Prima verzorgd

Order werd snel bevestigd en verstuurd. Geheel prima verzorgd.

Snel en betrouwbaar

Binnen enkele dagen kon ik mijn truien ophalen in de winkel. Keurig verpakt. alles prima in orde.

Prima geregeld allemaal

Zowel het bestellen, het retourneren, de creditering van de kleren die niet paste en de servicedesk voor vragen, perfect geregeld!

Prima verzorgt

Snelle levering, prima is voor herhaling vatbaar

goed, duidelijk, snel en betrouwbaar

goed, duidelijk, snel en betrouwbaar

Tevreden over levering

Tevreden over levering

Via juiste selectieknoppen en goede productomschrijving tot juiste koop gekomen.

Even wennen aan de layout van de website maar dat ging vlot. De juiste vinkjes aanzetten en uit de voorselectie de kledingstukken op foto en op omschrijving beter beoordelen. Bestelproces verloopt eenvoudig en levering volgt, ondanks coronadrukte, zeer vlot. Fijn dat er meteen voor een ophaalpunt kan worden gekozen.

superfijne site. en goede informatie overzichtelijk

Voor de eerste maal 2 bestellingen gedaan, en bevalt me prima, duidelijke site en mijn merk, ( Cast iron ) ga zeker vaker bij jullie bestellen en doe de groeten aan Hans Kraaij jr. fijne avond, Sjaak.

netjes op tijd geleverd. alleen de maten kloppen niet.

online snel geleverd

Ik kom ook regelmatig bij de vestiging Doesburg, altijd goed en vriendelijk geholpen

Super service!!

Online een artikel van Corneliani gevonden. Ivm twijfel over de exacte kleur gebeld met het filiaal (Voorburg) en perfect te woord gestaan en het juiste advies ontvangen. Na bestelling een snelle levering. Kortom, perfecte service nu fysiek shoppen helaas niet mogelijk is.

Tot nu toe prima

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, goed op de hoogte gehouden van de levertijd en prima levering. Nu nog afwachten of mijn retour ook zo goed afgehandeld wordt, dan zou het zomaar een 10 kunnen worden!

Uitstekend en overzichtelijk

Overzichtelijke webshop en vlotte levering. Je kan goed terecht met je wensen. Ze houden ook rekening mee met je met de maten.

Snelle levering, prima kwaliteit, ruime keuze.

Voor wat ik zocht was er veel keuze, prijs/kwaliteit verhouding is in orde. Kleding valt goed. Minpuntje; als je een artikel met korting heb gekocht (bijvoorbeeld 3 halen, 1 betalen) en je kiest de verkeerde maat, dan vervalt de korting als je hetzelfde artikel koopt in een andere maat.

Netjes afgeleverd

Super snel en gemakkelijk.

Super snel en gemakkelijk.

Perfecte en snelle service

What you See is What you get!

We gaan liever naar de winkel, dan naar de webshop!

Wij zijn goede klanten van "Only for men".Maar in Coronatijd valt er niet te shoppen. Ik dacht: "Ik ga ook eens online shoppen!" Alle informatie overgenomen uit de lievelingsbroek van mijn man en toch! paste de pantalon totaal niet. Bij het passen kwam de broek niet hoger dan de knieën. Dat vonden wij heel vervelend en de broek moest retour. Dat had Only for men gelukkig heel goed geregeld. Liever hadden we meteen de goede broek.

Ik ben niet tevreden!

Op de eerste plaats vind ik het schandalig dat er verzendkosten worden berekend bij een bestelling van bijna 800 euro. Hier is de klantvriendelijkheid ver te zoeken. Ten tweede; op de spijkerbroek zat nog een beveiligingspin. Toen ik hier over belde, werd er doodleuk verteld dat ik naar de dichtsbijzijnde winkel moest gaan om het eraf te laten halen...pardon? Hier was de klantvriendelijkheid ook heel ver te zoeken. Toen ik daar op reageerde was de enigste mogelijkheid om de broek terug te sturen. En of ik dan wel even de verzendkosten wilde voorschieten. Ik zou deze daarna wel terugkrijgen....pffff... hier krijg ik jeuk van! Dus het totaalplaatje was niet oke!

Super fijn bedrijf.

Mooie merken. Goede kwaliteit en altijd vriendelijk. En vaak leuke aanbiedingen.

Snelle en accurate levering

Nette service met net dat ene beetje meer.

Tot nu toe goed.

Ik heb helaas item moeten terug brengen, in Reusel, wacht nu op terugstorting geld alvorens groter item te bestellen. Indien dit goed verloopt krijgt u van mij 5 sterren.

Alles goed geregeld

Alles wat ik gekocht heb is goed,voor mij is het een goede zaak. De bestelling en de levering ging perfect. Als de carona voorbij is ga ik beslist eens naar de winkel in Beek. Gr.Pierre Mingels

Prima kwaliteit voor een goede prijs.

Leuke aanbieding. Makkelijk besteld en snel af te halen bij de winkel in de buurt.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire