Pluspunten
Goede aanbiedingen. Goede levering, mooi op tijd
Pluspunten
Overzichtelijke webshop Snelheid van orderverwerking incluis retourzending
Pluspunten
Kledinglijn aanbod en prijs Persoonlijke verzorging eindproduct
VerbeterpuntenE-mail bereikbaarheid (failed to deliver)
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Onze webshop is bereikbaar op het emailadres [email protected]. Het is ons echter niet bekend dat de mails hierop niet aankomen, mocht u hier in het vervolg nogmaals problemen mee hebben vernemen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Mooie producten, goede deals, vriendelijke klantenservice. Positief gevoel over dit bedrijf.
VerbeterpuntenBestelling had na een week het magazijn nog niet verlaten, moest er zelf tot twee keer toe achterna gaan om de status te checken. Nieuw Track & Trace-nummer niet tijdig doorgegeven. Ach, foutje moet kunnen! :-)
Beste meneer Goselink, Er zijn inderdaad een aantal dingen mis gegaan tijdens het logistieke proces van uw bestelling, onze welgemeende excuses voor dit ongemak. De processen zijn nog wat extra aangescherpt om deze problemen in het vervolg te kunnen voorkomen. Hartelijk dank voor uw positieve review en begripvolle feedback. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
accurate levering
Verbeterpuntencommunicatie
Pluspunten
Snelle afhandeling
Pluspunten
Mijn zending was er netjes binnen een dag. Helaas paste de broek die ik had besteld niet en heb ik die retour gestuurd en een nieuw product uitgekozen. De volgende dag kreeg ik net een mailtje dat de retourzending in goede orde was ontvangen en de dag daarna was het nieuwe product ook al geleverd. Super snel dus!
VerbeterpuntenMini-tip: bij het scrollen door de webshop zou het fijne zijn dat wanneer je met je muis over een (bijv.) een t-shirt heen gaat het al meer detail laat zien. De foto's zijn soms van iets te ver genomen waardoor het product slecht te zien is. Of maak een optie waarbij je twee producten per rij ziet, dan is het ook al duidelijker te zien.
Beste Olivier, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs. Ook uw verbeterpunt nemen we zeker mee in het verbeterproces van onze webshop. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Snel geleverd, producten prima
VerbeterpuntenInformatie op de website klopt niet. Bij 70% korting geeft hij 30% korting. Vrij misleidend. After Pay werkt niet bij mij, terwijl op andere websites ik wel hier gebruik van kan maken.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. We zullen uw verbeterpunten zeker nakijken en aanpassen waar nodig. We zullen wat betreft Afterpay contact met u opnemen via de email. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenArtikel controleren op gebreken, alarmknoppen die nog bevestigd zijn voordat dit wordt verstuurd naar de klanten. Tevens een maatwijzer toevoegen aan de internetsite zodat meen de juiste maat kan bestellen via internetsite.
Beste Metin, Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh. Het is vervelend om te horen dat de kleding niet aan uw verwachting voldoet, en dat er nog een alarmlabel aan het artikel bevestigd heeft gezeten. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Indien u het artikel nog niet geretourneerd heeft, zou ik u willen verzoeken dit alsnog te doen. Zo kunnen wij de klacht beter beoordelen en contact met u opnemen voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Keurig verzorgd snel geleverd prima goed!
VerbeterpuntenNvt
je afspraak nakomen
Beste meneer/mevrouw Oosterkamp, Hartelijk dank voor uw review. Het is ons niet geheel duidelijk naar aanleiding waarvan uw opmerking komt. Kunt u hierover wellicht contact opnemen met de klantenservice, zodat wij het probleem kunnen bespreken en eventueel een passende oplossing hier voor kunnen bieden? Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Snel, goed en goeie prijs kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service. Ik vind de gratis levering en afhaalmogelijkheid via de fysieke winkel prettig.
Pluspunten
Veel keuze. Eenvoudige bestelprocedure. Goede afhandeling van retourzendingen.
VerbeterpuntenBij veel artikelen ontbreekt de samenstelling van het product (katoen, wol etc.) Ik heb daardoor wel eens een artikel teruggezonden.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering
VerbeterpuntenAanbiedingen kloppen niet altijd, twee voor een klopt niet altijd in het winkelmandje
Beste meneer Manders, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wanneer u meer dan 2 artikelen uit de actie 2 halen, 1 betalen besteld, kan het inderdaad voorkomen dat de korting niet juist wordt berekend. Wij zijn op de hoogte van dit probleem, en proberen hier zo spoedig mogelijk een oplossing voor te vinden. Mocht u in de tussentijd hiermee problemen ondervinden, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice zodat er een passende oplossing geboden kan worden. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Goed bereikbaar, leuke producten
VerbeterpuntenAfhandeling van bestellingen is rommelig en reacties laten lang op zich wachten. Uiteindelijk ben ik meer aan het uitzoeken en bellen dan Onlyformen actie onderneemt.
Beste meneer van der Aa, Zojuist is er een mail naar u toegestuurd met uitleg over de verwerking van uw retour. Doordat wij een verkeerd retourformulier hebben ontvangen bij uw retourzending, is er enige verwarring ontstaan omtrent de verwerking hiervan. Mocht u naar aanleiding van de email nog vragen hebben, vernemen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Leuke mooie kleding. Snelle levering.
VerbeterpuntenProbeer binnen 2 dagen de levering te bezorgen bij de klant. Heb nl ook wel eens 4 dagen op een pakketje moeten wachten. 2 dagen zoals nu was perfect.
Pluspunten
Keurige uitgebreide collectie en heel aardig personeel
Pluspunten
Groot assortiment, goede merken, goede aanbiedingen
VerbeterpuntenLevertijd zou sneller kunnen, maar het is zeker niet hinderlijk zoals het nu geregeld is.
Pluspunten
Snelle services. Goede betaalregelingen.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.