Alle bestelde truien waren leuk en pasten! Voor herhaling vatbaar.

Prima site en duidelijke omschrijving

Ik wist wat ik zocht , stond keurig geëtaleerd op de site was op voorraad, en bestellen maar,...

Erg slecht

Voor kerst heb ik een cadeau gekregen van mijn werk. Ik heb toen kunnen kiezen voor een waardebon van €35,- voor de website van Only for Men. Ik kende deze website niet en dacht ik ga het gewoon proberen. Ik heb vervolgens de klantenservice nog even gebeld om te vragen of ik een drietal jassen kon bestellen die ik interessant vond, waarbij ik één daarvan zou willen houden. Dit zou geen probleem zijn. Ook zou dit geen probleem zijn bij het verwerken van de waardebon. Dit is immers een cadeau die je wilt uitgeven. Bij het retourneren van de overige 2 jassen, heb ik aangegeven dat ik één jas daarvan wou houden. Dit is immers de afspraak die ik destijds met ze heb gemaakt. Na een aantal weken heb ik de gehele waardebon van €35,- terug ontvangen via de mail. Dat laatste snapte ik echt niet? Waarom zou je een waardebon terug willen ontvangen, die je eigenlijk zou willen spenderen aan een cadeau? Na dit te melden bij de klantenservice ontving ik het volgende bericht van Danique: Bedankt voor je bericht. Helaas zijn dit de voorwaarden waar je mee akkoord bent gegaan toen je je bestelling plaatste op onze website. Wij kunnen deze regeling helaas niet aanpassen. Dit is niet vermeld, toen ik ze belde! En tevens komt dit erg bot over naar een klant. Ook vind ik het erg raar dat je iets terug krijgt wat je eigenlijk zou willen uitgeven! Wat is dit een rare situatie. Na opnieuw terug te bellen naar de klantenservice, kreeg ik Romy aan de telefoon die aangaf dat ze een oplossing had. Zij verwees mij door naar de klantenservice. Sorry, maar dit vind ik geen oplossing.. Beste mensen, graag opletten voordat je een bestelling plaatst bij de website van Only for Men! Zij geven namelijk aan dat je kan terugbellen met collega's die eigenlijk niet aanwezig zijn en komen hun afspraken niet na, wat eerder aan de telefoon is afgesproken. Tenslotte communiceren ze dat er binnen 5 werkdagen het geld wordt teruggestort, terwijl ik nu meer dan anderhalve week op mijn €400,- wacht.

Ik heb nog niets ontvangen

Overhemden besteld en liggen nog steeds bij de sorteerder.

Geen order bevestiging en tracking nummer

Ik vind het een gemiste kans dat Only for Men geen bevestigingsmail verstuurt en je ook niet op de hoogte houdt van de voortgang van je bestelling.

Kwalitatief goede truien

Blij mee met kwalitatief goede truien. Ondanks bestelling via internet.

Heel tevreden

Louter positief

Mijn ervaring is goed

De ervaring is goed.

Prima.

Goed overzicht van producten. Snelle levering

Snel op internet mijn gezochte spullen gevonden, besteld, betaald en de volgende dag in huis. Top.

Je wordt goed geholpen

Goede tips tav. maatvoering Bij terugzenden product snel geld terug Hoop datwinkel snel weer fysiek te bezoeken is.

Uitgebreide collectie

snelle levering, mooi product

Keurig op tijd en gedaan wat je verwachten mag

Ivm Corona eens gekeken bij Only for man. Mooie artikelen. Nette webshop. Bestelproces liep goed en ben blij met m n truien.

Nu wachten op de aftersales.....

Twee paar Floris van Bommel schoenen besteld met bijoassende riem. Bijlevering bleek een paar veel te groot; dat kon de organisatie weten want op de doos was al met stift duidelijk 43 aangegeven in plaats van de door mij bestelde maat 41. Telefonisch gereageerd en uiterst vriendelijk door medewerkster Melanie te woord gestaan. Schoenpaar geretourneerd en nu maar afwachten......

overzichtelijk en snel

Snel mijn artikel gevonden en ontvangen Top

Prima levering, mooi artikel

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering netjes verpakt

Fijne site met korte lijntjes

Na mijn eerste ervaring door een tip van mijn schoonzoon ben ik inmiddels vaste klant geworden. De verscheidenheid van merken en leuke acties blijven aanlokkelijk. En de klantenservice verdiend een dikke tien. De snelheid en klantvriendelijkheid waar zij mee reageren verdiend alle lof.

Doet aan de verwachtingen

Doet aan de verwachtingen

mooie aanbiedingen. werkt verslavend. je besteld al gauw te veel.

maar dat is de bedoeling.

Prima geleverd op tijd en alles naar wens ! Zeer tevreden !

Men for only = only for the best !

Snelle service, ook nu in corona tijd

Snel en product precies zoals beschreven op de site. Zeer tevreden

Goed geregeld

Gewoon goed