Prima winkel

Door dame aan de telefoon netjes geholpen en te woord gestaan i.v.m. koop van spijker broeken totaal 5 stuks waarvan 1 terug gestuurd omdat de kleur niet naar wens was jammer. Volgende keer beter.

Prima voor elkaar!

Toegankelijk winkelen!

Afspraken worden goed nageleefd

Afspraken worden goed nageleefd

Kon de bestelling snel en contactloos ophalen

Goed geregeld

Duidelijke website met goede zoekfuncties. Na bestelling werd aangegeven dat de kleding binnen 3 werkdagen in de winkel zou zijn, dit klopte ook en hiervan krijg je netjes een mailtje. Prima allemaal!

Ruim voldoende aanbod

Veel aanbod en snelle levering

Ook goede raad op afstand

Via telefonisch contact extra hulp gehad bij de aankoop van een kostuum.

Precies het juiste assortiment, mooie winkels, goede webshop!

Fijne webshop

Ik koop regelmatig via de webshop Erg overzichtelijk

Bestelling helaas niet ontvangen

Voorheen bestellingen op postbus laten bezorgen. Kan nu blijkbaar niet meer?! DHL bestelling is nog steeds niet aangekomen. Adres reeds aangepast!

Bestelling nooit ontvangen!

Kleding besteld en BETAALD maar ergens bij DHL VERLOREN gegaan. Tot op heden de bestelling nog niet ontvangen DUS..... kan buiten deze ervaring nog geen verdere recensie schrijven

Afspraken/mail nagekomen

Alles duidelijk.

Super keurig verpakt snelle levering

Goede ervaring

Nadat ik mijn bestelling gedaan hebt, kreeg ik netjes een bevestiging. Kon mijn bestelling 2 dagen later al ophalen bij de vestiging bij mij in de buurt. Top.

douze points!

* Duidelijke website, indeling goed naar kleding-soorten * Goed leesbaar * Prima geleverd. Zondagmorgen besteld, dinsdag geleverd. * Ik mis alleen de capuccino uit de winkel...

prima voor elkaar

Eerste aankoop gedaan, keurig en snelle levering.

Zoals altijd!

Goede aanbiedingen en correcte service

De bestelling verliep zonder problemen, gedeelte retour wat niet paste. Opnieuw bestelling gedaan en alles was binnen enkele dagen afgewerkt.

heerlijk shoppen voor mannen

mooie collecties goede prijs/kwaliteit verhouding goede naservice chatten bij problemen is top wanneer volgt een site Only for women ? :-)

Efficiënt

Perfecte klantenservice. Bestellingen snel geleverd.

Teleurstellend

Helaas was er uiteindelijk maar 1 artikel van de 4 die ik betaald had, leverbaar.... Gelukkig heeft de klantenservice van Only For Men de zaak uitstekend afgehandeld!! De hele verdere bestelling is geannuleerd en als tegemoetkoming kregen we een mooie cadeauset van Rituals.

In het algemeen tevreden

Bestelproces, betaling en bezorging goed. Advies over maat onvoldoende. Op mijn lengte van 188 en 88 kg gewicht was het advies L. Gelukkig XL besteld, winterjack gepast en maar gehouden. Echter in dd winkel zeer zeker XXL ook gepast. En welke maat het in de winkel uiteindelijk zou zijn geworden......

Positief

Het betalen van verzendkosten en ook de retourkosyen vind ik minder Zelfs bij een bestelling > € 250 moeten er verzendkosten worden betaald. Jammer

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC