Overzichtelijke website

Eenvoudig en correcte levering!

De schoenen lijken met kleine schade afgeleverd te zijn. Hiervan zijn foto’s en een video genomen. Hoop graag wat hier eventueel aan gedaan kan worden. Met vriendelijke groet, Jorik

Snel en goed geleverd

Goed en snel geholpen

uitstekend

Aankoop werd snel opgepakt en verzonden

Prima tot Zover

Ik Ben benieuwd of ik het bedrag van de 2 de Poloshirt snel terug krijg ! Het is wel een fout van jullie , mij laten betalen en het achteraf niet kunnen leveren ! Als het andere Shirt weer Leverbaar is , kunnen jullie het alsnog leveren !

Always good!

I have an OFM location in the town that I live, and it is basically my one stop shop for all my clothing. Shop personel is very capable and are always on point and will help you to get what you need. Website is superb and the delivery is fast.

Het was een fijne ervaring om te winkelen.

Mijn ervaring omschrijf ik als tevreden op de mogelijkheden binnen de webshop. Enige aandachtspunt die van mijn kant komt is als er met kadobon word betaald en de betaling word onderbroken en die saldo word afgeschreven en later terug gestort graag een melding hier over dat kan een hoop onzekerheid weg nemen. Met vriendelijke groet

Hele fijne winkel

Ik ben erg tevreden over OFM. Alle kleding die ik nodig heb in één winkel en ik slaag er altijd. Je wordt fijn geholpen, ze zijn niet opdringerig en ze nemen de tijd voor je. Ik zou OFM zeker aanraden.

Niet van deze tijd

Op vrijdag 5 juni een bestelling geplaatst. Deze moet nu helaas nog binnenkomen (verstuurd door jullie op woensdag of donderdag (10/11 juni). Normaal ben ik niet zo van de reviews, maar aangezien ik bij jullie altijd goede ervaringen heb in de winkel is dit een tegenvaller. De broek was nodig voor een feest, uiteindelijk bij een andere webshop binnen een dag ontvangen. Het principe van het (volgens mij) verwerken van winkelvoorraad en een centrale hub zorgt voor te veel vertraging,

Makkelijk bestellen, goede communicatie, snel geleverd!

Snel en goede kwaliteit

Overzichtelijke webshop en snelle levering!

duidelijk en snel bezorgd.

Goed geregeld

Mooie producten, snelle levering en een duidelijke site

Uitstekende afhandeling bestelling

Binnen drie dagen pakket keurig geleverd

snel gevonden, snel geleverd

Prettige webshop waar ik gemakkelijk vond wat ik wilde hebben. Werd er goed geholpen bij het bepalen welke maat ik moest hebben. Ook fijn dat ik het bestelde gewoon in de winkel kon afhalen, waar ik prettig geholpen werd.

Goede kleding

Ik bestel regelmatig bij OFM maar het wisselt vaak met de snelheid van de bestelling

Website top, ontvangst minder

Mooi website met leuke kleding! De 2 shirts die ik besteld had kwamen met gescheurd plastic binnen. Op 1 shirt zal ook zelfs een soort witte vlek aan de onderkant. Kan natuurlijk gebeuren, maar wilde het wel eventjes doorgeven! Nogmaals, kwalitatief en mooi zijn de shirts zeker weten!

Keurig netjes geholpen in de winkel Leidserijn helaas hadden ze daar niet de sneaker die ik zocht uiteindelijke via de site besteld 3 dagen later netjes ontvangen.

Bestellen erg gemakkelijk en snelle levering en top kwaliteit

Mooi en goed verpakt, snel geleverd

Andere kleur dan vesteld

In de omschrijving stond grijs, de broek is lichtblauw.

Makkelijke site, eenvoudig om iets te bestellen.

Makkelijk te bestellen, goed o de hoogte gehouden van de verzending en netjes ingepakt

Makkelijk en overzichtelijk maten kloppen dus alles perfect

Slechte ervaring met webshop en levering

Twee keer iets besteld en beide keren niet geleverd. Eerst niet meer op voorraad en de andere keer de schuld aan DHL geven. Maar ja beide keren dus niet een product ontvangen. Bieden ook geen oplossing, dan hier heb je je geld terug. Echt heel slecht.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC