Kwalitatief goede kleding voor een betaalbare prijs.
Fijn dat je tevreden bent over ons Ray. Bedankt voor dit mooie cijfer!
Snelle levering zeer tevreden
Mooi cijfer Pieter, bedankt!
Blij met mijn overhemd, maar niet het artikel wat ik had besteld.
Onze excuses dat we je een verkeerd artikel hebben opgestuurd. Heb je hierover contact gehad met de klantenservice?
De website is overzichtelijk en biedt een ruime keuze. De beschrijving van de aangeboden producten is correct. De klant wordt correct ingelicht over de levering.
Bedankt voor je duidelijke review André. Veel plezier gewenst van je aankopen.
Haal dit a.u.b. van jullie site en bij bestelling . Dit maken jullie niet waar en levert irritatie op als jullie dit beloven. Reeds een paar x gebeld met klantenservice , maar doen net of hun neus bloedt . Aan eerdere reviews te zien leveren jullie niet op tijd en moeten klanten lang wachten
Wat jammer dat je niet tevreden bent Maurice. Helaas loopt de levertijd op het moment iets uit. Onze excuses hiervoor.
Mijn ervaring is snelle bezorging en alles op voorraad Kwaliteit prima te noemen Vaak leuke aanbiedingen. Wij zijn dol op OFM
Fijn dat je zo tevreden bent Jaap. Bedankt voor dit mooie cijfer!
1 oktober bestelt nog niks ontvangen
Bedankt voor je review Adrie, heb je hierover al contact gehad met onze klantenservice?
Uitstekend!
Uitstekende review Silvano! Bedankt en veel plezier van je aankopen.
Bestelling is later bezorgd dan beloofd zonder daar bericht van te doen.
Onze excuses dat je je bestelling later hebt ontvangen dan je had verwacht. Veel plezier gewenst van je aankoop!
Dit type spijkerbroek kon ik elders niet meer vinden maar OFM had ze nog op voorraad en in de sale. Dus er 2 van besteld. Zijn snel en goed geleverd. En waarschijnlijk ga ik er nog 1 betellen. Ik ben er blij mee!
Fijn dat je zo tevreden bent over OFM Wilko. Bedankt voor de goede review!
- Bestellen via internet is OK, duidelijk genoeg. - Levering komt er snel aan. - Return ook OK, hoewel ik verrast was dat de return niet gratis is . Ik heb bij het bestellen geen indicatie gekregen dat ik voor eventueel retiurneren 4,50€ verzendkosten moet betalen. - De doos waarin de overjas (niet in een plasticzak, maar "open en bloot") was verpakt was belachelijk groot. Op die manier was het terugbrengen vh pak naar het Postkantoor op de Grote Markt van Mechelen een lastig karwei (Grote Markt Mechelen bijna niet met de wagen te bereiken, ik ga altijd te voet of met fiets...). Hoewel natuurlijk niet "de schuld" van OFM: de maat M voor de bestelde jas, was verbazend klein. Ik wil die jas echt: ik heb nu zelfde jas in maat L besteld! Hoop maar dat die maat nu niet te groot is...
Bedankt voor je duidelijke review Wouter. We nemen je feedback mee. Hopelijk past de jas je straks wel.
De webshop is echt een aanfluiting! Onduidelijke foto's die piepklein zijn. En slechts 1 foto per product. Selecteren om te kopen is ook krankzinnig. Eerst een sterretje geven, pas daarna in je mandje gooien slaat nergens op! En dan leveren jullie ook nog het verkeerde artikel....hahaha...eens maar nooit meer!
Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze webshop. Als je het artikel in de gewenste maat aanklikt, kun je deze gelijk in je winkelmandje zetten. Tip; bekijk onze artikelen op een tablet of laptop, dan kun je de afbeeldingen groter zien.
Heel goed vooral tijdens het opruimen
Dankjewel voor de vijf sterren Angela! Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Wat een mooie kleding van excelente kwaliteit. Vol gemak in de webshop. Tevree!!
Dankjewel voor de mooie beoordeling Son! Tot de volgende keer!
Probleemloos
Bedankt voor de mooie beoordeling Bob! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Levering was zeer snel. Aanbieding was op het juiste moment voor mij. Eenvoudig en makkelijke site.
Dankjewel voor de vijf sterren!
Makkelijk om te bestellen
Bedankt voor de mooie beoordeling Mike! Veel plezier van je aankoop gewenst!
gewoon heel goed
Dankjewel voor het prachtige cijfer Gerrit!
Hier benaderen de medewerkers de klant zo als het moet. Niet meedenken maar na denken
Bedankt voor het compliment René!
Snelle levering en goed verpakt. Mooie kwaliteit , overzichtelijke site, zeer tevreden , tot de volgende keer
Wat een goed cijfer John! Bedankt hiervoor. We zien je graag weer terug.
Alles kunnen vinden, en een snelle bezorging
Bedankt voor je goede review Dennis. Veel plezier gewenst van je aankopen.
Ik had een shirt waas gaatjes in vielen bij de stiksels. Ik kreeg direct een nieuw shirt toegestuurd. Hetzelfde shirt had ik ook in een andere kleur, ergens anders gekocht en geen bonnetje meer. Zelfs dat shirt is volledig vergoed voor de volledige prijs terwijl deze nu in de aanbieding was. Super! bedankt
Goed om te zien dat je zo tevreden bent over ons Edwin. Veel plezier gewenst van je aankopen!
Mooie producten, en snelle en nette levering.
Mooi cijfer Henk. Bedankt voor je review!
Ervaring zeer positief Kreeg ook snel bericht dat de bestelling binnen was bij de opgeven winkel
Fijn dat je bestelling naar wens is verlopen. Bedankt voor dit mooie cijfer.
De ene dag besteld volgende dag al in huis. Jammer dat er wel weinig voorraad is. Wilde het item nogmaals bestellen maar alles was al uitverkocht!?
Bedankt voor de goede review Gerda. Jammer dat je gewenste item al was uitverkocht. Veel plezier van je aankopen.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC