Laden reviews...
1 033 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les retours d'expérience indiquent une expérience d'achat fluide et fiable. Les avis soulignent la facilité de commande, la rapidité de livraison et le bon rapport qualité-prix. Quelques commentaires mentionnent des délais occasionnels, mais le sentiment général reste positif et axé sur la simplicité du processus.
Laatste bestelling woensdagochtend j.l. nu zondag nog niet binnen.
Bert
Etten-Leur
Hoi Bert, zoals aan de telefoon uitgelegd hebben wij een kleine vertraging opgelopen! Je pakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!
Een tevreden klant, bestelling op tijd geleverd
Janna
Mast
Heel veel draagplezier toegewenst Janna.
fijne broek voor een mooie prijs
Jan
Made
Veel plezier met je broek toegewenst Jan!
Hele duidelijke mooie webshop
Lydia
Hoeven
Hartelijk dank voor je leuke beoordeling!
De aflevering en snelheid van bezorging door DHL is een minpunt. Het geleverde product is goed
Pieter
Eemnes
Het doet ons goed om te horen dat alles naar wens is Pieter. Je punt over onze bezorgdienst nemen wij mee.
Klantvriendelijke webshop, dus makkelijk om iets te bestellen. Verpakking goed en stevig.
Anja
Zwijndrecht
Super leuk om te horen Anja! Hopelijk tot de volgende keer bij Only for Men.
Mooie zaak vriendelijke personeel je word daar goed geholpen
Edwin
Utrecht
Wat een leuke review Edwin. Veel plezier met je aankoop!
Goed product, snelle levering.
Michiel
Zevenaar
Bedankt voor je complimenten Michiel!
De Donkervoort Jas die ik kocht was wel van Wat kondere kwaliteit dan verwacht. Voor de (Zogenaamd?) oorspronkelijke prijs zou ik hem nooit hebben gekocht. Maar voor 50,- is hij redelijk dus heb hem gehouden. Overigens was hjj slecht verpakt, had eenvoudig mis kunnen gaan!
Beveelt niet aan
henny
Zaandam
Bedankt voor je beoordeling Henny, inmiddels hebben wij contact met elkaar gehad. Ik wens je desondanks veel plezier met de bestelling!
Goede site, en ook aftersales!
Marcel
Egmond aan Zee
Bedankt voor je beoordeling Marcel!
Alles perfect verlopen en snelle levering
Peter
Turnhout
Bedankt voor je mooie beoordeling Peter! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Dir was de eerste bestelling ik ben wel eens in Doesburg in de winkel geweest. Alles is goed verlopen had ook niet anders verwacht
bas
Doetinchem
Bedankt voor het compliment Bas! Graag tot snel in de winkel of online!
Gert Jan
Eenrum
Bedankt voor de vijf sterren Gert Jan! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Bugatti is een goede merkschoenen. Mooie materialen. De levering was supersnel 's Middags besteld, de volgende dag in huis. Top.
JWS
Herveld
Bedankt voor je beoordeling JWS! Graag tot een volgende keer!
Nico
Almere
Bedankt voor het mooie cijfer Nico! Veel plezier met de bestelling gewenst!
Product zoals omschreven. Alleen DHL kwam niet thuis afleveren maar ik moest het product ophalen.
Eric
Geffen
Bedankt voor je beoordeling Eric!
Het ging vlot, goede informatie, gelukkig was de winkel waar de pet was heen gestuurd vrij dichtbij.
Robert
Nootdorp
Wat fijn om te horen Robert! Graag tot snel!
ik maak regelmatig gebruik van de website. ik ben zeer slechtziend toch lukt het me om jullie producten te vinden op de website. verder ben ik zeer tevreden over de aangekochte producten.
Joep
Oisterwijk
Bedankt voor de mooie beoordeling Joep! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Prima ook de bereikbaarheid per telefoon
Gerard
St michelsgestel
Bedankt voor je beoordeling Gerard!
Product lag snel in de winkel, om op te halen
Wilma Brakenhoff
Woerden
Bedankt voor de vijf sterren Wilma! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
goed en snel geleverd zeer tevreden.
Pauline Cornelia Vos
's-Hertogenbosch
Bedankt voor het mooie cijfer Pauline! Veel plezier met de bestelling gewenst!
Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van het feit dat een item dat ik bestelde niet meer op voorraad was en kreeg snel de terugstorting. Informatie over retourzending was ook heel helder en makkelijk.
Kurt
Gent
Bedankt voor de vijf sterren, Kurt! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Er is altijd precies wat je zoekt, vaak nog leuke aanbieding ook. Zelden iets terugsturen als je per kledingmerk de juiste maat weet. De maat kun je trouwens ook zelf bepalen via de website, paar dingen invullen en klaar
Sven
Wassenaar
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Sven! Graag tot een volgende bestelling!
Snelle levering, goede communicatie over het leveringsproces, zeer gied verpakt en scherpe prijs. Een aanrader
Ronald
Lopik
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Ronald! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Makkelijk te bestellen en snelle levering. Vraag die ik had snel en goed opgelost.
Theo
Veenendaal
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Theo! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
De Aaldor 13
4191PC Geldermalsen