Goed en snel bezorgd!
Dag Ibe, Goed om te horen, veel plezier van gekochte items! Groet, Team Only for Men
snel en goede afwikkeling
Dag Peter, Wat fijn om te horen, daar staan we voor klaar! Veel plezier van de items! Groet, Team Only for Men
Bestelde kleding, maatje te klein. Wil het retourneren, maar geen retourformulier en geen factuur/bestelbon in de doos. Geen idee hoe deze nu geretourneerd moet worden. Wil nieuwe bestellen met maatje groter maar wacht eerst hoe oude bestelling retour gestuurd moet worden.
Dag Stef, Vervelend, deze valt vaak tussen de doos met het vouwen onderin. Zojuist heb je een nieuwe mail met zowel retourlabel als formulier toegestuurd gekregen. Als er vragen zijn helpen we je graag. Groet, Team Only for Men
Heel tevreden over de online bestelling. Al langer klant in de winkel maar voor de 1ste maal besteld online. De maattabel beschikbaar op de site gebruikt en daarna besteld, resultaat: hemden passen perfect.
Beste Danny, Wat fijn dat je onze website als prettig hebt ervaren. Hopelijk tot snel in een van onze winkels. Groet, Team Only for Men
Top geregeld
Beste Ron, Fijn om te lezen! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Team Only for Men
Liever koop liever ik in de winkel maar het was prima om het via jullie website te doen.
Beste Ilna, Fijn dat je onze website als prettig hebt ervaren. Hopelijk tot snel in een van onze winkels. Groet, Team Only for Men
Overzichtelijk, net als in de winkel
Beste Mario, Wat fijn dat je onze website als prettig hebt ervaren. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Team Only for Men
Mooi shirt en gemakkelijk te bestellen en af te halen.
Beste Henk, Fijn om te lezen! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Team Only for Men
Snelle levering en ben zeer tevreden het het product. Bedankt
Dag Edwin, Veel plezier van je items! Groet, Team Only for Men
Prima; niet alles was op voorraad; vermoedelijke leverdatum hebben ze aangegeven, met als optie een eventuele deel levering als dat gewenst zou zijn. Was niet nodig. Uiteindelijk alles in één zending geleverd; iets eerder dan het vermoeden was.
Dag Marcel, Wat fijn om te horen, veel draagplezier! Groet, Team Only for Men
Kwam toevallig op jullie site, leuke aanbieding voor een goed product.
Snelle service en goede kwaliteit.
Dag Hrand, Goed om te horen, veel plezier van de gekochte items! Groet, Team Only for Men
Eerste online bestelling bij Only for Men. Zeer tevreden. Artikelen snel en keurig verpakt ontvangen.
Dag Tiny, Goed om te horen, veel plezier van de items! Groet, Team Only for Men
Zie hierboven. Ik ben weer uiterst tevreden. De kleding van onley for man bevalt prima.
Dag Niels, Wat fijn om te horen, veel draagplezier! Groet, Team Only for Men
Speciale service gehad van jullie! Bedankt!
Dag Sander, Wat goed om te horen, veel plezier van je items! Groet, Team Only for Men
Normaliter wordt er belooft dat de bestelling voor 15: 00 uur besteld de volgende dag geleverd wordt. Maar nu in deze tijd heb ik alle begrip voor het het feit dat het druk is vanwege de pandemie. Ik had speciaal gevraagd om af te leveren in de winkel (Woerden)omdat ik een Campbell trui had die kapot is gegaan na een paar dagen dragen. Daarbij heb ik zelf contact gezocht wanneer ik het bestelde op kon halen. Toen werd er ineens gesteld dat de winkel gesloten was en dat het thuis geleverd zou worden (kosteloos) Ik heb alle begrip voor het feit dat de winkel gesloten is/was maar dat ik zelf contact op moest nemen vind ik eigenlijk een beetje slordig en de kans dat ik de kapotte trui kan laten zien is mij nu ontnomen.
Dag Thijs, Erg vervelend, de situatie is nu geheel anders. We adviseren je alvast een mail naar de winkel in Woerden te sturen zodat zij op de hoogte zijn van je klacht. Dan kunnen zij deze beoordelen op het moment dat de winkel open gaat. Onze excuses voor het ongemak. Groet, Team Only for Men
Alles prima in orde gekomen!
Dag H.M. Van den Brom, Goed om te horen, veel plezier van de order! Groet, Team Only for Men
Overzichtelijke webshop voor mannenmode, bestelling werd vlot en met zorg verzonden. Een aanrader!!
Beste HG, Fijn dat je onze website als prettig hebt ervaren. Hopelijk tot snel in een van onze winkels. Groet, Team Only for Men
Bestelling geplaatst, bevestiging gekregen, na enkele dagen melding pakket ligt klaar voor afhalen. Openingstijden voor afhalen waren zeer ruim. Artikel voldeed aan de verwachtingen. Had al meer gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en dat is tot op heden goed bevallen. m.v.g. een tevreden klant
Beste H, Wat fijn om te lezen! Bedankt voor je beoordeling. Hopelijk tot snel in een van onze winkels. Groet, Team Only for Men
Erg blij met mijn aankopen. 3 mooie truien voor € 100,00. Uitverkoop maar toch veel keuze en niet alleen incourante maten. Ik draag L maar ook in die maat erg veel keuze. En snel geleverd. Top!
Beste Ruud, Bedankt voor je enthousiaste beoordeling. Veel plezier met je geshopte kleding. Groet, Team Only for Men
De voorgestelde maten van de kledingstukken, op basis van lengte en gewicht, kwamen prima overeen. Mooie kwaliteit, dus super tevreden.
Beste Leon, Wat fijn om te lezen! Bedankt voor je beoordeling. Hopelijk tot snel in een van onze winkels. Groet, Team Only for Men
Overzichtelijke site, makkelijk bestel- en betaalproces en snelle levering. Online chat en hulp mogelijk.
Beste Eric, Wat fijn dat je onze website als prettig hebt ervaren. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Team Only for Men
Online snel geregeld
Beste Bas, Fijn om te lezen! Bedankt voor je beoordeling. Groet, Team Only for Men
Vlot en correcte levering.
de hele zending gaat terug, te klein.
Dag Tony. Wat jammer, je kunt altijd de items opnieuw bestellen in de juiste maat of voor advies vragen bij onze Klantenservice of een van de winkels. We hopen je zo voldoende te kunnen ondersteunen. Groet, Only for Men
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire