Pluspunten
Keurig.
VerbeterpuntenWat snellere levering na order
Bedankt voor de feedback!
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenMeer hippe merken in assortiment
Beste Marcel, bedankt voor de feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service!
Pluspunten
Flexibel
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
IN DE WINKEL IN VELDHOVEN PRIMA GEHOLPEN. MAAR DAARNA GING HET ERG SLECHT.
VerbeterpuntenEEN NIEUWE SCHOEN WAS NA TIEN KEER DRAGEN VERSLETEN OP HET FLAPJE ONDER DE VETERS. TERUGGEBRACHT NAAR DE WINKEL MAAR DAAR WAS DIT MOPDEL NIET MEER IN VOORRAAD. DAARNA VIA DE WEBSITE TOT TWEE KEER TOE NIEUWE SCHOENEN BESTELD DIE TWEE KEER NIET MEER LEVERBAAR BLEKEN. DUURDE STEEDS ENKELE DAGEN VOORDAT DIT VIA DE MAIL WERD MEDEGEDEELD. WEL TWEE KEER MOETEN BETALEN EN TOT NU TOE IS ER PAS 1 AANKOOPBEDRAG TERUGGESTORT.
Hallo Henri, wij zijn blij om te horen dat onze collega's in Veldhoven je naar wens hebben geholpen. Vervelend dat de afhandeling met de schoenen zo lang moest duren. Helaas, zijn dit producten uit onze sale waardoor wij soms kampen met voorraadverschillen. Dit komt doordat wij een bestelling misschien net daarvoor in een van onze winkels hebben verkocht. Om deze reden kunnen wij hem dan niet meer via de webshop verkopen, of vice versa.
Pluspunten
Ruime collectie
VerbeterpuntenWebsite niet stabiel. Na volle winkelwagen crasht de site en kan je weer opnieuw beginnen
Wat vervelend om te horen, we nemen de feedback mee.
Pluspunten
Alles precies volgens afspraak
VerbeterpuntenGa zo door
Beste André, Bedankt voor het compliment!
Pluspunten
Doen wat ze zeggen
Bedankt voor de positieve review.
VerbeterpuntenGeen
Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Snelle service, goede website
Bedankt voor het compliment!
Bedankt voor de positieve review.
Bedankt voor je goede review. Een 8 is een mooi cijfer!
Pluspunten
Vlotte service
Fijn om te horen, bedankt voor de positieve review!
Bedankt voor de positieve review!
Pluspunten
Alles was netjes verpakt, als je rekening houdt met de maattabel zijn alle maten juist. Enkel de broeken vallen wat korter uit. Wanneer bleek dat een stuk niet leverbaar was werden we correct daarover geïnformeerd en het geld werd snel terug op onze rekening gestort! Wij hebben dus een positieve ervaring achter de rug! Bedankt.
Bedankt voor deze positieve beoordeling!
Pluspunten
*Prima service *Meedenken in oplossingen *Uitgebreid assortiment
Verbeterpunten??
Wat een mooie beoordeling, bedankt!
Pluspunten
Vlotte en correcte afhandeling. Bij het afhalen van het pakket werd zelfs nog een koffie aangeboden in de winkel (Reusel). Werd erg gewaardeerd.
VerbeterpuntenTip^: doe zo verder.
Wat een mooi compliment, bedankt!
Pluspunten
Naast de handige webshop, ook fijne winkels om te bezoeken en inspiratie op te doen.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Bedankt voor de goede beoordeling!
Pluspunten
Prima aanbieding prima levering.
VerbeterpuntenGeen
Fijn om te horen dat je zo positief bent!
Pluspunten
Goeie, duidelijke website. snelle levering, makkelijk te retourneren. spullen zijn netjes verpakt.
Bedankt voor het compliment!
Pluspunten
Maten kloppen( bijna) altijd. Goed systeem
Hoi Jack, bedankt voor de positieve feedback!
Pluspunten
snelle levering kleding en schoenen top
Verbeterpuntengeen
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Pluspunten
Leuke aanbieding
VerbeterpuntenLevertijden én de communicatie hieromtrent kunnen nog wat verbeterslagen maken
Beste Rob, bedankt voor je review. Wij gaan je verbeterpunt over levertijden en communicatie meenemen in ons overleg. Wij staan er altijd voor open om onze processen te verbeteren.
Pluspunten
Prima spullen erg tevreden!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.