factuur retour

vaker besteld bij OFM, steeds voldoend snelle aflevering. Nu voor het eerst niet passen van 1 item. Retour aangemeld, waarbij ik hiervoor moet betalen of zelf wegbrengen. Dat had ik graag tevoren geweten. Duidelijker op de website zetten svp

Teleurstellend

Een paar schoenen besteld en betaald die dan later weer niet leverbaar blijken. Helaas niet de eerste keer dat ik bij OFM tegen het probleem aanloop dat ik gebombardeerd wordt met SALE, SALE, SALE, AANBIEDING, enz reclame en dat dan uiteindelijk de maat er niet meer is of de sale toch niet blijkt te gelden voor het product waarvoor ik dacht dat het was. Ja natuurlijk krijg je dan je geld terug maar leuk is anders. Te vaak blij gemaakt met een dode mus!

Erg blij

De schoenen zijn mooi en de service om het product bij mij te krijgen is prima.

Ik wacht op levering in filiaal alkmaar

Is mijn bestelling dan al in uw filiaal in Alkmaar aangekomen ? Daar heb ik nog geen bericht over ontvangen ! Groet Jos van Maanen

Zeer goede ervaringen!

Professioneel bedrijf, met de webshop en in de winkel.

Like usual

Bestellingen goed en snel geleverd. Jaren klant en regelmatig bestelling geplaatst via webshop. Service en kwaliteit van de producten is bij mij altijd nog goed geweest.

zeer goede en uitgebreide site

Zeer goede ervaring met de site van OFM

Kleding oké,verzending slecht

Gekozen voor ophalen pakket in Budbee box. Verpakking was helemaal open gescheurd. Zending was gelukkig nog compleet.

Na mijn bestelling zag ik mijn bestelstatus niet dit werd direct opgelost door klantenservice top en snel geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen

Alles binnen tijdschema geleverd en kwaliteit

Mijn ervaring met OFM zijn zeer positief, bezoek de laatste jaren ook het filiaal in Ede, voor nieuwe kleren, prettige en behulpzame medewerkers, persoonlijke ben ik niet zo'n fan van kleren kopen via een website, voornamelijk betreffende de maat, maar ook dit is prima verlopen

Snel en efficient

Mooi product van Vanguard en snel en zonder probleem geleverd

Positief

Goede levering en het juiste artikel Ben tevreden

Mooie aanbiedingen

Heel veel keuze en merkkleding tegen superprijzen.vlotte afhandeling van se bestelling en vlugge verzending en feedbeack.

Prima online service!

Recent heb ik artikelen aangeschaft via de webshop. Het online proces van aankoop via de webshop verliep prima en was duidelijk en overzichtelijk.

super service

u kunt met ze bellen als er wat is altijd wel een oplossing snel geleverd top service goede prijzen

Alles prima geregeld.!

Alles prima geregeld. Makkelijk bestellen, betalen en snel en op tijd bezorgd. Mijn complimenten daarvoor.

Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd

Super makkelijk en snel bestellen en leveren!

Op de website kun je super makkelijk de juiste filters selecteren voor het maken van je keuze. Je ziet direct de beschikbaarheid en de levering is super snel. Complimenten en hou dit vast.

Prima webshop, easy en simpel

De webshop van OFM is erg duidelijk. Je kunt goed met filters zoeken naar dat wat je wenst. Prijsstelling is duidelijk, maatvoering ook. Dus nooit verrassingen.

Snelle levering.

Het was een snelle levering en een prima jas. Het was jammer genoeg niet de goede maat. De kosten voor de retourzending vind ik erg omslachtig en onduidelijk. Je moet het eerst betalen en dan later krijg je het weer via een omweg terug. Zo heb ik het begrepen. Ik had gekozen voor achteraf betalen. Dus kunnen ze het niet van de rekening afhalen. Hoe krijg ik dan de verzendkosten terug?

Snelle levering. Aanbevolen maten waren allemaal goed.

Super snel geleverd

Vrijdag besteld, zaterdag in het kluisje. Netjes ingepakt. Ben er blij mee.

geweldig

Geweldig in 1x ben ik 2x geslaagd.

Altijd correct afleveren

Keurig verpakt en altijd op tijd een mail over de stand van zaken en bezorgen.

alles volgens plan verlopen en juiste artikelen snelle levering!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire