heel netjes verlopen ga zo door

heel netjes verlopen ga zo door

4 overhemden van dezelfde maat gekocht één past en drie niet. Jammer

Kwaliteit is goed, helaas maten vallen verschillend uit erg moeilijk om dan de goede keuze te maken.

Heel goed.

Zocht truien met col en v hals en redelijk goed kunnen gisteren.

makkelijke site en goede prijzen

Met acties een erg goede deal. Wel is de site te traag voor massaal bezoek.

Snel geleverd. Alle drie de pullover in 1 keer geleverd. Geen back orders. 1 pullover zat los in de doos en 2 keurig in verpakking zodat je als die ene past meteen weet dat de maat goed is. Goede kwaliteit en pasvorm.

Inloggen was plotsklaps een probleem

Na een paar dagen wilde ik mijn winkelwagen inhoud bestellen. Echter bij het opnieuw inloggen werd mijn password niet meer herkend! Daarom gevraagd om dit opnieuw in te stellen, echter drie mails gaven uiteindelijk aan “ niet meer geldig/verlopen “. Daarom eerst geappt maar later de klantenservice gebeld, die heeft een pwd ingesteld zodat ik in kon loggen, inmiddels was een 2e gewenste jeans in de maat niet meer verkrijgbaar, dus het maar bij die ene gehouden. Alles bij elkaar ruim een uur aan de slag geweest!

Toezeggingen worden nagekomen

Snelle levering en goed verpakt.

correct en snel afgehandeld

met zorg verzonden en het artikel was zeer goed en mooi verpakt

Deskundig en snel.

Via chat optie vragen gesteld over de maat van overhemden. Direct antwoord.

Veel korting maar met reden

Ik heb bij Only for men een paar schoenen. Gekocht voor 70% korting dat is natuurlijk mooi! Maarvtorm ik de schoenen kreeg bleken het wel pasmodellen te zijn vol met krassen en zeker niet helemaal nieuw. Beetje jammer wel!

top

Opzich prima

Ik had meerdere kledingstukken besteld.maar er stond geen lengte bij van de truien nu blijken die allemaal te kort te zijn. Misschien dat jullie hier iets aan kunnen doen.

Prettig

Snel, volgens afspraak en makkelijk

De juiste spullen en snelle levering

Perfect geregeld

Altijd goed

goed geregeld

Prima service en goed geregeld.

Goede producten voor een goede prijs!

Snel geleverd, gekregen wat ik verwachtte

Precies zoals is verwacht keurig en (ondanks drukte) snel gebracht.

Gewoon top.

Snelle levering en goede service.

Ontevreden

Je moet heel lang wachten voordat het geld terugkeert. Voor mij is dat onredelijk.

Prima geregeld

Mooie en stoere casual kleding

lekkere vlotten maar toch mooi zittende kleding in de collectie

Altijd goed nooit mis

Al tijd goed kwaliteit en eerlijk, netjes aflevering,

goede site en snelle levering

Vanaf het moment dat ik heb besteld had ik het na 2 dagen in huis, het zat ook netjes in gepakt.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC