Goed en snel bezorgd!

duidelijke site, snelle afwikkeling, redelijke prijzen

snel en goede afwikkeling

Kleding besteld maar was de verkeerde maat. Echter geen retourformulier

Bestelde kleding, maatje te klein. Wil het retourneren, maar geen retourformulier en geen factuur/bestelbon in de doos. Geen idee hoe deze nu geretourneerd moet worden. Wil nieuwe bestellen met maatje groter maar wacht eerst hoe oude bestelling retour gestuurd moet worden.

bestelling, betaling en levering uitstekend verlopen!

Heel tevreden over de online bestelling. Al langer klant in de winkel maar voor de 1ste maal besteld online. De maattabel beschikbaar op de site gebruikt en daarna besteld, resultaat: hemden passen perfect.

Top geregeld

Ervaring was goed

Liever koop liever ik in de winkel maar het was prima om het via jullie website te doen.

Zeer duidelijk

Overzichtelijk, net als in de winkel

Snelle afhandeling

Mooi shirt en gemakkelijk te bestellen en af te halen.

Perfect, snel en voordelig

Snelle levering en ben zeer tevreden het het product. Bedankt

Prima; niet alles was op voorraad; vermoedelijke leverdatum hebben ze aangegeven, met als optie een eventuele deel levering als dat gewenst zou zijn. Was niet nodig. Uiteindelijk alles in één zending geleverd; iets eerder dan het vermoeden was.

Kwam toevallig op jullie site, leuke aanbieding voor een goed product.

Snelle service en goede kwaliteit.

Bestelling bij Only for Men snel en keurig verpakt ontvangen.

Eerste online bestelling bij Only for Men. Zeer tevreden. Artikelen snel en keurig verpakt ontvangen.

Fijne service en mooie kwaliteit, zit comfortabel en relext

Zie hierboven. Ik ben weer uiterst tevreden. De kleding van onley for man bevalt prima.

Speciale service gehad van jullie! Bedankt!

Voldoende

Normaliter wordt er belooft dat de bestelling voor 15: 00 uur besteld de volgende dag geleverd wordt. Maar nu in deze tijd heb ik alle begrip voor het het feit dat het druk is vanwege de pandemie. Ik had speciaal gevraagd om af te leveren in de winkel (Woerden)omdat ik een Campbell trui had die kapot is gegaan na een paar dagen dragen. Daarbij heb ik zelf contact gezocht wanneer ik het bestelde op kon halen. Toen werd er ineens gesteld dat de winkel gesloten was en dat het thuis geleverd zou worden (kosteloos) Ik heb alle begrip voor het feit dat de winkel gesloten is/was maar dat ik zelf contact op moest nemen vind ik eigenlijk een beetje slordig en de kans dat ik de kapotte trui kan laten zien is mij nu ontnomen.

Prima verzorgd

Alles prima in orde gekomen!

Prima ervaring!!

Overzichtelijke webshop voor mannenmode, bestelling werd vlot en met zorg verzonden. Een aanrader!!

Prima geregeld

Bestelling geplaatst, bevestiging gekregen, na enkele dagen melding pakket ligt klaar voor afhalen. Openingstijden voor afhalen waren zeer ruim. Artikel voldeed aan de verwachtingen. Had al meer gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en dat is tot op heden goed bevallen. m.v.g. een tevreden klant

Prachtige truien, prachtige actie 3 voor 1

Erg blij met mijn aankopen. 3 mooie truien voor € 100,00. Uitverkoop maar toch veel keuze en niet alleen incourante maten. Ik draag L maar ook in die maat erg veel keuze. En snel geleverd. Top!

Tevreden klant

De voorgestelde maten van de kledingstukken, op basis van lengte en gewicht, kwamen prima overeen. Mooie kwaliteit, dus super tevreden.

Overzichtelijk

Overzichtelijke site, makkelijk bestel- en betaalproces en snelle levering. Online chat en hulp mogelijk.

Leuke acties en goede kwaliteit

Online snel geregeld

Duidelijke website.gemakkelijk te gebruiken.

Vlot en correcte levering.

jammer,

de hele zending gaat terug, te klein.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire