Duidelijke webshop met altijd mooie deals

Mooie artikelen, snel in huis.

Goede aanbieding, wel een wat omslachtige manier om deze te bestellen

Als ik een aanbieding (in dit geval 3 voor 1) aanklik, en dan naar mijn winkelwagen ga, zie ik de aanbieding 3 voor 1 voor de aanbiedingsprijs. Je moet deze echter 3 keer in je winkelwagen plaatsen anders krijg je er maar 1 voor de volledige prijs. Er staat alleen een klein vraagtekentje achter de prijs die je moet aanklikken om dit op die manier te doen. Dus kreeg ik ook maar 1 item toegestuurd voor de volledige prijs. Bij het verwerken van mijn order had Only for Men ook pro aktief 3 items kunnen opsturen in plaats van 1. (Dit was toch de aanbieding!) Waarom zou een klant 1 item bestellen als je er 3 voor dezelfde prijs kan krijgen. Als er vragen zijn is mijn mail adres ook bij jullie bekend. Ik weet dat het uiteindelijk mijn eigen fout was en heb daarom de order opnieuw gedaan en de eerste order teruggebracht naar de winkel. Dit is wel zeer netjes en efficient afgehandeld.

Zeker goed

Snel en correct afgehandeld

Overzichtelijke website

Snelle, corecte levering

Teleurgesteld (Deze keer)

Een van de door mij bestelde truien had nog een anti-diefstal tag. Kan gebeuren. Op advies van klantenservice zelf geprobeerd deze tag te verwijderen. De tag ging er niet af en de trui was beschadigd. Verkeerd advies van klantenservice! Wacht nu op een goede trui zonder tag.

Top bedrijf

Top spullen, prettig personeel, goede prijs kwaliteit verhouding.

Super service

Snel geleverd en mooi ingepakt (inclusief tester van een product, zoals in de winkel :) ).

Net

Prima shop

Prima webshop, betrouwbaar en veilig.. Het duurt wel lang voordat de artikelen in de winkel kunnen worden afgehaald

Goed online winkelen

Goed dat Only for men ook een dhl servicepunt is waardoor de verzendkosten bespaard kunnen worden.

Toegankelijke website en snelle bezorging

Gezien de huidige periode gebruik gemaakt van de webshop. Mijn bestelde producten werden snel bij de vestiging geleverd. Service is top!

Wat ik wel vervelend vond is dat de bezorging pas om 21.30 uur 'savonds kwam.

snelle levering en mooie kwaliteit blazer

Ik heb zeer goede ervaringen via de webshop en in de winkel. Je kan zelfs je pakketje gewoon bij de

Ik heb zeer goede ervaringen via de webshop en de winkel. Je kan zelfs je pakketje ophalen bij de winkel in de lockdown super service

Not only but more for man

Goede wijn behoeft geen krans.

Dik tevreden

Mooie kleding, fijne service!

Prima levering

Ontvangen wat besteld is en niets terug hoeven te sturen. Gebeurd niet altijd maat er wel.

Mooie producten

1 van de 3 bestelde producten was kapot bij levering

Misschien betere controle doen voor verzending

Snelle levering, netjes verpakt

Duidelijke website, snelle levering en spullen allemaal netjes verpakt. Alles was zoals afgebeeld op de website.

compleet assortiment, redelijk in prijs en goede service. Ook online goede mogelijkheden met snelle bezorging.

Mooie kleding

Mooie kleding, colbert en pantalon, voor een schappelijke prijs, snel geleverd en de goede maat geleverd. Gekocht in de opruiming..

Duidelijk en overzichtelijk

Goede en duidelijke website. overzichtelijk en leuk geprijst. Dit was mijn eerste bezoek en aankoop n kom zeker terug. Ook handig de figuur waarmee je je eigen maat kunt vaststellen. en die klopten ook nog. prima zo. Jammer dat ik zelf een verkeerde kleur hb aangegeven waardoor ik de broek moest terugzenden. Helaas was mijn kleur in mijn maat uitverkocht. Ook het retour zenden ging van een leien dakje . En de terugbetaling stond met 2 dagen op mijn rekening. Hulde

Topservice!

Altijd keurig geholpen, vriendelijk en uitstekende producten

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire