Foto komt niet overeen met artikel

Daarom artikel moeten terugsturen. Kost me bijna 7 euro. Als ik geweten had dat het artikel er zo uit zag, had ik nooit besteld, en geld in mijn portemonnee gehouden.

Kleding is mooi. Alleen jammer van de verzendkosten

Verwachting overtroffen!

Wijze waarop de kleding is verpakt, keurig in een hoes, Chapeau!

zeer duidelijke webshop en voortreffelijke klantenservice

bestelling en levering ging zeer vlot. bijkomende vraag achteraf werd direct behandeld retourverwerking gebeurt probleemloos nieuwe bestelling werd zelfs nog een dag vroeger geleverd

jammer dat er verzendkosten en retour kosten betaald moeten worden.

Mooie winkelketen met regelmatig mooie aanbiedingen. helaas moet je ongeacht hoe groot je bestelling altijd verzendkosten betalen. ook als je kleding retour wil doen moet je weer kosten betalen.

Door de corona, duurt het een beetje lang

Veel keuze in mooie kleding

Prima webshop. ook direct zichtbaar in welke maten de kleding beschikbaar is . Idem kleuren. Site is actueel bijgehouden : dus duidelijk of is kleding beschikbaar is of uitverkocht. Ik kan hier altijd goed slagen en wordt in de winkels altijd uiterst vriendelijk geholpen door ervaren verkopers die je ook echt adviseren. Dan handig even ophalen bij bekende Only for Men winklels.J Je komt dan met iets moois thuis !

De wijze waarop ik mijn product heb gevonden en besteld verliep vlot. Na twee dagen kreeg ik mijn bestelling thuis. Het resultaat viel enigszins tegen. Kleur van de broek en structuur beantwoordde niet aan de foto van de catalogus. Het retour sturen en verdere afwerking verliepen ook snel en correct.

Snel en efficiënt

In sale wat spullen besteld, levering snel en netjes. Gewoon prima !

Zoals altijd totaal niets op aan te merken.

Voldoet compleet aan verwachtingen

Voorzichtig overstag gegaan met kleding kopen bij Only for Men maar bevalt me uitstekend. Bestellingen worden erg snel geleverd en vaak ook mooie aanbiedingen. COVID of geen COVID , ik blijf bij Only for Men kopen

Besteld snel geleverd en tevreden.

Prima service, mooi verpakt

Mooie website en duidelijk

Alles gaat naar wens en snel heel fijn zo nu de winkels dicht zijn

Het is een super fijne winkel met een goede pasvorm we zijn erg tevreden

Fijne en overzichtelijke website. De bestelling werd op het afgesproken tijdstip geleverd.

Voor herhaling vatbaar

Prima webshop waar alle processen goed geregeld zijn. Ook berichtgeving over het kunnen ophalen van het pakket bij een “gesloten” vestiging ging prima. Kortom, ook gedurende de C-tijd alles prima geregeld

Goed geregeld

Één overhemd te klein, binnen dezelfde kortingsactie kunnen ruilen, geld terug, top.

Snelle bezorging

Zaterdag besteld en maandag al in huis.

Het is een makkelijke website. Ik heb twee mooie en goedzittende PME broeken gekocht voor een leuke prijs. De kortingen zijn realistischer dan bij anderen websites.

Webshop is prima maar ik heb niets ontvangen

Bestellen etc. gaat prima. DHL heeft echter de bestelde artikelen niet afgeleverd. Kreeg wel berichtje in bus dat pakketje was bezorgt terwijl dit niet het geval was. Op kaartje was niets aangekruist. Contact opgenomen met DHL. Ze gaven aan dat bezorger het waarschijnlijk teruggelegd had in bus. Zou 2-1 opnieuw bezorgt worden. Weer niets. Tot op heden nog steeds niets ontvangen. (6-1)

Goede prijs, duidelijk en snel, klantvriendelijk

Jas besteld, té klein, retour gestuurd en maat groter besteld. Prima gegaan en duidelijk met afspraken. Ook het geld van de eerste bestelling snel weer op de rekening. Voor herhaling vatbaar!

Een echte mannenwinkel met mooie merken

Wij ontdekten de winkel in het voorjaar 2020 (tijdens de eerste lockdown) in Oosterhout, werden enthousiast en vriendelijk geholpen. Het viel ons op dat naast de eigen merken er ook veel mooie design merken te koop waren. Tijdens de tweede Lockdown in het najaar werd de winkel gesloten en hebben wij de webshop geprobeerd. Eenvoudig en makkelijk keuze te maken in de webshop, een aantal clicks verder, betalen en de zending wordt thuis bezorgd. Een minpuntje : DHL was erg traag en geen nauwkeurige track&trace, mijn ervaringen ook in deze periode met Post.nl zijn echt beter.

Maken beloftes waar

Levering vond plaats zoals vermeld in de voorwaarden.

Graag zou ik meer informatie op de side zien waar de pasvorm exacter wordt omschreven. Ofwel een merk/artikel groot of klein valt, met daarbij een advies van OFM. De pantalons in deze pasten totaal niet, ondanks dat het mijn vaste maat was. Verzendkosten en retourkosten op een bestedingsbedrag van €500-700 vind ik ook niet passend.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire