Levering juist en tijdig.

De levering was precies wat besteld was en was snel geleverd. Ik ben echter heel erg benieuwd of het retour proces ook zo voorspoedig verloopt. Tot nu toe niets van de retourzending vernomen.

Prima site

Overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen

Zie hier onder.

Een vest besteld. maar eerst de maat gemeten. Volgens jullie kon ik een L bestellen. Helaas het was te strak, gelukkig hadden jullie ook nog een XL en die heb ik dus besteld.

Top ervaring, maar let wel op de maat

OFM website en klantvriedelijkheid is altijd top. Ik heb alleen deze keer gemerkt dat het gemis van de maatvoering die het product zelf gebruikt ook een toegevoegde waarde heeft om op de site te vermelden.... VanBommel gebruikt standaard de UK maten, dus 8, 8 1/2, 9, 10 etc en niet 43, 44, 45.... Daar ging ik nu de fout mee in, dus te kleine schoenen besteld :( jammer.

Service is wel oke

Groot minpunt vin ik de verzendkosten!!

Snelle en correcte levering

Binnen 3 werkdagen in huis, super snelle en correcte levering!

Goede producten, snel en correct geleverd

Mooie aanbieding, ruime keuze uit producten, goede kwaliteit en prima service en snelheid. Is me erg goed bevallen!

Prima service, duidelijk en snelle levering!

Goede en duidelijk site en snelle levering

Ik ben prima geholpen en toevallig hadden jullie ook nog een aanbieding in de truien

Grandioos

Door de Corona-maatregelen voor het eerst kleding besteld bij Only for men. De huivering en voorzichtigheid werd al meteen weggenomen door de heldere uitleg op de website voor het bepalen van de juiste maat. Daarna eenvoudig de keus kunnen maken en het bestelproces daarna was uitermate klantvriendelijk. Inmiddels tot volle tevredenheid in het bezit van het bestede artikel. Het is nu zeker een aanrader zolang een bezoek aan de winkel niet mogelijk is. Dit laatste heeft de voorkeur gelet op de vriendelijke behandeling als klant en de expertise bij het maken van keuzes

Goede service en aankoop is zoals verwacht!

Goede service en mijn aankoop is zoals verwacht!

makkelijk zoeken

het zoeken op de site is eenvoudig een goed georganiseerd

Mooie producten

Nette webshop met mooie producten

Leuk product aan een mooie prijs

Schoenen uit de nieuwe collectie van Floris gekocht met een leuke korting. Vlotte aankoop, levering duurde iets langer dan verwacht maar was goed op te volgen met track & trace.

Goede hulp in de chat

Dat ik echt goed geholpen was in de chat bleek wel bij het arriveren van de kleding (pak en overhemden voor 16-jarige zoon). Het paste uitstekend! Vanwege coronadrukte kwam het wel wat later dan gedacht/gezegd maar gelukkig nog wel op tijd. Top dus.

Overzichtelijke goed werkende website

Het voor het eerst online bestellen bij Only for Men is mij heel goed bevallen. Het is d.m.v. de duidelijk omschreven categorien heel eenvoudig om bij de kleding te komen die je zoekt. M.a.w het is zeer overzichtelijk allemaal. Daarnaast loopt het bestelproces ook vloeiend en heeft de levering tijdig plaatsgevonden. Eerlijk gezegd kan ik me niet bedenken waar het beter kan.

Zoals altijd perfect

Al vaker in webshop besteld, bv als we niet naar de winkel konden. Werkt perfect, beschrijving ook goed en makkelijk om alles te vinden

goede service en producten

goede service en producten

Mooie kleding, goede kwaliteit.

Alles prima verlopen

Snelle verzending en alles prima verlopen

Duidelijk bestelproces, snel geleverd

Zeer tevreden, alles ging soepel, zeer vriendelijk personeel bij ophalen bestelling in de winkel

Dubbele verzendkosten

Omdat ik meestal verschillende maten bestel om zeker te weten dat de juiste maat erbij zit heb ik ook altijd dubbele verzendkosten. Dat zou anders moeten.

prima bedrijf

goede service en goed prodcct

Goed verzorgd en aan te raden

Mooie uitvoering. Eerlijke katoen en snelle levering. Ziet er goed uit. Blij mee.

Geleverd wat is besteld

Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Goede klantenservice.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire