Pluspunten
Veel keus.
VerbeterpuntenCommunicatie over de levertijd en levering.
Dag Robert, bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Website filtert niet goed op mobiel
Bedankt voor je beoordeling, Dennis! We nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Je wordt van A tot z aangekleed. En de dames en heren hebben een soort 6e zintuig voor de juiste maat en stijl voor jou te vinden. Heel prettig. Blijft natuurlijk wel een commecieele bedoeling dus je moet even niet letten op wat je gaat uitgeven wanneer je volledig aangekleed wordt.
VerbeterpuntenPersoneel aan de bar laten eten vind ik altijd wat minder qua uitstraling. Is in de profecioneele horeca ook “not done”.
Dag Jeroen, bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent in onze winkel. Hopelijk heb je veel plezier van je aankopen. Bedankt voor je verbeterpunt. Wij zullen dit doorspelen naar onze filialen.
Meer voordelen van pasvorm overhemden dmv modellen
Bedankt voor je beoordeling en feedback. We zullen je verbeterpunt bespreekbaar maken bij de desbetreffende afdeling.
Pluspunten
Goede collectie - snelle levering - goede zoekfuncties
VerbeterpuntenGeen retourgezonden kleding onverpakt doorsturen aan nieuwe klant - smoezellig
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Leuk en gezellige winkel
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Wat leuk om te horen dat je het gezellig hebt gehad in onze winkel!
Pluspunten
Correcte behandeling en levering
Verbeterpunten.
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Keurig verpakt, achteraf betalen. Sticker voor retour mee geleverd. Helemaal top
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Duidelijk geinformeerd over bestelling. Ook retour zendingen worden snel verwerkt.
VerbeterpuntenVerzending ontvangen tussen 5en7 dgn is niet van deze tijd. Dit moet beter. Duurt veel te lang.
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent! Wij zullen je feedback bespreken met de desbetreffende afdeling en meenemen in ons verbeterproces.
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Duidelijke website, leuke aanbiedingen, goede retourvoorwaarden
VerbeterpuntenVraag niet iedereen die 1x iets besteld dit review fornukier in te vullen. Ik bestel 3x per dag iets online en wordt ermee doodgegooid
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent! Wij zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooie kwaliteitsproducten snelle levering en goed retourbeleid
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
goede levertijd, juiste kleding opgestuurd
Verbeterpuntenveiligheidspin uit de kleding halen!!
Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat deze nog in je artikel zat, onze welgemeende excuses hiervoor! Zou je een e-mail willen sturen naar [email protected] met daarin een uitleg van je klacht? Dan kunnen wij dit bespreken met de desbetreffende afdeling.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
al jaren een tevreden klant in de winkel, top!!!
Verbeterpuntencommunicatie bij bestellingen via de webshop gaat standaard niet goed lijkt het. Twee keer besteld, twee keer niet doorgekregen dat de bestelling afgehaald kan worden.
Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je geen bericht hebt gehad van de verzending van je bestelling. Wij zijn op de hoogte van dit probleem en hopen dit zo spoedig mogelijk te kunnen verhelpen. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Ik ben zéér tevreden met de service van Only for Men. Tijdige levering en de kleding is over het algemeen van goede kwaliteit. Ik blijf hier zeker mijn kleding kopen..
VerbeterpuntenMeer acties. Haha..
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Meer koopavonden. Geven goed advies.
VerbeterpuntenAls winkels zondag open zijn is dat voor ons een overweging om daar niet meer heen te gaan.
Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooi assortiment, mooie site en snelle levering.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.