Leuk shirt van PME blij mee
Bedankt voor de mooie review, Marc! Leuk dat je blij bent met je bestelling. Veel plezier ervan en tot een volgende bestelling!
Goed verpakt!
Bedankt voor je mooie beoordeling, Niels. Leuk dat je tevreden bent. Veel plezier gewenst met je bestelling en graag tot een volgende keer.
Makkelijk bestellen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Dik tevreden.
Beste Rick, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot de volgende keer!
Ok
Beste Dirk, Dankjewel voor je 5 sterren! Veel plezier met je aankoop(en)
Bodywarmer keurig op tijd geleverd en super blij mee . Het doosje waar het in zat was echter op verschillende plaatsen beschadigd en gaten erin . Was naar mijn mening te dun karton !
Beste Frank, Bedankt voor je review! Fijn dat je blij bent met de bodywarmer en de levering. Jammer om te horen over de verpakking, we nemen je feedback mee om dit te verbeteren!
Mooie polo, snel geleverd
Beste Agram, Dankjewel voor je review! Veel plezier met je polo!
Ik heb op 2 april iets besteld en na navraag bleek dat mijn artikel pas op 9 april werd verzonden. Ik heb het nu nog steeds niet ontvangen. Dit ben ik niet gewend van jullie.
Beste Rob, Dank voor je bericht en vervelend dat je bestelling nog niet is aangekomen. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we direct wat er aan de hand is en zoeken we samen naar een oplossing.
Opnieuw goede ervaring, levertijd wel langer dan ik had verwacht. Op zaterdag besteld en donderdag in huis.
Bedankt voor je positieve review! We waarderen het dat je opnieuw voor ons hebt gekozen. We begrijpen dat de levertijd langer was dan je had verwacht. We streven ernaar om onze levertijden te verbeteren en hopen je bij een volgende bestelling sneller van dienst te kunnen zijn.
Gewoon goed. Broeken waren uiteindelijk te klein maar makkelijk retour. Ik heb ze zelf naar de winkel gebracht en werd goed geholpen en heb daar nieuwe broeken mee terug genomen. Keurige winkel en vriendelijk personeel.
Beste Stefan, Bedankt voor je fijne review! Jammer dat de broeken niet pasten, maar goed om te horen dat het retourproces soepel verliep en je zo goed bent geholpen in de winkel. Graag tot ziens!
Bestellen ging makkelijk en snel geleverd
Zeer goede klantenservice.
Beste Albert, Bedankt voor je review! Fijn dat alles vlot en soepel is verlopen, daar doen we het voor!
het proces van a-z gaat zoals tevoren is afgesproken. de communicatie tijdens het proces ook. voldoende info. Geen overbodige communicatie.
Goede en snelle service.....sowieso mooie artikelen
Beste Harrie, Dankjewel voor je review! Veel plezier met je aankoop(en)
Zeer fijne webshop met betrouwbare en snelle klantenservice
Beste Michiel, Dank je wel voor de mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent over onze webshop en service. Tot de volgende keer!
Vanaf kiezen van artikel tot thuisbezorgd was simpel, duidelijk en snel!
Dankjewel voor de vijf sterren Bert! Veel plezier van de bestelling gewenst!
De snelle service overzichtelijke factuur voelt als een betrouwbare webshop. Ook het product van mooie kwaliteit en gezien de complimenten die mijn partner mocht ontvangen voor zijn vest die meestal vrouwen onder elkaar delen zeg ik : ben fan van webshop OFM Met vr groet F. van de Laak
Dankjewel voor de mooie beoordeling Felix! Leuk om te horen dat jullie tevreden zijn over OFM.!
Super goede service
Beste Lloyd, Wat fijn dat je onze service en website zo goed hebt ervaren. Dankjewel voor je review!
Ik kreeg een totaal ander paar schoenen geleverd dan diegene die ik bestelde. Even gebeld, heel vriendelijk, natuurlijk moest ik niet betalen om terug te zenden. Jawel dus. Geen andere mogelijkheid om terug te sturen tenzij na betaling van 4,50 EUR. Het kon ook via klacht maar die knop was niet te vinden bij een retour. Dus ik heb niets gekregen en heb moeten betalen om terug te sturen.
Beste Dirk, Het spijt ons te horen dat er verwarring is ontstaan rondom uw retourzending. We begrijpen dat dit vervelend voor u is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Het is inderdaad niet de bedoeling dat u kosten maakt voor het retourneren van het verkeerd geleverde product. Wij gaan de gemaakte kosten uiteraard aan u vergoeden!
Zie hierboven.
Beste ter Stege, Dankjewel voor je review! Wat fijn dat je zo een goede ervaring hebt gehad zowel telefonisch als in onze winkel!
Vandaag OFM Rosmalen geweest om iets te retourneren,fijne bedieneing,snel geregeld met afterpay in dit gavel.Daarna nog even rondgekeken in de winkel voor iets vervangend,helaas zat er die dag niets bij,super begeleid in het passen etc door medewerker.Al met al fijne winkel
Beste Michiel, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel in Rosmalen en dat het retourneren vlot en prettig is verlopen. Hopelijk mogen we je binnenkort weer verwelkomen!
Graag kleur beter weergeven. Een mogelijkheid tot inkorten lengte zou welkom zijn !
Beste Rob, Bedankt voor je feedback! Inkorten is in veel gevallen mogelijk in één van onze filialen – vraag gerust naar de mogelijkheden. We nemen je opmerking over de kleurweergave mee ter verbetering.
Ik had 2 orders geplaatst op de vrijdag. Uiteindelijk waren deze pas donderdag op het DHL servicepunt
Beste Jan, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs van onze producten. Jammer dat de levertijd tegenviel, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses daarvoor. We nemen je feedback serieus en doen ons best om de leveringssnelheid te verbeteren. Dank je wel voor het delen!
Ik heb al meerdere kledingstukken besteld bij OFM en laten bezorgen in 1 van de winkels. Altijd netjes verpakt en in de winkel goed, netjes en professioneel geholpen. OFM is een aanwinst in onze stad.
Beste Carlo, Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je steeds zo tevreden bent over onze service en dat je het gemak van levering in de winkel waardeert. We geven je complimenten graag door aan het team! We vinden het super om als OFM-onderdeel te mogen zijn van jouw stad! Hopelijk tot snel weer in de winkel!
Twee gelijke broeken besteld, twee verschillende van hetzelfde merk ontvangen. Ze passen beide goed en de prijs was ook zoals besteld, dus geen klachten. Snelle, levering leuke aanbieding.
Beste Robert, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de broeken goed passen en je tevreden bent over de prijs en snelle levering. Heel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Goede service en bereikbaarheid van de winkel.Gioede levering.
Beste Linda, Wat fijn dat je onze service en bereikbaarheid goed hebt ervaren! Dankjewel voor je review!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC