Alles was netjes en verzorgd, ook de bezorging was goed.
Fijn Cees, bedankt!
Snelle bezorging website zeer goed
Bedankt, Peter! Tot snel!
Snel en goed geleverd. Zelf, beetje eigenwijs, maat bepaald en niet het advies in de webshop gevolgd. En dat is maar goed ook, alles past perfect.
Wat fijn Ad! Het blijft natuurlijk een advies, soms is een beetje eigenwijs zijn helemaal niet zo erg! ;) Veel plezier ervan!
Heb opnieuw een bestelling gedaan via de webshop. Alles werd keurig verzorgd afgeleverd bij de door mij gekozen winkel zonder bezorgkosten. Ben helemaal tevreden.
Wat een mooie beoordeling! Bedankt en graag tot snel!
Mijn volgende bestelling kan ik zonder zorgen door laten gaan!!
Leuk, Teddy! Bedankt!
De kwaliteit van de spullen die ik inmiddels zijn goed tot zeer goed en prijstechnisch zeer acceptabel in vergelijking met andere aanbieders. Één opmerking. Waarom kiezen zij niet voor één vervoerder en voor mij zou dat DHL zijn, zeker qua kwaliteit van het plaatselijke afhaalpunt.
Bedankt voor je beoordeling, Carool! Leuk dat je tevreden bent. Wij werken al samen met DHL. Een andere vervoerder hebben wij niet, behalve uiteraard onze eigen Only for Men chauffeurs.
Ik koop bijna al mijn kleding hier jullie hebben mijn favoriete merken tegen een gunstige prijs
Bedankt voor je mooie beoordeling Koos! Graag tot ziens!
Alles goed geregeld, de site, de levering, de info, de terugbetalingen, etc..
Bedankt voor je mooie beoordeling Dennis!
Na 2 bestellingen nog niks geleverd en 2 keer mail met excuus en verkeerde voorraad. Afgelopen jaren veelvuldig besteld.
Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent, ik zal de feedback doorgeven.
Mooi op tijd en goede kwaliteit truien
Bedankt voor je mooie beoordeling Arno! Veel plezier met je aankoop gewenst.
ruim aanbod, keuze gemakkelijk te maken, goede productinformatie, degelijke verpakking, vlotte verzending.
Bedankt voor je mooie beoordeling Guy!
Pakket zag er niet zo netjes uit maar dat is denk gekomen door het vervoer!
Bedankt voor je mooie beoordeling Marijke!
Ik had mijn bestelling geplaatst maar ik kreeg geen bevestiging. Nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice werd mijn bestelling binnen een paar dagen geleverd.
Bedankt voor je mooie beoordeling Willem! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Prettig geregeld goed verzorgd en snel geleverd!
Bedankt voor je mooie beoordeling Hub!
Zoals de artikelen staan afgebeeld, zijn ze ook geleverd. Alles klopt!
Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Producten zoals omschreven en snelle afhandeling van aankoop en verzending.
Mooie overhemden beschikbaar,goed merk tegen een leuke prijs
Bedankt voor je mooie beoordeling Frank!
De door mij bestelde jas werd geleverd toen ik niet thuis was en DHL heeft het pakket gewoon tegen mijn voordeur gezet zodat iedereen die er langs liep het zo had kunnen meenemen. Gelukkig is dit echter niet gebeurd.
Bedankt voor je beoordeling Robert! Ik zal de feedback wat betreft de bezorging doorgeven aan DHL, mijn excuses voor het ongemak.
Mooi assortiment, ruime keuze. Leuk spaarsysteem voor trouwe klanten. Netjes verpakt en snel binnen. Vind alleen verzendkostenpolicy wat achterhaald (zeker bij hogere bedragen). Ook positief: winkel (website) met een eigen 'smoel.' Tips over mode b.v.
Bedankt voor je beoordeling HO! Ik zal voor de feedback wat betreft de verzendkosten doorgeven!
Prima levering
Bedankt Dave! Graag tot ziens!
Goede overzichtelijke site met veel keuze van goede merken. Na bestelling is de procedure correct en snel. Wel erg veel mails...
Bedankt voor je beoordeling Jerry! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Prima geregeld
Bedankt voor je mooie beoordeling Guus!
Sorry, maar ik vind de webshop echt niet gebruiksvriendelijk. Traag, slecht zichbare plaatjes. Werken met filters en terugschakelen gaat niet makkelijker. Het lijkt alsof je dan weer opnieuw moet beginnen. Het is dat ik weet wat ik wil kopen en het daardoor volhoudt anders was ik allang afgehaakt.
Bedankt voor je beoordeling Lion! Wat vervelend om te horen dat je de website als niet prettig ervaart, ik zal de feedback doorgeven!
De gemaakte afspraken werden nagekomen!!
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Snelle levering van bestelde broeken. Prima pasvorm zoals besteld.
Bedankt voor je mooie beoordeling Carla! Veel plezier met je aankoop geweest!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire