De afhandeling van het onderzoek loopt nog. Was als klant ontevreden over het eerste antwoord van only for men. Het komt er op neer dat ik mijn buren moet betichten van het achterhouden van een pakket dat voor mij bestemd is. Hetgeen eigenlijk neerkomt op het beschuldigingen van diefstal. Dit heb ik telefonisch doorgeven aan de klantenservice van only for men. Men ging opnieuw DHL benaderen. Dus afwachten. Verder kreeg ik het voorstel om mijn bestelling opnieuw te bestellen en te betalen. Als mijn pakket weer boven water zou komen dan kreeg ik het geld terug gestort. Naar mijn gevoel de omgekeerde wereld. Toch heb ik de hoop niet verloren op een goede afloop. Groet, Paul Hendrick
Hartelijk dank voor je beoordeling, Paul! Wat een vervelende situatie is dit geweest. Uiteraard vragen wij je niet om je buren te beschuldigen van het achterhouden van je pakket. Wij vragen echter wel altijd of het een optie is dat je buren het pakketje ontvangen hebben, gezien dit vaak de oplossing voor het probleem blijkt te zijn. Je hebt aangegeven dat je geen pakket ontvangen hebt, ondanks dat DHL aangeeft dat je pakket bezorgd is. Dit is uiteraard heel vervelend, en we willen je absoluut niet het gevoel geven dat we je niet geloven. We hopen alleen dat je vanuit onze kant ook begrijpt dat dit soort kwesties voor ons lastig zijn, omdat wij het liefst even wachten tot het eerste pakket wellicht terecht komt. Ik zie dat er vandaag een nieuw pakket naar je opgestuurd is. Als het goed is heb je hier alle gegevens over ontvangen. Naar verwachting zal je nieuwe pakket morgen worden aangeboden door DHL. Hopelijk komt alles dan goed! We hopen je, ondanks deze nare ervaring, nog eens terug te zien in onze webshop!
Sokken met direct de eerste dag al een gat erin
Bedankt voor je beoordeling! Wat Vervelend dat er zo snel een gat in een sok zat die je besteld hebt. Zou je contact met ons op willen nemen via [email protected]? We willen het graag voor je oplossen. Als het mogelijk is, ontvangen we ook graag een foto van je klacht.
Duurde 14 dagen en er wordt niks aangedaan als je belt dhl is de baas
Bedankt voor je beoordeling, Arno! Wat jammer dat je ons een 4 geeft, omdat je pakket vertraagd was bij DHL. We hebben een onderzoek voor je gestart bij DHL, helaas moeten wij dit onderzoek afwachten. Uiteindelijk is je pakket gisteren bezorgd zie ik. We hopen dat je blij bent met je bestelling.
Revue originale
Duurde 14 dagen en er wordt niks aangedaan als je belt dhl is de baas
Werd goed geholpen en mijn retour pakket werd netjes verwerkt.
Levering was snel en keurig. Broeken passen prima. Alleen hoeft voor mij de ongevraagde reclame niet erbij
Heel tevreden
Alles netjes en op tijd geregeld en bezorgd
Snelle levering, en bij retour snel geld terug. Perfect!
Heb 30 nov besteld maar mijn bestelling nog steeds niet ontvangen .
Bedankt voor je beoordeling! Jammer dat je ons een 4 geeft. Je had helaas een foutje gemaakt in je postcode, waardoor je pakket vertraging heeft opgelopen. Je pakket wordt zo snel mogelijk bezorgd.
Ik ben net naar de winkel in Beek geweest om de 2 broeken om te ruilen voor een andere lengtemaat. Dit ging dus niet. Ik kon daar weer nieuwe broeken kopen maar niet omruilen, erg jammer!! De broeken hadden ze ook niet meer in de winkel. Dat betekend dus als ik deze weer wil bestellen dat ik dan opnieuw de verzendkosten moet betalen. Dubbelpech dus
Bedankt voor je beoordeling, Wendy! Wat vervelend dat je de broeken niet kon omruilen in de winkel. De broeken die je wilde hebben, waren niet op voorraad in de winkel, waardoor je een bestelling kon plaatsen in de winkel. Helaas dien je dan inderdaad wel weer opnieuw af te rekenen. Als je je pakket in de winkel laat bezorgen, worden er geen verzendkosten gerekend.
Duidelijke site, snel besteld, makkelijk betalen en snel geleverd. Wat je wil in een online shop.
tijdige levering en inspirerende site met aantrekkelijke prijzen
Ik heb mijn bestelling op zaterdagmiddag geplaatst en die maandagavond erop had ik de bestelde kabeltrui in huis. Zo rond Sinterklaas tijd had ik dat niet zo snel verwacht. Verder is het een hele mooie kabeltrui en hij zit goed.
Beste m/heren Ik ben mijn bestelling tegengekomen via uw online winkel. Ik vond een prijsdaling. Dank u Met vriendelijke groeten
Everything was clear! Exactly like stated on the site! Definitely a thumbs up
goed aanbod op juiste moment en snel afgerond
Al sinds lange tijd gewoon 'mijn' winkel voor mooie kleding. Zoals business kleding als vrije-tijdskleding. Ruim aanbod van mooie merken tegen keurige prijzen. Website werkt prettig, filteren op merk/maat/etc. en snel je keuze vinden tussen de duizenden producten die er zijn. Vervolgens binnen enkele dagen geleverd. Enige nadeel vind ik de informatie die DHL verspreid over de aflevering, deze is namelijk nooit, maar dan ook nooit accuraat!! Altijd geeft DHL aan dat men tussen 9 en 11 uur komt afleveren (dag van tevoren een mail), maar altijd wordt dat ergens in de middag of zelfs de volgende dag. Erg jammer, want de uiteindelijke bezorging is wel weer erg vriendelijk.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Mark! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over ons, dat horen we uiteraard graag! Je opmerking over de communicatie van DHL zullen we zeker met ze delen, zodat we hopelijk met zijn allen kunnen blijven verbeteren! Hopelijk zien we je snel terug.
De kleur die ik kocht is wel geleverd, terwijl er op de orderbevestiging een andere kleur werd vermeld. Via klantenservice, na reclamatie voortafgaande aan de levering gerustgesteld.
Vrijdags besteld en zaterdags in huis, prima geregeld.
De webshop biedt goede prijzen, duidelijke keus en de levering was erg snel. De gekochte trui kwam helemaal goed aan.
Mooi spul weer ontvangen erg blij mee bedankt
Zo goed als alles haal ik weg bij only for men. Het enige wat ik een groot nadeel vind is de verzendkosten en het feit dat een retour en eventuele credit niet meegerekend worden. Verder is het een geweldige winkel waar ik elke keer graag weer bestel
Kan niet beter
Het pakket is nog niet gearriveerd. Is het nog onderweg ? Met vr gr. Arnold van der Tuin
Hoi Arnold, ik zie in je track & trace dat je pakketje enige vertraging heeft opgelopen bij de verzender. Hou je track & trace goed in de gaten voor de veranderingen. Sorry voor de vertraging. Wij wensen je alvast veel draagplezier toe!
Foto op uw site is niet hetzelfde hemd als bestelt. Het geleverde hemd is op zich in orde, maar toch blijft het vreemd. Het werkelijk type nummer PPRH3c1063 bestelt. Check aub zelf datgeen u geleverd heeft.
Hallo Harry, wat jammer dat het artikel niet juist is geleverd. Helaas kan het voorkomen dat er een foutje gemaakt wordt. Waar mensen werken kan soms een foutje door de vingers glippen. Hiervoor onze welgemeende excuses. Je mag het foutieve artikel altijd aan ons retourneren zodat wij de kans krijgen om je het juiste artikel toe te sturen.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.