Snelle levering maar toch niet helemaal ok

De bestelde producten waren snel binnen en dat is in deze tijd echt super. Helaas hadden ze bij only for men een product in de verkeerde kleur geleverd. Op zich is het wel netjes opgelost maar wel allemaal erg omslachtig en zeker in deze tijd dat je liever niet te veel naar winkels gaat ivm de corona. Ik moest zelf opnieuw een product bestellen en betalen. Vanwege de korting(kerstpakketkorting) welke ik had kon men ook niet nog de verzendkosten direct vergoeden. Nadat ik het product besteld en betaald had moest ik het ordernummer door mailen en kreeg ik de gemaakte verzendkosten retour. Daarnaast moest ik ook het verkeerde product naar een retourpunt van DHL brengen(die zijn erg schaars op dit moment in de buurt ivm corona). Als het product dan retour was krijg ik het geld wat ik voor dit "verkeerde" geleverde product besteld heb weer retour. Dit foutje had mijn inziens sneller opgelost kunnen worden. Stuur een nieuw product op naar de klant(zonder hem deze te laten betalen en dan mailen etc eet) en laat de klant het "verkeerde" product retour sturen. Doe dit op basis van vertrouwen aangezien Only for men een fout gemaakt heeft.(stuurt de klant het verkeerd geleverde item niet retour zet hem op de zwarte lijst) Nu kost het mij heel veel tijd en moeite voor iets wat ik niet fout gedaan heb en krijg ik alleen een sorry terug en thats it......Deze service had wat klantvriendelijker gemogen....Zeker in een tijd waar je juist de klant nodig hebt....Aanbevelen had ik liever Misschien gezegd maar die keuze was er niet....Als er een volgende keer weer wat gaat zou ik er niets meer bestellen en dus zeker ook niet aanbevelen.

Snelle verzending en top product

Snelle behandeling zeer goede klantenservice

twee paar schoenen gekocht, niet geleverd ( geannuleerd door OFM )

Ik kocht twee paar promo schoenen Floris Van Bommel ( twee halen, één betalen ), na een kleine week werd order gewoon geannuleerd door Onlyformen. Bij de bestelling waren alle schoenmaten zonder beperking voorradig, volgens de website. Er is geen alternatief voorgesteld. Wel betaald bedrag teruggekregen.... ( dat zou er nog aan ontbreken ... ). Uitleg was: " probleem met stock" ... code voor 10% extra korting bij volgende bestelling was compensatie Ook was de "klantendienst" alles behalve behulpzaam of erg vriendelijk. Voorwendsel was: "het is erg druk...' Was voor mij grote ontgoocheling.

Kleding is leuk en snel geleverd

Top alles wat ik besteld had in een keer afgeleverd.

Ik heb geen op of aanmerkenningen

Heb mijn artikel in goede orde ontvangen.

Klantvriendelijk

Leuke winkel slagings kans hoog

Perfect geregeld...

Alles goed ontvangen en in prima staat.

Prima ervaring met Only for men.

Alles keurig op tijd geleverd. Keurig verpakt.

snelle service, prima afhandeling

snelle service, prima afhandeling

Mooie duidelijke webshop.

Producten waren zoals verwacht en zijn netjes bezorgd.

Alles was goed geregeld en snel geleverd

Alles was goed geregeld en snel geleverd via de webshop en winkel.

Top geregeld in deze tijd

Kleding besteld, afgehaald in de winkel. Jas geretourneerd in dezelfde winkel, ideaal!!

Prima web winkel

Prima web winkel

Filteren wat lastig. Niet altijd een fijne ui op de mobiel

Website zelf niet optimaal. Maar eenmaal besteld ging alles soepel. Kleding is altijd fijn en van goede kwaliteit. Jammer van de verzendkosten bij 150.euro bestelling.

Mooie website Snelle levering

Prima service, snelle levering

Wachttijd is zeer kort, en goede kwaliteit

Zeer goed!

Ondanks een fout van mijn kant bij de bestelling heeft de service dienst zich zeer correct en klantgericht opgesteld. Men had een luisterend oor, er werd mee gedacht en naar een passende oplossing gezocht. Alles perfect verlopen.

uitstekend!!

zeer vriendelijk en snel

Goede, snelle en correcte service.

Goede, snelle en correcte service.

Het zat prima verpakt en werd keurig geleverd op de gelande tijd. Zo netjes als deze kleding verpakt zat, heb ik zelden gezien! Met veel zorg is hier voor de klant een pakket samengesteld. Jammer dat de pasvorm voor mij persoonlijk niet goed was, maar dat doet niets af aan de service van Only for Men natuurlijk. Anders had ik alles zeker gehouden!

Redelijke prijzen, helaas tegenwoordig wel verzendkosten

Ik koop al een aantal jaren hier. En het was nu weer even geleden. Het verbaasde me dat er nu dus wel verzendkosten bovenop de prijzen kwamen, evenals voor de retourzendingen. Op zich begrijpelijk om deze kosten te betalen, maar die zaten hiervoor echt al gewoon in de prijzen verwerkt. Het is gewoon een verkapte manier om de prijzen te verhogen. (Want de prijzen van de producten zijn ook omhoog....) Maar los daarvan, de prijzen zijn nog steeds redelijk en een fatsoenlijke hoeveelheid keuze.

matig tevreden

Wat betreft kleding, levering ben ik tevreden. Prijs geen probleem. Waar ik wel moeite mee heb is het volgende: Jullie doen mee met Cashback World.(shopping platform) Dat genereert cashback en shopping punten. Nu heb ik al 2 x iets bij jullie besteld via de app van Cashback World maar geen cashback en SP ontvangen. Volgens mij wordt de cookie overschreven door jullie op het moment dat ik mijn gegevens invul. Daarover ben ik dus niet tevree. Zeg maar zeer ontevreden.

Euforisch

Top producten,top service,top after sales!!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC