Online bestelling geplaatst. Zowel ontvangst- en verzendbevestiging ontvangen. Eind van de dag bericht dat artikel niet op voorraad is. Hoezo dan verzendbevestiging. Men verkoopt online artikelen die niet op voorraad zijn. Als doorgewinterde online shopper heb ik dit nog nooit meegemaakt. Geen goede ervaring, geen aanrader.
Dag Sjoerd, Erg vervelend dat je order niet geleverd heeft kunnen worden. Een artikel wat niet meer voorradig is kunnen we helaas niet uitleveren en is er dus sprake van overmacht. Onze excuses, Groet, Team Only for Men
vlotte levering binnen 24 uur.
Duidelijke site. Duidelijkheid over leveringen en de schoenen zitten heerlijk! Merci
Een winterjas in de uitverkoop gekocht, echter na een aantal dagen nóg verder afgeprijsd. Een berichtje gestuurd naar only for men en het verschil werd terug gestort! Top service!
Fijn website en artikel werd zelfs eerder bezorgd, dan volgens eigen berichtgeving in lijn der verwachting lag.
x
Beste H, Wat goed om te horen, veel plezier van de prachtige items! Groet, Team Only for Men
Goede foto's van de kledingstukken, juiste maten selecteren en bestellen. Kleding paste perfect!
Beste Wil, Wat goed om te horen, veel plezier van de perfect passende kleding! Groet, Team Only for Men
Eenvoudig, snel en simpel online shoppen
Dag Michel, Goed om te horen, veel draagplezier! Groet, Kirsten Only for Men
gewoon goed
Ben al jaren klant bij Only for Men zowel op locatie als ook via online. De service is continue van hetzelfde hoge niveau. Bestelling online is 1/2 dagen later in huis.
Beste Franklin, Goed om te horen, veel draagplezier! Groet, Team Only for Men
Duidelijke website, correcte product omschrijving. Top!
Dag Robert, Goed om te horen, veel plezier van de mooie producten! Groet, Team Only for Men
Vorige week voor het eerst geprobeerd en 2 truien gekocht. In 2 dagen beide truien thuis. Gelukkig in 1 bezorging en niet met verschillende leverdagen zoals op de site stond. Merk wel dat het lastig is de kwaliteit/stof via internet te beoordelen. Pakte hier net wel goed uit.
Dag Ton, Goed om te horen, als er vragen zijn mag je altijd contact opnemen d.m.v. chat of telefoon. We zijn er om je te helpen, veel draagplezier van de truien! Groet, Team Only for Men
Snelle levering en goede kwaliteit.
Dag Elisabeth, Goed om te horen, veel plezier van de items! Groet, Team Only for Men
Goed en snel bezorgd!
Dag Ibe, Goed om te horen, veel plezier van gekochte items! Groet, Team Only for Men
snel en goede afwikkeling
Dag Peter, Wat fijn om te horen, daar staan we voor klaar! Veel plezier van de items! Groet, Team Only for Men
Bestelde kleding, maatje te klein. Wil het retourneren, maar geen retourformulier en geen factuur/bestelbon in de doos. Geen idee hoe deze nu geretourneerd moet worden. Wil nieuwe bestellen met maatje groter maar wacht eerst hoe oude bestelling retour gestuurd moet worden.
Dag Stef, Vervelend, deze valt vaak tussen de doos met het vouwen onderin. Zojuist heb je een nieuwe mail met zowel retourlabel als formulier toegestuurd gekregen. Als er vragen zijn helpen we je graag. Groet, Team Only for Men
Heel tevreden over de online bestelling. Al langer klant in de winkel maar voor de 1ste maal besteld online. De maattabel beschikbaar op de site gebruikt en daarna besteld, resultaat: hemden passen perfect.
Beste Danny, Wat fijn dat je onze website als prettig hebt ervaren. Hopelijk tot snel in een van onze winkels. Groet, Team Only for Men
Top geregeld
Beste Ron, Fijn om te lezen! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Team Only for Men
Liever koop liever ik in de winkel maar het was prima om het via jullie website te doen.
Beste Ilna, Fijn dat je onze website als prettig hebt ervaren. Hopelijk tot snel in een van onze winkels. Groet, Team Only for Men
Overzichtelijk, net als in de winkel
Beste Mario, Wat fijn dat je onze website als prettig hebt ervaren. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Team Only for Men
Mooi shirt en gemakkelijk te bestellen en af te halen.
Beste Henk, Fijn om te lezen! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Team Only for Men
Snelle levering en ben zeer tevreden het het product. Bedankt
Dag Edwin, Veel plezier van je items! Groet, Team Only for Men
Prima; niet alles was op voorraad; vermoedelijke leverdatum hebben ze aangegeven, met als optie een eventuele deel levering als dat gewenst zou zijn. Was niet nodig. Uiteindelijk alles in één zending geleverd; iets eerder dan het vermoeden was.
Dag Marcel, Wat fijn om te horen, veel draagplezier! Groet, Team Only for Men
Kwam toevallig op jullie site, leuke aanbieding voor een goed product.
Snelle service en goede kwaliteit.
Dag Hrand, Goed om te horen, veel plezier van de gekochte items! Groet, Team Only for Men
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.