Bestellen makelijk enlevering ook zeer snel
Fijn om te horen Rene. Veel plezier met je aankoop.
Niet gekregen wat er besteld was verkeerde maten
Hoi Vincent, wat enorm jammer dat je de verkeerde maat hebt ontvangen. Je mag deze altijd aan ons retourneren. Geef dan even aan dat je de verkeerde maat hebt ontvangen. Wij gaan deze daarna omwisselen en de juiste maat toesturen (indien voorradig natuurlijk).
altijd goed geregeld, op tijd geleverd, zo niet, bericht, reourzending gaat ook altijd goed, enige minpuntje is de verzendkosten heen en weer
Bedankt voor je mooie beoordeling Rob! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Mooie aanbiedingen van kwaliteitsproducten
Bedankt voor je mooie beoordeling Steven! Hopelijk tot een volgende bestelling.
Leuk winkelen snelle levering
Bedankt voor je mooie beoordeling Cam! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Polo shirt hersteld. Levering in 3 dgn. Het shirt was verpakt in een papieren zak.... de pakkwtbezorger had het in de brievenbus getrommeld. Beetje zonde voor een shirt van 80 euro. Ik gebruik liever een hard kartonnen doosje.
Bedankt voor je beoordeling W.E.! Ik zal de feedback doorgeven aan ons magazijn, veel plezier met je aankoop!
Hel goede correcte en snelle levering en dito retournering.
Bedankt voor je mooie beoordeling Ron! Veel plezier met je aankoop.
Ik heb een broek besteld die eerst via mail werd bevestigd en 3 dagen later ontvang ik een mail dat de bevestigjng dat de broek retour is gestuurd. Maar ik had de broek nog helemaal niet ontvangen. Toen ik ging dit ging navragen, zei de klantenservice dat ik de broek opnieuw moest bestellen. Het bedrag was toen nog niet teruggestort op de rekening. Een dag later is het grootste deel van het bedrag teruggestort, maar zijn er verzendkosten a 2,95 berekend. En dat voor een broek die ik nooit in ontvangst heb genomen! Ik weet niet of ik de broek nog een keer ga bestellen. Wat een gedoe!
Bedankt voor je review Louise! Wat vervelend om te horen dat je je broek nooit hebt ontvangen, je hoeft uiteraard deze retourkosten niet te betalen. Ik heb ze daarom ook in mindering gebracht. Mijn excuses voor het ongemak.
Aardige collectie, handige bezorging in winkel
Bedankt voor je beoordeling Pieter! Hopelijk tot ziens!
en als je iets online besteld.jet altid netjes heb een keer iets besteld kreeg een mail vlekje kon het terug sturen kon het niet vinden.vriendelijk personeel in de winkels en de klante service netjes te woord gestaan en ze helpe de klant,alleen goed ben een lange klant en blijf jullie klant
Bedankt voor het mooie compliment Wilco! Daar doen we het voor.
Mooie merkkleding tegen mooie prijs. Netjes verpakt en binnen een paar dagen in huis.
Bedankt voor je mooie beoordeling Albert! Veel plezier met je aankoop.
Snel en goed geleverd
Bedankt voor je mooie beoordeling Hans! Graag tot een volgende keer!
Heb diverse artikelen gekocht in de winkel. Twee artikelen waren niet in mijn maat voorradig en werden door de medewerker online besteld. Voor deze artikelen heb ik geen spaarpunten ontvangen, wel voor de artikelen die ik direct uit de winkel meenam. Medewerker had hier geen verklaring voor. Jammer.
Bedankt voor je beoordeling Dennis. Wat vervelend om te horen dat je potpunten niet zijn bijgeschreven, ik zou je willen vragen om contact op te nemen met de klantenservice zodat we dit netjes kunnen oplossen. Mijn excuses voor het ongemak.
Werkt zoals een webshop hoort te werken, maar de extra communicatie maakt het wel een hele goede shop. Complimenten!
Hartelijk bedankt voor het mooie compliment Rene!
Bedankt voor je mooie beoordeling JGM! We hopen je snel weer terug te zien!
Overzichtelijk en makkelijk zoeken
Bedankt voor je mooie beoordeling Dick! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Snelle bestelling en afwikkeling, en zeker pluspunt afhalen in mijn Only for men winkel, met persoonlijk contact,
Bedankt voor je mooie beoordeling Arie! Graag tot een volgende keer!
De overhemden die ik heb besteld zijn mooie hemden. Alleen bij 2 hemden met lange mouw leek het wel of ze lange tijd ergens tussen hadden gezeten. Zo verkreukt waren ze. Bijzonder dat het hemd met korte mouwen totaal niet verkreukt was.
Bedankt voor je mooie beoordeling Jan! Ik zal dit even doorgeven aan ons magazijn, mijn excuses voor het ongemak.
Snelle levering goed verpakt Goede prijs maatvoering is goed
Bedankt voor je mooie beoordeling Rob! Graag tot een volgende bestelling.
Goeie service, pasvorm en kwaliteit
Bedankt voor je mooie beoordeling Mark! Veel plezier met je aankoop.
Goede service en klantgerichtheid, mooi assortiment en als vaste klant altijd leuke acties. Ook fijn en deskundig personeel
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Frank! We hopen je snel terug te zien.
Ik kom al jaren bij OFM mooie kleding in Geldermalsen of internet.
Bedankt voor je mooie beoordeling Corald! Veel plezier met je aankoop.
leuke kleding voor mannen.. ook de merken die hip zijn bij jongeren. ga zo door
Bedankt voor je mooie beoordeling Mery! Hopelijk tot een volgende keer!
Erg gastvrij. Meedenkende verkopers. Heerlijk om even rustig te zitten met een drankje.
Bedankt voor je mooie beoordeling Francien! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Bedankt voor je mooie beoordeling R R! Hopelijk tot een volgende bestelling.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire