Pluspunten
Alles goed geregeld
VerbeterpuntenNaar mijn mening geen.
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
snelle levering netjes verpakt
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
6 keer moeten bellen om het juiste artikel te krijgen. Geen enkele tegemoetkoming of hulp werd aangeboden. Moest elke keer zelf contact opnemen.
Hartelijk dank voor je beoordeling en feedback. Wat vervelend om te vernemen dat je onze service niet als prettig hebt ervaren, onze excuses hiervoor. Wij zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Ruime keus Snelle levering Goede kwaliteit tegen redelijke prijs
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Gebruik voor overhemden de maten S, M, L etc. i.p.v. 40, 41 etc.
Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen je feedback bespreken met de desbetreffende afdeling.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling. Artikel was achteraf niet op voorraad. Kreeg daarvoor kortingscode. Dat noem ik nou service!
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Prima service, snel en correct geleverd
VerbeterpuntenGeen opmerkingen, prima service
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Bedankt voor je beoordeling!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
origineel assortiment, zeer snelle levering, achtraf betalen mogelijk, vriendelijke service
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent.
Pluspunten
Goede website / Eenvoudige bestelprocedure en Snelle levering.
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Snelle levering alleen verkeerde kleur geleverd , wel gehouden omdat zwart ook altijd een goede kleur is.
VerbeterpuntenBeter opletten met inpakken
Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat zwart ook naar wens was. Wij zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces!
Pluspunten
Vriendelijk en snelle service
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit verhouding, ook veel mooie aanbiedingen
Verbeterpuntenik zou het biet weten
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Weet niet geen mening is beter
VerbeterpuntenAls ik een product retourneer omdat het niet de goede maat is, moet je me niet vragen wat ik van mijn aankoop vindt
Bedankt voor het doorgeven van je feedback. Wij zijn altijd erg blij met de beoordelingen, zodat wij deze mee kunnen nemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Ik heb een bestelling geplaatst op 8 mei en heb kort daarna ook een bevestiging gekregen. Er is aangegeven dat de bestelling tussen 2/3 werkdagen klaar zou liggen in de winkel. Ik heb langer dan een week afgewacht op een email en besloot maar zelf langs de winkel te gaan. Mijn pakketje lag daar al dagen maar er is geen enkele contact met mij opgenomen! vind ik niet netjes.
Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je geen bericht hebt gehad van de verzending van je bestelling. Wij zijn op de hoogte van dit probleem en hopen dit zo spoedig mogelijk te kunnen verhelpen. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Gebruiksvriendelijk, supersnelle levering, mooie verpakking
VerbeterpuntenNog niet ontdekt
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Pluspunten
VerbeterpuntenBericht dat pakket onderweg was kreeg ik binnen toen pakket al in huis was
Bedankt voor je beoordeling. Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
- Snelle levering - Goede service
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Vlotte afwerking en bij ruiling erg adequaat
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede prijs verhouding
VerbeterpuntenRetour duurt veel te lang
Bedankt voor je beoordeling, wij zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.