Mooie zaak vriendelijk personeel en vooral mooie kleding.
Bedankt voor de vijf sterren, Berry! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Zeer snelle levering
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Peter! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Aantal producten op voorraad echt als ik deze in mijn winkelmand deed was het ineenns niet meer voorradig. Tevens een polo besteld die uiteindelijk niet meer geleverd werd doordat deze ook niet op voorraad was
Bedankt voor je review, Bart! Wat vervelend dat je problemen hebt ervaren tijdens het bestellen. We doen hard ons best om deze problemen in de toekomst te voorkomen. Onze excuses hiervoor! We hopen je toch nog eens te mogen verwelkomen.
Bestelde kleding valt ene keer ruim. Andere keer dezelfde maat toch kleiner. Verder vallen de maten XXXL kleiner dan ik zou verwachten. Mijn tip bied ook XXXXL aan en niet alleen Max XXXL Verder is de zending na bestellen erg lang wachten.
Bedankt voor je review, Harry. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent over de maatvoering. Helaas valt niet elk merk hetzelfde. We nemen je feedback zeker mee.
Vorige week voor de tweede keer online besteld en wederom vertraging in de levering. Op maandag bestellen is een week later op maandag afleveren. Duidelijk is dat het logistieke proces niet op orde is. Iedere keer een excuusbrief dat men het vervelend vind en door drukte de zending is vertraagd. Dat was bij de eerste bestelling en ook bij de laatste bestelling. Maw mijn ervaring met de webshop van OFM is uitermate teleurstellend.
Bedankt voor je review, Elroy. Wat jammer dat je niet tevreden bent. Onze excuses als de levering iets langer duurde dan je had verwacht. Tijdens de sale periode is er inderdaad een kleine vertraging geweest voor een aantal orders. We wensen je veel plezier met je items en graag tot een volgende keer!
levering bleef lang weg
Hoi Rijk, dankjewel voor je review. Onze excuses als de levering iets langer duurde dan je had verwacht. Tijdens de sale periode is er inderdaad een kleine vertraging geweest voor een aantal orders. We wensen je veel plezier met je items en graag tot een volgende keer!
Mooi aanbod kleding. De webshop kan nog wel wat verbetering gebruiken als het gaat om voorraad, afrekenen, de complete funnel. Anno 2025 hoort dit vlekkeloos te gaan, maar verschillende keren vastgelopen en zo'n 3 keer opnieuw proberen te bestellen.
Bedankt voor je review, Steven. Wat jammer dat je problemen hebt ervaren met het afrekenen op de website. Tijdens de sale periode zijn er inderdaad wat problemen geweest bij een aantal klanten tijdens het afrekenen, onze oprechte excuses hiervoor! We hopen deze problemen in de toekomst te voorkomen. Mocht je nog eens ergens tegenaan lopen, dan horen we het heel graag van je. Veel plezier met je bestelling!
Zending duurde lang; voor de rest ok
Bedankt voor je review, Peter! Onze excuses als de levering iets langer duurde dan je had verwacht. Tijdens de sale periode is er inderdaad een kleine vertraging geweest voor een aantal orders. We wensen je veel plezier met je items en graag tot een volgende keer!
Ik ging in op de aanbieding 3 overhemden voor de prijs van 1 . Ik ontving snel de drie hemden: mooie kwaliteit en goede kleuren
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Bram! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Na het bezoeken van winkels en websites de beste prijs gevonden bij OFM !!!
Bedankt voor je mooie review, Marc! Leuk dat je bij ons gevonden hebt wat je zoekt. Heel veel plezier ervan en graag tot een volgende keer!
De producten waren snel verzonden, goed verpakt, prima communicatie en nu gelukkig ook geen verzendkosten. Dit was altijd mijn enige minpunt van OFM.
Bedankt voor je mooie review Edwin! Fijn dat je nu helemaal tevreden bent met onze service, leuk om te lezen.
Gemakkelijk te bestellen, snelle levering
Bedankt voor je review, Jos! graag tot een volgende keer.
Het zoeken naar mooie kleding gaat eenvoudig en snel. De prijzen zijn scherp en dus interessant.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Jan-Hidde! Graag tot een volgende bestelling!
Ik ben blij met de makkelijke manier van bestellen en voor een hele mooie prijs, precies wat ik graag wilde hebben.
Bedankt voor de vijf sterren, Gerard! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Trui besteld van 100% wol. Bij aankomst blijkt het katoen met plastic te zijn.
Bedankt voor je review Bart. Inmiddels hebben we elkaar telefonisch gesproken. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Mochten we je verder nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het natuurlijk heel graag!
Bestelling geplaatst en kon deze 2 dagen later al ophalen in de winkel
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Hans! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Bezorging heeft even op zich laten wachten en dat kan gebeuren! Maar stuur dan even n mail nu moest ik jullie bellen maar artik in prima staat ontvangen
Dankjewel voor je review Laurens! Helaas was de levertijd in verband met de drukte in ons magazijn wat langer dan gehoopt. Nogmaals onze excuses hiervoor. We wensen je desondanks veel plezier van de bestelling!
Leuke aanbiedingen, snelle levering, daarnaast bij het omruilen ivm maatvoering wordt ook snel uitgevoerd, verwerking van cadeaubonnen werkt prima! Geld wordt ook snel teruggestort op je rekening! Ben al jaren klant en ben voorlopig dit niet te wijzigen.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Alfons! Leuk dat je zo'n trouwe klant bent een graag tot snel!
Nog niet meegemaakt dat een belofte niet werd nagekomen .
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Cees! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
De levertijd was langer dan verwacht
Bedankt voor je beoordeling Robert Jan! Helaas was de levertijd in verband met de drukte in ons magazijn wat langer dan gehoopt. Nogmaals onze excuses hiervoor. We wensen je desondanks veel plezier van de bestelling!
De broek die ik had gekocht was in de fysieke winkel €53 duurder. Dus blij dat ik deze heb gevonden.
Bedankt voor de vijf sterren, Marc! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Nog steeds in afwachting levering door DHL.
Beste Henk, bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen! Helaas kan ik geen bestelling in ons systeem vinden op jouw gegevens. Zou je contact met onze klantenservice willen opnemen? We helpen je graag verder!
Via de website kon ik snel en gemakkelijk de juiste overhemden vinden. Op de site staan goede en duidelijke foto's, omschrijving van het product is goed en dankzij de pas- en maathulp kun je de juiste maat kiezen. Bestellen gaat gemakkelijk en daarna ontvang je snel de bevestiging met duidelijke informatie. Binnen 2 werkdagen kon ik mijn bestelling ophalen in de winkel.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Marc! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Bestelde van Paul Shark iets en website geeft aan binnen 2 werkdagen bezorgd, maar dat werd 1 week, dat vond ik jammer. Was nl. Een cadeau en die kwam te laat. Wel keurig ingepakt met originele kaartjes eraan.
Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als OFM. doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop!
Steeds aantrekkelijk geprijsde keuzes beschikbaar.
Hartelijk bedankt voor je mooie review! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC