Via de chat advies gekregen over de maat van de broek. Was goed advies want hij paste precies.
Eerste aankoop bij Only for men. Bleek dat het alarm nog in de mouw zat. Meteen goed opgelost door de klantenservice! Vriendelijk te woord gestaan en er werd meegedacht naar een goede oplossing! Zou de winkel zeker aanraden, jammer dat er niet één in de buurt zit.
De bestelling van 2 spijkerbroeken van Piere Gardin is voor mij op een grote teleurstelling uitgelopen . Ik heb de broeken met maat en type nummer van Piere Gardin besteld die ik altijd bij een ander bedrijf bestelde maar de stof en de maatvoering was totaal anders. De ene broek was te klein van boven(wijdte) den de andere broek was wel goed van boven(wijdte ) maar zeker 10 cm te lang . Dit was een grote teleurstelling en de broeken zijn dan ook gelijk retour gegaan .
Bedankt voor je beoordeling, Wim! Wat jammer dat de broeken tegen gevallen zijn. Helaas kan dit altijd gebeuren bij een online bestelling. Pierre Cardin heeft heel veel verschillende modellen met bijna dezelfde artikelnummers, die toch net iets anders zijn. Je kunt altijd even contact opnemen met onze klantenservice als je op zoek bent naar een specifieke broek.
De aanbiedingen op internet zijn heel duidelijk. De verzending ook correct volgens de toezegging. Ben heel tevreden.
Only for men weet in deze drukke tijd binnen enkele dagen de bestelling goed verpakt en goed verzorgd aan huis te brengen. De kwaliteit van de producten is prima, zoals je mag verwachten. Ik ben weer heel tevreden!
In de webshop een jas gekocht mbv maatindicator van de site. Past perfect. 1 minpuntje was dat er nog een antidiefstalbatch in de binnenzak zat die ik, na overleg met klantenservice, in een winkel kon laten verwijderen.
zie boven
Bestelling door trage werking website heel vervelend. Nadat bestelling was afgerond alles snel en goed ontvangen, duidelijke mails. Ik zou door de trage website bijna zijn afgehaakt.
Artikel zoals omschreven ontvangen! Snelle levering! Leuke aanbiedingen! Voor herhaling vatbaar.... Bedankt !
Goede webshop, makkelijk zoeken en alles keurig op tijd geleverd.
Hoi Wim, bedankt voor je beoordeling. Het ziet er naar uit dat je bestelling naar wens is geweest? Mogen wij je vragen waarom je ons dan toch met een 1 beoordeeld hebt?
Recensione originale
Goede webshop, makkelijk zoeken en alles keurig op tijd geleverd.
Zie hier boven.
goede hulp bij vragen
Altijd prima ervaring mee en goede service!
Snelle service. Snelle levering. Top broeken.
IK ben erg positief over service van Only for Men
Een groot assortiment en en betaal baar
Altijd tevreden
Goede keuzes en correcte afhandeling
2 mooie Profuomo stropdassen gekocht voor mijn man. Vielen goed in de smaak. En snel geleverd!
Netjes aangeleverd, snel, een maar ..., ik had 3 overhemden besteld , van t zelfde merk en ik dacht goed gekeken te hebben, dat er een zakje op zat. Nou bleek bij 2 van de 3 overhemden geen zakje op te zitten , dat is jammer,misschien kunnen jullie dat bij de beschrijving er duidelijker bij zetten. Nou ja, ik bestel de volgende keer weer, (dit was mijn eerste bestelling), buiten coronatijd komen wij gezellig weer naar de winkel. Groetjes en stay safe
erg tevreden.
Snel, duidelijk en overzichtelijk
Het is begrijpelijk dat het rond de de feestdagen erg druk is en dat je wat langer op een bestelling moet wachten. Echter wordt je totaal niet geïnformeerd wanneer er een probleem is met je bestelling of als het nog een paar dagen langer moet wachten . Pas als je zelf na een week hebt geïnformeerd ontvang je een dag later een berichtje per mail, toeval ? Misschien . Enfin bestellen op 23-12 en op 3-1 nog niets in huis hebben is teleurstellend.
Bedankt voor je beoordeling! Rondom de feestdagen heeft het inderdaad iets langer geduurd voordat bestellingen werden verzonden. Je hebt ervoor gekozen om je pakket op te halen in de winkel. In de winkelmand laten wij weten dat het tot 2 werkdagen langer kan duren als je hiervoor kiest, omdat niet elke winkel elke dag door onze chauffeurs bezocht worden. Ook had 1 artikel uit je bestelling een levertijd van 3 tot 7 werkdagen.
Recensione originale
Graag weer!
uitstekend
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire