestelling te ruilen!
Zaterdags besteld, maandag geleverd. Product komt exact overeen met de website. Prima dus!
Bedankt voor je beoordeling Peter! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
Zoals iedere keer wer snel en goed geholpen
Dankjewel voor je leuke beoordeling Dennis!
Goede kwaliteit met goede service en snel geleverd.Opgehaald in de winkel
Bedankt voor de mooie review Stefan! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!
gemakkelijk te bestellen en snelle levering heb ik afgehaald in winkel
Bedankt voor de vijf sterren Marijn! Hopelijk zien we je snel weer online of in één van onze winkels!
Goede kwaliteit als aan gegeven en snel geleverd. Top.
Bedankt voor het mooie cijfer Richard!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC