Pluspunten
Snel in huis en ook het terug sturen ging zonder problemen!
VerbeterpuntenGeen
Dag Noel, wat goed om te horen dat je ons bestel- en retourproces als prettig ervaren hebt! Bedankt voor je mooie 8! Hopelijk tot snel.
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Pluspunten
mooie kleding leuke akties
VerbeterpuntenBij een opruimings items kan de levering wel eens wat langer duren ook gebeurd het wel eens dat het dan toch niet meer voorradig blijkt te zijn.
Bedankt dat je even de tijd neemt om een beoordeling te schrijven! Het kan inderdaad voorkomen dat artikelen uit acties besteld moeten worden of soms door een voorraad verschil niet geleverd kan worden. Dit komt omdat onze collectie verspreid is over onze filialen. Wij zijn hard aan het proberen dit proces te verbeteren.
Pluspunten
we hadden een moeilijke maat besteld . is eerder bezorgd dan we verwacht hadden. ( stond op site dat het langer kon duren. was erg duidelijk)
Goed te horen dat je pakketje eerder is aangekomen dan verwacht. Onze logistieke afdeling streeft ernaar elke bestelling zo snel en net mogelijk de deur uit te krijgen!
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntende kleuren zijn online niet goed van elkaar te onderscheiden (vooral de verschillende kleuren wit)
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! Wij zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Communicatie was vlot Producten goed en snel in huis
VerbeterpuntenEen melding van verzending pas versturen als het daadwerkelijk is gebeurd
Dag Sebastiaan, hartelijk dank voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent met Only for Men! Wij hebben een melding gemaakt van je gegeven feedback.
Pluspunten
VerbeterpuntenSpullen waren al geleverd, voordat het aangekondigd was dat het onderweg was
Dag Luc, bedankt voor je mooie beoordeling! Wat vervelend om te horen dat je pakketje eerder is aangekomen dat onze bevestiging. Excuses hiervoor! Dit probleem is aangekaart bij de desbetreffende afdeling.
Ook korting bij online bestellen net als in winkels . 4 pakken gekocht . Zelfde merk en model . 1 is totaal andere maat dan de andere 3.
Beste Rogier, bedankt voor je bericht. We zullen de feedback wat betreft de korting meenemen in onze processen. Zoals ik het begrijp, had één van de kostuums helaas een verkeerd maatkaartje. Onze excuses voor het ongemak!
Pluspunten
Prima levering, ook de retourprocedure is goed en gemakkelijk. Fijn dat er af en toe ook goede aanbiedngen zijn
Dit horen wij graag! Bedankt voor je mooie cijfer. Fijn dat je tevreden bent over ons bestelproces en aanbiedingen. Hopelijk zien we je snel terug!
Pluspunten
Mooie, niet te dure kleding.
Hartelijk dank voor je prachtige 9! Wij hopen dat je veel plezier hebt van je aankopen.
Pluspunten
Bestelling naar volle tevredenheid uitgevoerd en snel in huis.
VerbeterpuntenNvt
Goed om te lezen dat je tevreden bent Frank! Wij zijn blij met je mooie beoordeling. Heel erg bedankt!
Pluspunten
Snelle service Ruime keus
Wauw, een 10! Dit waarderen wij enorm, dank je Martin!
Pluspunten
snelle levering - leuk assortiment en prachtige nieuwe winkel in Rosmalen!
VerbeterpuntenIn-store vermaakservice, klaar terwijl je wacht
Bedankt voor je beoordeling Peter! Wij vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent. Ook bedankt voor het mooie compliment over ons nieuwe filiaal in Rosmalen. Wij zijn ook ontzetten blij met het eindresultaat!
Pluspunten
Snelle levering, groot aanbod, goede aanbiedingen.
VerbeterpuntenFilters werken niet altijd goed.
Leuk dat je via deze weg even laat weten wat je ervaring met ons is. Dank je wel! Wij zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Zeer snelle en accurate levering van mijn bestelling
VerbeterpuntenGeen
Wij zijn ontzettend blij met deze mooie 10, Ton! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij hopen dat je veel plezier hebt van je aankopen.
Men zegt dat de klant een e-mail ontvangt als het pakket naar de winkel wordt verstuurd maar dit is niet zo. Hierdoor had ik het pakket pas na ruim twee weken in huis.
Heel erg bedankt voor je prachtige 8! Wij zijn hard aan het werk om de verzending naar onze filialen te verbeteren. Vanaf nu moeten er goede mailtjes de deur uit gaan als je pakket klaar ligt in onze winkel!
Pluspunten
De klantenservice was perfect in Druten, verzorgd door Lisa!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten op te merken.
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Stan! Wij zullen Lisa laten weten dat je een fijne ervaring met haar hebt gehad! Hopelijk zien we je snel terug!
Pluspunten
Doen wat ze beloven
VerbeterpuntenOp voorraad producten mogelijk de volgende dag al leveren.
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, Boris! Sinds kort bezorgen wij producten die op voorraad zijn de volgende dag, mits je voor 2 uur besteld. Dit staat aangegeven naast de artikelen op onze website!
Pluspunten
Snel en voldoet aan verwachtingen
Dank je wel Henk! Wij zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.
VerbeterpuntenGeen
Heel erg bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service!
Pluspunten
Goed produkt en kwaliteit
Verbeterpunten-
Wat een mooie review! Heel erg bedankt voor je tijd en veel plezier met je aankopen.
Pluspunten
Ruim aanbod, kleding wordt netjes verpakt. Weinig op aan te merken.
VerbeterpuntenKreeg de mail dat mijn bestelling was verstuurd, op de middag dat het pakket werd bezorgd, i.p.v. een dag van te voren. Hierdoor was ik niet thuis tijdens de bezorging en is het pakket bij de buren terecht gekomen.
Wauw, bedankt voor dit mooie cijfer! Dit waarderen wij enorm. Wat vervelend dat je zo laat melding hebt gekregen van je verzonden pakketje. Wij hebben hier een melding van gemaakt om dit in de toekomst te voorkomen.
Pluspunten
bezorging correct, mag wel iets sneller het niet op voorraad zijnde artikel meteen terug betaald
VerbeterpuntenHet zou makkelijker zijn om achteraf te kunnen betalen als iets geruild moet worden of bij jullie niet op voorraad is
Hartelijk dank met je mooie 8! Hier worden wij natuurlijk blij van. Wij zullen je tips meenemen in de toekomst.
VerbeterpuntenKwaliteit overhemden
Hartelijk dank voor je plus- en verbeterpunt Thijs! Wij nemen je feedback zeker mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
snelle service ook bij de retouren verder duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenNone ga zo door
Bedankt voor je review Ewoud! Wat fijn om te lezen dat je tevreden met ons bent. Mocht je in de toekomst een verbeterpunt tegenkomen horen wij dit graag. Maar we hopen dat je zo tevreden blijft.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.