Prima kwaliteit voor schappelijke prijzen!

Hoewel de mobiele website niet de meest intuïtieve is, wel goede kwaliteit voor acceptabele prijzen.

Precies mijn stijl

Leuke en mooie kleding en zelfs in Corona tijd goede service (opgehaald bij Only for Men in Nieuwegein)

Groots assortiment, snelle levering

Ben goed geslaagd. Groots assortiment, makkelijke site en snel in huis.

Goed produkt, service en levering

Xxxc

Klantvriendelijk

Zeer ruime keuze. Geen enkel probleem bij bestellen en betalen. Prima! Maar voor mij was er een probleem, maar NIET bij ONLY FOR MEN: bij een koeriersdienst werd een verkeerd huisnummer gebruikt: mijn huisnummer is 88a bus 11 en door een koeriersdienst werd daar 11a van gemaakt. (Stond nochtans correct op de doos). Ik moest dus contact opnemen met de mensen uit mijn straat een paar honderd meter verder. Gelukkig waren het vriendelijke mensen en is de bestelling terecht gekomen. Groeten, Eric Decoutere

Veel keus, goede levering.

uitstekend

Snel en betrouwbaar

De aankoop van mijn schoenen is snel verwerkt en goed geleverd. Prima service.

Top winkel , keurig op tijd geleverd

Binnen 2 dagen geleverd na het online bestellen. Zeer tevreden en uiteraard topkwaliteit

product oke

vind het jammer dat jullie verzendkosten hebben, andere site s met verglijkbare items hebben dat niet. Heb weleens spullen besteld van 12 euro en die werden gratis opgestuurd. Verder product geleverd zoals beschreven. Op de site helaas maar 2 foto's van product geen binnenkant foto's kan beter denk ik.

Prima bedrijf

Prima service en snelle levering. Ook de retourprocedure handig en duidelijk. Als ik mijn geld terug heb is het helemaal prima.

Prima acties en snelle verzending

top

top

Voldoende

Na wat langer dan normaal de artikelen ontvangen. Covid19?

Werkt goed

Lastig om terug te komen als je iets nader bekijkt. Maar dat kan ook aan mij liggen...

Snel en efficient

Kon makkelijk vinden wat ik zocht, was de eerste hit op google, was dat ook de bedoeling?

Alle bestelde truien waren leuk en pasten! Voor herhaling vatbaar.

Prima site en duidelijke omschrijving

Ik wist wat ik zocht , stond keurig geëtaleerd op de site was op voorraad, en bestellen maar,...

Erg slecht

Voor kerst heb ik een cadeau gekregen van mijn werk. Ik heb toen kunnen kiezen voor een waardebon van €35,- voor de website van Only for Men. Ik kende deze website niet en dacht ik ga het gewoon proberen. Ik heb vervolgens de klantenservice nog even gebeld om te vragen of ik een drietal jassen kon bestellen die ik interessant vond, waarbij ik één daarvan zou willen houden. Dit zou geen probleem zijn. Ook zou dit geen probleem zijn bij het verwerken van de waardebon. Dit is immers een cadeau die je wilt uitgeven. Bij het retourneren van de overige 2 jassen, heb ik aangegeven dat ik één jas daarvan wou houden. Dit is immers de afspraak die ik destijds met ze heb gemaakt. Na een aantal weken heb ik de gehele waardebon van €35,- terug ontvangen via de mail. Dat laatste snapte ik echt niet? Waarom zou je een waardebon terug willen ontvangen, die je eigenlijk zou willen spenderen aan een cadeau? Na dit te melden bij de klantenservice ontving ik het volgende bericht van Danique: Bedankt voor je bericht. Helaas zijn dit de voorwaarden waar je mee akkoord bent gegaan toen je je bestelling plaatste op onze website. Wij kunnen deze regeling helaas niet aanpassen. Dit is niet vermeld, toen ik ze belde! En tevens komt dit erg bot over naar een klant. Ook vind ik het erg raar dat je iets terug krijgt wat je eigenlijk zou willen uitgeven! Wat is dit een rare situatie. Na opnieuw terug te bellen naar de klantenservice, kreeg ik Romy aan de telefoon die aangaf dat ze een oplossing had. Zij verwees mij door naar de klantenservice. Sorry, maar dit vind ik geen oplossing.. Beste mensen, graag opletten voordat je een bestelling plaatst bij de website van Only for Men! Zij geven namelijk aan dat je kan terugbellen met collega's die eigenlijk niet aanwezig zijn en komen hun afspraken niet na, wat eerder aan de telefoon is afgesproken. Tenslotte communiceren ze dat er binnen 5 werkdagen het geld wordt teruggestort, terwijl ik nu meer dan anderhalve week op mijn €400,- wacht.

Ik heb nog niets ontvangen

Overhemden besteld en liggen nog steeds bij de sorteerder.

Geen order bevestiging en tracking nummer

Ik vind het een gemiste kans dat Only for Men geen bevestigingsmail verstuurt en je ook niet op de hoogte houdt van de voortgang van je bestelling.

Kwalitatief goede truien

Blij mee met kwalitatief goede truien. Ondanks bestelling via internet.

Heel tevreden

Louter positief

Mijn ervaring is goed

De ervaring is goed.

Prima.

Goed overzicht van producten. Snelle levering

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire