Eenvoudig online bestellen met goede en snelle levering thuis.

OFM heeft een mooie website met veel keus en selectie-mogelijkheden en waarop je eenvoudig je bestelling kan plaatsen. Ook de chat-functie is handig als je even hulp nodig hebt. De levering komt snel bij je thuis en is keurig verpakt.

Snel en goede communicatie

Goede ervaring

Makkelijk winkelen en snelle levering!

Ruime keuze en fijne webshop, bestelproces ging moeizaam

Mijn bestelling wilde ik graag betalen met een kortingscode en een waardebon die ik nog had liggen. Dat bleek niet mogelijk te zijn. Ten eerste werkte de kortingscode niet en ten tweede kun je niet én een kortingscode én een (blijkbaar wat oudere) waardebon invoeren. Er werd helaas ook geen oplossing aangedragen. Ik kreeg de melding dat het gewoon niet werkte. Hier had Only for Men een oplossing moeten bedenken.

Top !

Snelle levering en bij eventueel retour alles keurig en snel weer verwerkt.

Levertijd te lang. Verder uitstekend

Dat was het

Organisatie niet voldoende online ingesteld

Only for men is op basis van mijn ervaring nog niet voldoende online ingericht. Proces van levering matig voldoende, terugbetaling bij retour onvoldoende (webshop los gekoppeld van winkel, lang proces).

Prima afhandeling en snelle levering. Helaas onvolledige informatie bij artikel.

Keurige afhandeling van de bestelling en een mooie korting op het product. Alleen wel onvolledige informatie bij het artikel waardoor ik een vest heb besteld zonder enige voering en vulling. Veel te koud om bijvoorbeeld buiten te dragen. Ik baal hier een beetje van aangezien ik bij leveren en retourneren 3 euro verzendkosten heb moeten betalen. Mijn beoordeling is enkel gericht op deze bestelling. Verder is het een topwinkel waar ik al jaren naar tevredenheid in de fysieke winkel kleren koop.

De winkel in Oosterhout is al top website bijna net zo goed ;)

Goede website, soms op Android niet helemaal soepel met zoeken maar als Android weer 'normaal' doet werkt het goed. Zal waarschijnlijk aan de telefoon liggen. Betaling en afwerking werkt goed. Artikelen worden netjes verzonden.

Bestellen ging goed maar de levering is nog niet binnen

onze bestelling is al 3 keer verkeert gesorteert weet niet wanneer onze bestelling binnen komt hoop dat het deze week nog is. Weet ook wel dat het druk is

Precies zoals ik het ook in de winkel gewend ben

Fijne webshop met goede maattabel erbij. Overzichtelijk met alle merken. Communicatie met het winkelpersoneel was ook plezierig. Al met al netjes en behulpzaam.

online besteld, snelle levering, alles gehouden!

Voor het eerst online besteld aangezien de winkel gesloten is, prima informatie van de kledingstukken beschikbaar, kleuren komen niet helemaal overeen met de beschrijvingen en/of de afbeeldingen. Snelle en correcte levering met DHL, alle kledingstukken passen perfect, er gaat dus niets retour.

Goede service snel geleverd

Groot aanbod. Goede prijs-kwaliteit. Concurrerende prijzen Snelle levering in mooie verpakking

Geweldige broek met goede strech

Super gave broek vervaagd niet met wassen. Zit echt heerlijk

Altijd top!

Net zoals vorige keren, zeer tevreden!

Prima, snelle service.

Via internet had ik een herenvest besteld. Duidelijk gewicht en lengte aangegeven. Daar kwam uit dat maat xl goed zou zijn. Helaas bleek het vest toch te klein, dwz de te weinig “buikruimte”. Jammer dat ruilen dan niet mogelijk is. Wel fijn dat het vest geretourneerd kon worden. En vandaag heb ik keurig mijn geld teruggehad.

Factuur wijkt af van advertentie

Ik heb een paar sneakers gekocht met sokken. De sokken waren 5 euro en ik zag later dat er 9 eur op de factuur stond

Leuk aanbod

Breed assortiment en snelle levering.

Ook in Corona tijd snelle levering

Op een zaterdag prima telefonisch geholpen met het verzilveren van een kortingscode, bestelling gedaan en de maandag erop al geleverd. Top!

doet wat de bedoeling is

Prima beeld. Maatvoering heb ik zelf gedaan door een oude broek van het bedoelde merk. Online de maat doen is altijd tricky. Dit ging in 1x goed

alles naar wens uitgevoerd.

overhemden vielen een beetje tegen tov de vorige keer

Prettig online winkelen, mooie merken en goede prijzen

Altijd mooie merken en ruime keuze. Regelmatig aanbiedingen. Gewoon mijn 1e keuze voor kleding

Altijd tevreden

Zeer tevreden over de afwikkeling en levering.

Prima site , en snelle en goede levering. Zoals ik gewend ben van Only for men , weer een goed produkt geleverd.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire