Snelle levering tegen een prima prijs
Snelle levertijd. Veel keus.
Netjes verpakt, mooi product. Bezorging niet zo snel, maar vind ik niet zo erg....
Veel keus en snelle afhandeling
Hartelijk dank voor je mooie review, Kees!
Goede service, aardige mensen en verstand van hun producten. Super.
Kwaliteitsproducten, zeer ruime keus en interessante acties
Prima en mooi product
Er is een compleet verkeerde artikel geleverd. Besteld: jas van PME Legend, maat M, kleur grijs. Geleverde: jas wel van PME Legend, maar verkeerde type, verkeerde maat en verkeerde kleur.
Bedankt voor je beoordeling, Gerry. Wat ontzettend vervelend dat je een verkeerd artikel ontvangen hebt. Ik zie dat de terugbetaling inmiddels voor je verwerkt is. Onze welgemeende excuses dat dit heeft kunnen gebeuren. We hopen je ondanks deze fout nog een terug te zien in onze webshop of onze fysieke winkels.
Eenvoudige en duidelijke website om je bestelling te plaatsen. Het allerbelangrijkst is. Je krijgt wat je verwacht.
Goede webshop, duidelijk en overzichtelijk. Snel geleverd.
Only for men is een fijne shop. Alleen jammer dat je soms niet geleverd krijgt wat je besteld hebt. Bestel je regular of contemporary fit dan wil je geen slim fit ontvangen. Kwestie van accuratesse en eindcontrole. De klant zit met het gedoe van retour zenden te kijken en de kans is groot dat het bestelde er niet meer is. Dus een 7 met opmerking!
Hartelijk dank voor je beoordeling, Peter. We waarderen je feedback zeker, en geven deze door aan de afdeling die hierover gaat. We hopen je toch graag eens terug te zien!
Hele goede service na een artikel wat niet goed was en ik heel erg goed geholpen ben.
Snelle levering en veilig!
Alle artikelen exact zoals op foto's en beschrijving op website
Vakkundig personeel, online shoppen is fijn gelijk met retoursticker er bij, goede doos en snelle levering.
Zou me bestelling zatersag tussen 10 en 3 ontvagen heb nog steeds niks
Bedankt voor je beoordeling, Kas! Volgens de Track&Trace gegevens van je pakket is deze bij je bezorgd op 17 februari. Wij waren er dan ook niet van op de hoogte dat je je pakket nog niet ontvangen had. Als je pakket nog steeds niet terecht is gekomen, horen wij het graag. We gaan het dan voor je oplossen.
De persoon in de chat heeft uitgebreid de tijd genomen om mij te helpen. Allerlei voorstellen gedaan, waar we als eindresultaat een bestelling hebben kunnen doen. Eenmaal ontvangen en gepast.... geweldig!!! Zo blij Dank!
Dag Rachid, Wat goed om te horen, we staan graag voor je klaar. Veel plezier van het kostuum! Groet, Team Only for Men
Bestelling prima verwerkt! Netjes verpakt! Op tijd geleverd.
Dag Frans, Fijn om te horen, veel draagplezier! Groet, Team Only for Men
bestelling op tijd , netjes afgewerkt aan de balie .
Dag Hans, Goed om te horen, veel plezier van uw geshopte items! Groet, Team Only for Men
Wij kopen wel vaker bij Only For Men! Maar dan gewoon in de winkel! Vinden we toch prettiger! Maar wie weet, heeft U ons nu over de streep geholpen en kopen we vaker online!
de trui past en de broek past ook
Als er iets niet helemaal verloopt zoals je denkt, schrikken ze daar niet van bij de klantenservice maar wordt het opgelost.
Dag J, Bedankt voor de review, vervelend dat er iets mis was. Uiteraard zijn wij er om u te helpen, dat doen we graag. Veel plezier van uw items. Groet, Team Only for Men
Ik heb een waardebon besteld bij Only for Men, deze werd opgestuurd in een grote doos met de DHL. Dit is zonde van het geld van jullie, het is gewoon een brievenbuspakketje. Dan verstuur je het niet met de DHL in een grote doos. Dit maakt het onnodig duur voor jullie. Ik heb hier ook een week op moeten wachten. Graag reactie terug. Groet Jeanet de Jong. ps. aanbevelen heb ik met nee beantwoord vanwege de verzendmethode.
Dag Jeanet, Vervelend dat u dit zo hebt ervaren, het is erg druk bij de verzendpartij waardoor het pakket inderdaad vertraagd is geweest. Daarnaast is eerder de bezorger twee maal aan de deur geweest, hierdoor is het pakket bij een afhaalpunt terecht gekomen. Hiervoor onze excuses, dit is de gang van zaken met een verzending. Betreft de verpakking ga ik dit doorzetten naar de juiste afdeling. Bedankt voor uw feedback en veel plezier met het cadeau geven van de cadeaubon! Groet, Team Only for Men
Slecht produkt , al meteen pluisvorming op trui. Na 1x wassen op 30 graden niet meer te dragen. Klacht is door Only for men echter wel keurig opgelost.
Dag Antoine, Wat vervelend dat u dit zo ervaart, zojuist heb ik u telefonisch proberen te bereiken. Dit is helaas niet mogelijk, hierdoor heb ik u zojuist een email verstuurd om deze situatie op te lossen. Groet, Team Only for Men
Recensione originale
Schandalig slecht produkt , al meteen pluisvorming op trui. Na 1x wassen op 30 graden niet meer te dragen
past perfect !
Dag Steffie, Wat fijn om te horen, veel plezier van uw geshopte items! Groet, Team Only for Men
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire