Prima, snelle service.

Via internet had ik een herenvest besteld. Duidelijk gewicht en lengte aangegeven. Daar kwam uit dat maat xl goed zou zijn. Helaas bleek het vest toch te klein, dwz de te weinig “buikruimte”. Jammer dat ruilen dan niet mogelijk is. Wel fijn dat het vest geretourneerd kon worden. En vandaag heb ik keurig mijn geld teruggehad.

Factuur wijkt af van advertentie

Ik heb een paar sneakers gekocht met sokken. De sokken waren 5 euro en ik zag later dat er 9 eur op de factuur stond

Leuk aanbod

Breed assortiment en snelle levering.

Ook in Corona tijd snelle levering

Op een zaterdag prima telefonisch geholpen met het verzilveren van een kortingscode, bestelling gedaan en de maandag erop al geleverd. Top!

doet wat de bedoeling is

Prima beeld. Maatvoering heb ik zelf gedaan door een oude broek van het bedoelde merk. Online de maat doen is altijd tricky. Dit ging in 1x goed

alles naar wens uitgevoerd.

overhemden vielen een beetje tegen tov de vorige keer

Prettig online winkelen, mooie merken en goede prijzen

Altijd mooie merken en ruime keuze. Regelmatig aanbiedingen. Gewoon mijn 1e keuze voor kleding

Altijd tevreden

Zeer tevreden over de afwikkeling en levering.

Prima site , en snelle en goede levering. Zoals ik gewend ben van Only for men , weer een goed produkt geleverd.

vlot besteld, tweede keer, eerst ver weg, foute boel, nu OFM, bekende toko voor mij.. product goed.

had voor 't eerst ver weg (goedkoop) schoenen besteld.. dacht, nu maar bij een vertrouwde naam (voor mij) OFM Ede. schoenen ontvangen, ingelopen, fijn, redelijke prijs, goed product... hoopte niet terug te hoeven sturen, maar is OK!

Correcte afhandeling van mijn bestelling

Verschillende artikelen besteld met verschillende korting niveaus. Afhandeling naar verhouding tegepast

Prima website

Prima website,duidelijk

Goede/betaalbare collectie met snelle levering

Ik shop al enkele jaren bij Only for men en ben zeer tevreden met het uitgebreide aanbod en en goede collectie.

Klantvriendelijk

Super fijn om online je bestelling te doen. Goede retourservice!!

Zeer professionele shop!

Helpt echt bij online keuze maken van bijv maat, omdat er per merk de pasvorm bekeken wordt.

top

prima site en goede levering Sandra

Snelle reactie en verwerking van bestelling, snelle levering, top service.

Prachtige thuiswinkel

De site is zeer overzichtelijk , makkelijk keuze te maken door de instellingen . En een goede kwaliteit . Bestelling , betaling en levering is zeer goed gegaan .

Prima website.

Correcte, snelle en zeer verzorgde levering. Deze keer ook nog een hele fijne korting op winterjas. Dat maakt het natuurlijk extra leuk. Maar echt, alle lof verdiend!!

Makkelijke fijne webshop

Ruim assortiment, goeie prijzen, goeie acties

Bestelde artikel keurig verpakt in mooi doosje!

heel correct

vlotte levering mooie spullen goeie prijs

Topervaring, prima info en snelle levering!

Topervaring! Veel info bij producten, ook wat betreft maatadvisering. Dinsdag besteld, woensdag in huis, snelle levering! Mooi product, erg blij mee!

Snel en goede service

Mooie vest besteld, jammer dat je verzendkosten moet betalen.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC