Pluspunten
Winkel is erg prettig, goede service en medewerkers die er verstand van hebben en goed maten kunnen inschatten. Dit verdiend 5 sterren, maar...
VerbeterpuntenBestellen via website is slecht. Geen duidelijke winkel verder knop als je meer dan 1 artikel wil, en heb tot twee maal toe mail gekregen dat artikel helaas niet meer voorradig was, terwijl ze het uiteindelijk toch naar de winkel hebben verzonden, helpdesk is niet behulpzaam, maken van hun probleem jouw probleem doordat ze niet aan klant maar eerst aan eigen procedures denken. Dit verdiend geen sterren.
Hartelijk bedankt voor je beoordeling en feedback. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent over onze winkels. Wat vervelend dat je onze klantenservice niet als prettig hebt ervaren, onze welgemeende hiervoor. Wij zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Snel, correct
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenMaatvoering! Superdry heeft korte broeken in S/M/L en 36,38,40. Wat is 36 tov SML? Erg onduidelijk
Hartelijk dank voor je beoordeling en feedback! Bij onze artikelen tref je een maatwijzer, hier kan je de boordmaten vergelijken met de maten S/M/L. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
De winkel in Batavia stad echt een aanrader! Warm welkom met een drankje en niet opdringerige verkopers, echt top!
VerbeterpuntenDe webshop en de daarbij horende klantenservice mag echt verbeterd worden! Als een artikel niet op voorraad is, wat heel goed mogelijk is zou het fijn zijn daar een melding van te krijgen, de resterende artikelen die wel op voorraad zijn om daar dan 2 keer voor te moeten bellen om een deel levering voor elkaar te krijgen. Echt zonde. Ook de mevrouw die ik aan de lijn had via de klantenservice is nou niet echt klantvriendelijk te noemen. Come on onlyformen! Kom graag bij jullie in de winkel nou de webshop&klantenservice nog verbeteren en dan een dikke 5 sterren beoordeling voor nu 3 sterren.
Hartelijk bedankt voor je beoordeling en feedback. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent over ons filiaal te Lelystad. Wat vervelend dat je onze klantenservice niet als prettig hebt ervaren, onze welgemeende hiervoor. Dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest. Wij zullen je feedback zeker meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Na retourzending weer snel geld teruggestort
Verbeterpuntenlevertijd was vrij lang
Bedankt voor je beoordeling en feedback! Wij zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goed en snel
VerbeterpuntenGa zo door
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Prima kwaliteit en prima prijs
VerbeterpuntenDuurde wel lang voordat ik mijn schoenen kreeg (16 mei gekocht pas 30 mei geleverd)
Pluspunten
Snelle levering, passende verpakking. Uitstekende website.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Prima assortiment, combi internet en fysieke winkels winkelt efficiënt en prettig
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor je beoordeling! Wij vinden het prettig om te vernemen dat je tevreden ben.
Pluspunten
Mooie kwaliteit kleding schoenen perfect
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent over onze kwaliteit.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Klantvriendelijk
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Werken snel, en keurig!!
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Dag Robert, hartelijk dank voor je beoordeling! Mocht je ooit nog verbeterpunten hebben, dan horen wij het graag.
Pluspunten
Grote keus Snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent.
Pluspunten
Aanbod
VerbeterpuntenVoorraad. Ik kreeg te horen dat de door mij bestelde schoenen niet meer leverbaar waren. Ik had een bijpassende riem gekocht. Balen natuurlijk van de schoenen en nu heb ik ook niets aan de riem.
Bedankt voor uw beoordeling! Wat vervelend om te vernemen dat uw schoenen uitverkocht waren. Helemaal zonde van de riem! Excuses hiervoor. Heeft u contact opgenomen met [email protected]? Hopelijk kunnen we een passende oplossing vinden.
Pluspunten
Snelle levering!
Dag Maureen, bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat de levering bevallen is.
Pluspunten
Verzending keurig, krijgt de costuums in een nette draagzak. verpakking ook prima
VerbeterpuntenAlleen jammer dat je de broeken zelf moet inkorten als ze te lang zijn !
Dag Frank, bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over de verzending van je pakketje. Wij hebben een aantal filialen waar je de broeken kunt vermaken! Dat kan in onze winkels in Doesburg, Rosmalen, Geldermalsen, Voorburg en Nieuwegein.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Zeer tevreden over aankoop. Toffe jas en goed geleverd met bijhorende info.
Dag Jan, hartelijk dank voor je beoordeling! Heel veel plezier met je jas.
Pluspunten
Groot en divers assortiment tegen goede prijzen!
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent.
Bedank voor je beoordeling, Henriette!
Pluspunten
Mooie collectie, snelle levering, goede alternatieve oplossing als een product niet aanwezig is. Dit was niet mijn eerste bestelling bij Only for men, en zeker niet mijn laatste.
Dag Ruud, bedankt voor je beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met Only for Men. Hopelijk tot snel!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.