correcte, professionele en snelle service

correcte, professionele en snelle service

Altijd een aantrekkelijk en breed online aanbod tegen aantrekkelijke prijzen

Altijd een aantrekkelijk en breed online aanbod tegen aantrekkelijke prijzen. Bestelling en levering zonder gedoe. Kom je er niet uit, dan ga je naar een van de winkels voor advies op maat.

Verzend kosten en levertijd slecht.

Verzend kosten zie bijna nergens meer. Lange levertijd 5 dagen ook als je het naar de winkel laat sturen.

Ik had twee shirts besteld maar er vier ontvangen,na een belletje meteen opgelost. De shirts waren precies wat we wilden,en supersnel bezorgd.

Prima klant- en servicegerichtheid voor Thuiswinkelen

Duidelijke informatie over verkoopartikelen. Ook de kleurenfoto’s dragen daartoe bij. De routing voor thuiswinkelen is klantgericht en simpel. Snelle service met goede ondersteuning via e-mailberichten.

Super aardige mensen

IK wacht spijtig genoeg nog steeds op mijn levering die is zoek geraakt

De opvolging is goed maar er mag nu wel een oplossing komen

Perfect!

Prima webshop , niets op aan te merken . Zeer tevreden over producten,levering en evt retourlevering is prima geregeld.

Mooie polos met een zomerse tint.

Mooie polos met een zomerse tint.

Bestelde artikel voldoet helemaal

Model heeft voor mij perfecte pasvorm. 185 lang en 78 kg.

Geleverd zoals verwacht

Deze keer duurde de levering langer als verwacht. Maar goed en compleet geleverd

heel vlotte afhandeling!

heel snel en vlot afgehandeld. aanrader

Fantastisch, enige smetje blijven de verzendkosten

Correct en op tijd geleverd

Bestelling klopte en was binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Hetwas allemaal oke

niets negatiefs

Bezorging erg slecht

Ik vond in de avond een pakje buiten op de deurmat. er is niet eens aangebeld

Netjes geregeld

Bestelling in de zaak opgehaald en direct gepast. Top

snel en precies volgens afspraak

snel en precies volgens afspraak

Slecht

Omdat de winkel niet de juiste maat op voorraad had heeft men in de winkel een web bestelling ingevoerd. Hierbij is de verkeerde kleur besteld. Hierdoor kon ik tijdens het feest waarvoor ik de kleding kocht deze niet dragen. Ik heb dus een slechte ervaring.

Altijd wordt je goed en netjes geholpen.

Nette mooie winkels. Professionele hulp.

Gewoon goed!

Makkelijk en snel te bestellen via de site. Mail contact is goed met de bon en het vervolg. Snelle levering. Tot nu toe altijd super kwaliteit kleding en helder in prijs en lever tijd. Ik zeg ga zo door!

Perfecte service

Professioneel en klantvriendelijk

Fantastische service !

Ik ga doet ongeluk het verkeerde shirt voor mijn man gekocht . Kaartje eraf gehaald en ingepakt . Helaas te klein . Ik een mail gestuurd en mocht bij wijze van uitzondering het shirt terugsturen ! Dat noem ik nou service ! Maak je niet meer mee in de deze tijd . Ik zal hier zeker vaker bestellen en raad het iedereen aan !

Snel geleverd, schoenen waren zoals verwacht

De schoenen zijn netjes zoals ze op de foto stonden, de bestelling kwam een dag later aan. Heel snel.

Ook met de online store prettig winkelen

Naast de fijne manier waarop je in de fysieke winkels geholpen wordt, is het onlangs winkelen in de online-shop ook prettig en voorspoedig verlopen. Geen levering binnen 24 uur, maar dat is met kleding ook zelden nodig.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire