Goed en snel geholpen
Aankoop werd snel opgepakt en verzonden
Ik Ben benieuwd of ik het bedrag van de 2 de Poloshirt snel terug krijg ! Het is wel een fout van jullie , mij laten betalen en het achteraf niet kunnen leveren ! Als het andere Shirt weer Leverbaar is , kunnen jullie het alsnog leveren !
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat een deel van je bestelling uiteindelijk niet geleverd kon worden. We begrijpen dat het teleurstellend is, zeker wanneer de betaling al is verwerkt. Onze excuses voor het ongemak. Het bedrag van het niet-leverbare artikel wordt uiteraard teruggestort. Mocht het betreffende shirt weer beschikbaar komen, dan ben je van harte welkom om een nieuwe bestelling te plaatsen. Bedankt voor je begrip.
I have an OFM location in the town that I live, and it is basically my one stop shop for all my clothing. Shop personel is very capable and are always on point and will help you to get what you need. Website is superb and the delivery is fast.
Thank you for your wonderful review! We're delighted to hear that OFM has become your one-stop shop for clothing and that you're happy with both our store and webshop. It's great to know our team has been able to help you find exactly what you need and that you've had positive experiences with our fast delivery. We truly appreciate your support and look forward to welcoming you again soon! 😊
Mijn ervaring omschrijf ik als tevreden op de mogelijkheden binnen de webshop. Enige aandachtspunt die van mijn kant komt is als er met kadobon word betaald en de betaling word onderbroken en die saldo word afgeschreven en later terug gestort graag een melding hier over dat kan een hoop onzekerheid weg nemen. Met vriendelijke groet
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de mogelijkheden binnen onze webshop. Bedankt ook voor je waardevolle feedback over het gebruik van een cadeaubon. We begrijpen dat het onzekerheid kan geven wanneer een betaling wordt onderbroken en het saldo tijdelijk wordt afgeschreven. We nemen je suggestie mee om de communicatie hierover te verbeteren. Graag tot een volgende keer! 😊
Ik ben erg tevreden over OFM. Alle kleding die ik nodig heb in één winkel en ik slaag er altijd. Je wordt fijn geholpen, ze zijn niet opdringerig en ze nemen de tijd voor je. Ik zou OFM zeker aanraden.
Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je altijd bij ons slaagt en tevreden bent over ons assortiment en de persoonlijke service. We vinden het belangrijk om de tijd voor onze klanten te nemen zonder opdringerig te zijn. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot ziens bij OFM! 😊
Op vrijdag 5 juni een bestelling geplaatst. Deze moet nu helaas nog binnenkomen (verstuurd door jullie op woensdag of donderdag (10/11 juni). Normaal ben ik niet zo van de reviews, maar aangezien ik bij jullie altijd goede ervaringen heb in de winkel is dit een tegenvaller. De broek was nodig voor een feest, uiteindelijk bij een andere webshop binnen een dag ontvangen. Het principe van het (volgens mij) verwerken van winkelvoorraad en een centrale hub zorgt voor te veel vertraging,
Bedankt voor je review en feedback. Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet op tijd is aangekomen, zeker omdat je de broek nodig had voor een feest. We begrijpen dat dit teleurstellend is, vooral omdat je normaal gesproken goede ervaringen met ons hebt. Onze excuses voor het ongemak. We nemen je opmerkingen over de verwerking en levertijd mee, omdat we continu werken aan het verbeteren van onze service. We hopen je in de toekomst weer een betere ervaring te kunnen bieden.
Makkelijk bestellen, goede communicatie, snel geleverd!
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk verliep, de communicatie duidelijk was en je bestelling snel is geleverd. Veel plezier met je aankoop.
Overzichtelijke webshop en snelle levering!
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze webshop overzichtelijk vindt en tevreden bent over de snelle levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! 😊
duidelijk en snel bezorgd.
Bedankt voor je review!
Mooie producten, snelle levering en een duidelijke site
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten, de snelle levering en de duidelijkheid van onze website. Veel plezier met je aankoop.
Binnen drie dagen pakket keurig geleverd
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling binnen drie dagen keurig is geleverd. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! 😊
Prettige webshop waar ik gemakkelijk vond wat ik wilde hebben. Werd er goed geholpen bij het bepalen welke maat ik moest hebben. Ook fijn dat ik het bestelde gewoon in de winkel kon afhalen, waar ik prettig geholpen werd.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je gemakkelijk hebt gevonden wat je zocht en dat ons maatadvies je heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. Ook leuk dat het afhalen in de winkel goed is bevallen. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! 😊
Ik bestel regelmatig bij OFM maar het wisselt vaak met de snelheid van de bestelling
Bedankt voor je review en dat je regelmatig bij ons bestelt! Fijn dat je dit met ons deelt. We streven ernaar iedere bestelling zo snel mogelijk te leveren en nemen je feedback over de wisselende levertijden mee. Graag tot een volgende bestelling! 😊
Mooi website met leuke kleding! De 2 shirts die ik besteld had kwamen met gescheurd plastic binnen. Op 1 shirt zal ook zelfs een soort witte vlek aan de onderkant. Kan natuurlijk gebeuren, maar wilde het wel eventjes doorgeven! Nogmaals, kwalitatief en mooi zijn de shirts zeker weten!
Bedankt voor je review en voor je mooie woorden over onze website en de kwaliteit van de shirts! Fijn om te horen dat de shirts je bevallen. Wel vervelend dat de verpakking beschadigd aankwam en dat er een witte vlek op één van de shirts zat. Onze excuses daarvoor. We waarderen het dat je dit aan ons doorgeeft, zodat we dit intern kunnen bespreken en verbeteren. Mocht de vlek niet verdwijnen of mocht je hier alsnog hulp bij willen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Veel draagplezier gewenst! 😊
Keurig netjes geholpen in de winkel Leidserijn helaas hadden ze daar niet de sneaker die ik zocht uiteindelijke via de site besteld 3 dagen later netjes ontvangen.
Bedankt voor je review! Fijn dat je goed bent geholpen in onze winkel in Leidsche Rijn. Jammer dat de sneaker niet op voorraad was, maar mooi dat je deze via onze webshop hebt kunnen bestellen en snel hebt ontvangen. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer! 😊
Bestellen erg gemakkelijk en snelle levering en top kwaliteit
Bedankt voor je mooie review, Arjan! Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk verliep en dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit. Veel plezier met je aankoop!
Mooi en goed verpakt, snel geleverd
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling!
In de omschrijving stond grijs, de broek is lichtblauw.
Onze excuses voor het ongemak. Het spijt ons dat de ontvangen kleur niet overeenkomt met de omschrijving van het product. Hopelijk is dit inmiddels naar tevredenheid opgelost. Dit is niet de service die wij willen bieden. We nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze processen en productinformatie verder te verbeteren. Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.
Makkelijke site, eenvoudig om iets te bestellen.
Bedankt voor uw review! Fijn dat u het gebruik van onze site als makkelijk ervaart. 😊
Makkelijk te bestellen, goed o de hoogte gehouden van de verzending en netjes ingepakt
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Geweldig dat alles zo soepel is verlopen, van bestellen tot levering. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag opnieuw!
Makkelijk en overzichtelijk maten kloppen dus alles perfect
Bedankt voor uw review! Fijn dat alles perfect is verlopen en dat u tevreden bent met de maten en het bestelproces. 😊
Twee keer iets besteld en beide keren niet geleverd. Eerst niet meer op voorraad en de andere keer de schuld aan DHL geven. Maar ja beide keren dus niet een product ontvangen. Bieden ook geen oplossing, dan hier heb je je geld terug. Echt heel slecht.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat uw beide bestellingen niet zijn geleverd en dat dit niet naar tevredenheid is opgelost. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer u juist uitkijkt naar uw bestelling. Onze excuses voor het ongemak en de ontstane frustratie. Dit is niet de service die wij willen bieden. We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze processen en communicatie te verbeteren.
Prima snelle levering van een mooie PME Legend jas. Voordelig in de sale. Ik ben er blij mee.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de PME Legend jas snel is geleverd en dat u tevreden bent over de saleprijs. We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Heb al diverse orders geplaats en zie zijn allemaal correct, snel en goed verpakt geleverd.
Bedankt voor uw review! Fijn dat al uw bestellingen correct en snel zijn geleverd. 😊
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.