Snelle levering, goede service

Colbert is van een mooie kwaliteit.

Oké

Knoop van de achterzak is stuk ontvangen . Kan wel zelf die knoop eraan zetten . Stuur svp dezefde knoop op Vr gr Fred de Wilde

zeer positief!

heldere website met genoeg keuze mogelijkheden wat betreft, bezorgen/afhalen en keuzes van betalen. Één negatieve opmerkingen: De website vermeldt dat je ook achteraf kan betalen, maar bij verder doorklikken, krijg je daarna alleen nog maar de betalingsmogelijkheden en is er van de mogelijkheid om achteraf te betalen geen sprake meer. Dat is jammer!

Snelle levering!

Artikelen naar de winkel laten sturen. Werd razendsnel geleverd. In de winkel ook uiterst vriendelijk geholpen. I love Only for Men! ☺️

Beste web winkek

Only voor men beste web winkel veel mogelijkheid om achteraf te betalen

Prima en snel

In de winkel besteld de volgende dag ontvangen

Aandacht en goede service

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken en een kop koffie tussendoor (Veldhoven). Ook de service is top. Absoluut een bezoek waard.

Webshop goed, kleding slecht

Zitten vlekken in de kleding. Zeer matig. Webshop goed.

Top.

Op zondag besteld in de webshop, op maandag opgehaald in de winkel in geldermalsen. Kunnen passen in de winkel.

Niks mis mee

Eenvoudig prettig en makkelijk

Bestellen en afleveren in de winkel. Daar ook de mogelijkheid de shirts te passen. Een shirt was te groot, deze kon retour. Ik heb in de winkel een nieuw shirt uitgezocht en deze is verrekend met het retourshirt. Superfijne service. Meedenkende medewerkers in de winkel, complimenten daarvoor.

Mooie winkel met goede en behulpzaam personeel

Ik heb nu al enkele keren de winkel bezocht en kleren gekocht met 'n heel goed gevoel.

Ruim aanbod, snelle levering conform afspraak. Zeer tevreden!

Dit was mijn eerste aankoop bij Only for men. Goed aanbod en een vlekkeloos bestelproces. Ook de levering was precies zoals afgesproken. Al met al zeer aan te bevelen.

Erg correct.

Ik heb iets retour gestuurd en kreeg binnen paar dagen mijn geld terug.

Diversiteit in maatvoering

Dit ligt meer bij de fabrikant Op deze manier kun je er niet op vertrouwen dat de maat klopt Zelfde fabrikant Pierre Cardin, zelfde type broek Met een totaal andere maatvoering Verder heb ik geen kritiek op jullie webshop

Een gebruiksvriendelijke site

Ik had al eerder kleding besteld bij only for men, dus de maten waren bekend. Leuke vlotte kleding handig te selecteren. Ideaal voor mijn man die níet van winkelen houdt!

Overzichtelijke webshop met uitgebreide keuze

Mooie webshop met voldoende keuze. Goede en snelle afhandeling , product was snel in huis. Netjes verpakt bezorgd. Uitgebreide betaalmogelijkheden

Gewoon top !

OFM heeft een mooi en groot assortiment kleding, ook in de Sale ! Dat icm een snelle levering, maakt het bezoek aan de webshop een fijne ervaring.

Prima service snel bestelde goederen in huis

Bestellen goed leverancier slecht

Wacht momenteel al enkele dagen op mijn pakketje. Dit wordt helaas verzonden met DHL. Wordt nu al twee keer aangegeven dat ze pakketje kwijt zijn. We hebben al vaker slechte ervaring met ze gehad. Volgende x bestel ik bij een andere winkel zodat ik weet dat het met post NL bezorgd wordt. Jammer dat only for men met DHL in zee is gegaan en niet de mogelijkheid biedt voor andere postorder bedrijf.

Teleurgesteld

Vijf dagen wachten op een korte broek .die niet geleverd kan worden Wel betalen teleurgesteld bah

ruime keuze maar zoekfunctie kan beter. bv art.nr. fabrikant

Enorme keuze, winkel Voorburg een fijne zaak. helaas niet de broek op voorraad. Woensdag in webshop besteld. Donderdag verzonden en dinsdag nog geen afhaalbericht, vorige keer duurde het ook vrij lang. Vermoedelijk sneller per post. Zoekfunctie vind ik lastig, heb een recente broek waarvan ik nog een andere kleur wilde hebben. Op artikelnummer etiket fabrikant niet kunnen vinden.

Fijne online en offline ervaring

Goed assortiment en prima service (zowel online als offline)

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire