Bestelling plaatsen ging goed en gemakkelijk. Helaas werd er een schoen geleverd i.p.v. een paar schoenen
Goedemiddag Ron, onze oprechte excuses voor het ongemak! Is de kwestie al opgelost? Wij horen graag van je. Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Prettige winkel en website met goede betaalbare producten.
Eenvoudig om je maat te vinden en overzichtelijk in te zien of je maat aanwezig is.
Bedankt voor de vier sterren, Fastert! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Goede ervaring.
Hartelijk bedankt voor je mooie review! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Netjes geadviseerd en geholpen. Ook tijdens het ophalen van het bestelde artikel een blijk van herkenning(top). Compliment aan deze jongeman(zijn naam is me ontschoten).
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Fred! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Goed, handig menu en overzichtelijke presentatie.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Ad! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling!
Makkelijk bereikbaar. Iets verkeerd besteld. Werd direct geannuleerd en werd vriendelijk geholpen.
Bedankt voor de vijf sterren, Henriette! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
gewoon goed
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Theo! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Heel erg blij dat er een herenmode zaak is zoals Only for men. Je kunt er alles kopen zowel vrije tijds-en of business kleding. En niet onbelangrijk: het personeel in de winkel van Alkmaar doen hun uiterste best om je blij en zeer tevreden de zaak te verlaten met je aankoop. Ook online ben je hier op het juiste adres. Een dingetje, ik hoop dat jullie binnenkort ook het merk Gant in de collectie krijgen. Vrolijke groet.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Agaath! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Zowel producten als leveringen zijn ok.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ludo! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Netjes en goed geholpen. Geen verkoop praatjes maar echt samen zoeken naar wat bij je past
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Jeroen! Graag tot een volgende bestelling!
Snelle levering,
Hartelijk bedankt voor het compliment, Ko! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Donderdag besteld, vrijdag al geleverd in België
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Thierry! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Helaas betaal je hier nog €2,95 retourkosten. Ik heb 2 bestellingen tegelijk teruggestuurd (in 1 doos), toch houden ze van beide bestellingen de retourkosten in. Verder alles prima gegaan.
Beste, Als 2 bestellingen in één doos worden geretourneerd dan houden wij normaal maar eenmaal retourkosten in. Als je de bestelnummers aan ons doorgeeft dan kunnen wij er uiteraard voor zorgen om nog eenmaal 2,95 terug te storten op jouw rekening. Gelieve contact op te nemen via dit mailadres: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for men
Makkelijk zoeken op de website, makkelijk bestellen, overzichtelijke manier van betaling. Daarnaast duidelijke mail en fatsoenlijk op de hoogte gehouden over het verloop van de levering. Overall; correcte afhandeling en snelle levering.
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling!
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Tycho! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Voor herhaling vatbaar.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Rob! Graag tot snel!
goede service en snel geleverd
Hartelijk bedankt voor het compliment, John! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Alles volgens afspraak, goede prijzen. Duidelijke website
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Jeffrey! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Keurig geleverd
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Harry! Graag tot een volgende bestelling!
Doen wat ze beloven!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Albert! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Bezorgtijd alleen wat aan de lange kant duurde even voordat het geleverd werd maar verder prima service en product!
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Maria!
Makkelijk bestelen,ruime keuze,snelle levering en mooie kwaliteit
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Bernard! Graag tot een volgende bestelling!
Goeie service Snelle levering Goeie acties Goeie website
Hartelijk bedankt voor het compliment, Davy! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire