mooie collectie Mooie prijs
Bedankt voor de vijf sterren, Ad! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
wt moet je nog toevoegen aan deze titel..............
Dankjewel voor het compliment!
Zeer veel keuze uit vele merken. Duidelijke omschrijvingen Snelle verzending Zeer aan te bevelen.
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling!
Fijne duidelijke makkelijk en overzichtelijke website snelle levering goede service en telefonisch bereikbaarheid super fijn
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Andre! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Heel snel geleverd wat ik heb besteld. En professioneel verpakt. Ben nog steeds een tevreden klant.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Ad! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Keurig en op tijd geinform
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Paul! Graag tot een volgende bestelling!
Snelle verzending en nette communicatie
Bedankt voor de vijf sterren, Wim! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Duidelijke webshop en genoeg keuze. Snelle levering
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Alexander! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Fijne winkel behulpzaam personeel tot locatie
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Kenny! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
duidelijke aanbiedingen snel bezorg zeer goede kwaliteit goede prijs
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Henk! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Met een paar klikken het juiste item vlot in huis. Keurig verpakt en kwaliteit zoals ik van OFM ken.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Huub! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Goede site , netjes verpakt en snelle levering
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Nel! Graag tot een volgende bestelling!
Levertijd 2 dagen en prima verpakt
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ben! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
zeer goed
Bedankt voor de vijf sterren, Angenita! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Mooi product op tijd geleverd
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Henri! Graag tot een volgende bestelling!
Mijn bestelde produkten werden zeer snel geleverd.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Wayne! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Er was een gedeelte van mijn bestelling niet leverbaar. Het contact via de mail ging netjes en zeer snel. Mijn complimenten! Lekker vlot antwoord op je mail en alles mooi opgelost. Hier kan menig bedrijf nog wat van leren. Die 5 sterren dik verdiend! Bedankt!
Hartelijk bedankt voor het compliment, Ruben! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Ik had in de week van de schoenenactie, drie paar besteld. Ik kon er dan in ieder geval drie passen en twee uitzoeken (actie was 2 halen 1 betalen). Een dag na het plaatsen van mijn bestelling werd al 1 paar schoenen geannuleerd, en twee dagen daarna nog een paar. Nu kan ik nog 1 paar gaan passen (wordt bezorgd in de winkel), zonder actiekorting. Er staat inderdaad op de site dat een bestelling niet betekent dat de schoenen/bestelling voor je gereserveerd wordt, maar als de bestelling ook pas na drie dagen ingepakt wordt, is de kans natuurlijk groot bij zo'n actie. Verder prima webshop, werkt prima, maar helaas dus niet geleverd
Beste Maurice, dankjewel voor je review. Wat vervelend dat we je bestelling niet volledig konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
Super tevreden met mijn aankoop en goede prijs
Dankjewel voor je beoordeling Daniel! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Het artikel is snel en keurig geleverd en is helemaal wat ik er van verwachtte
Dankjewel voor het prachtige cijfer Els!
De bestelling ging snel
Dankjewel voor je beoordeling Hans! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Super en vlug bezorgd
Dankjewel voor het prachtige cijfer Johan!
Via website broek besteld . Bleek dat info op website niet overeen kwam met de geleverde broek. Artikel nummer etc klopte. Gebeld , kreeg info over hoe terug te sturen , zonder retour kosten. Echter via website werkte het niet . Of dit bij mij of OVM lag was niet duidelijk. Dus na paar keer pogingen te hebben gedaan. Kreeg ik netjes via mail code om te versturen. Ben blij met de manier via telefoon en mail . Snel; bereikbaar en vriendelijk .Goed geholpen. Een pluim zeggen ze hier in het dorp.
Wat superleuk om te horen dat je blij bent met onze service! Sorry voor de verkeerde productinformatie op de website. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen – en bedankt voor die pluim dat waarderen we enorm! Hopelijk tot snel!
Nette correcte levering kon iets sneller maar verder goed
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Tot de volgende keer!
Snel besteld snel opgehaald in winkel niks mis mee.
Bedankt voor de vijf sterren Wim! Hopelijk zien we je snel weer online of in één van onze winkels!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC