Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Er wordt door Only for men alles aangedaan om in deze lastige tijden de klanten te bereiken. De persoonlijke benadering en advies van de verkoper(s) Boy is erg prettig en voor mij een reden om terug te komen.

Duidelijk, correct, vlot

Keuze maken was eenvoudig en duidelijk. Levering was zeer vlot en correct met nodige documenten voor eventuele retour.

Super mooie merken perfecte overzichtelijk website.

Onze ervaring is uitstekend snelle levering mooie merken in een overzichtelijke en makkelijke webwinkel. Wij zijn meer dan tevreden!

Goed en snel geleverd

Goede artikelen voor een mooie prijs

Overzichtelijke website en levering zonder problemen.

Prima! zeer tevreden.

Top aankoop

Ik heb hier een PME winterjas gekocht, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alles ging goed, en heb niet lang moeten wachten op mijn bestelling (ondanks de drukte met online bestellingen). Ik ben er erg blij mee.

Fijne aanbieder

Leuk assortiment, mooie aanbiedingen, snelle en nette levering. Aanrader!

Weinig keus

De keuze in courante maten overhemd 40-42 is wel erg beperkt.

Prima online winkelervaring

De bestelling is goed en makkelijk verlopen, ik kon de bestelde kleding in de winkel ophalen, makkelijk omdat ik geen vertrouwen heb in DHL die bezorgen nooit bij ons.

Gewoon goed

Prima, exact zoals afgebeeld en keurig op tijd geleverd

Prima.

Ik zeg wel 'prima', maar toch een kleine opmerking. Ik had een leren riem van 50 euro besteld. Moest daar nog 4 euro verzendkosten voor betalen. Was in de winkel niet nodig geweest. Riem kwam een dag later dan verwacht. Ook niet zo erg. Riem was te lang. Naar jullie zaak in Druten gegaan. In de deuropening in de regen staan wachten tot een jonge medewerker de riem had ingekort. Een bizarre situatie waar niemand iets aan kan doen. Maar complimenten voor de service bij de winkeldeur. Zag vanuit de deuropening mooie dingen hangen, maar ga die niet digitaal bestellen. Wil het 'voelen'. Kom wel weer naar jullie na de lock down.

Fijne winkel, ook online, voor al mijn kleding. Betaalmogelijkheden zouden beter kunnen

Heb voor eerste keer besteld alle artikelen waren goed. Aanbiedingen grandioos. Dus ervaring is goed. Mijn complimenten.

Matig

Ik kreeg op de site geen goed beeld van wat ik bestelde. Er ontbreekt juiste informatie. Ik dacht 2 spijkerbroeken besteld te hebben, maar 1 broek bleek van corduroy en de was wel een spijkerbroek. Wel jammer dat je niet kunt ruilen en 2x de verzendkosten moet betalen en 1x retourkosten.

Alles snel en perfekt geregeld

Ondanks dat ik in Duitsland woon, worden mijn paketten altijd snel en perfekt geleverd

Prettig

Je voelt je klant

Snelle levering helaas niet de goeie maat

Alles verder naar wens. Alleen retour moeten zenden. Niet goede maat.

Snel en goede kwaliteit truien

Heel goede ervaring, op woensdag besteld en op donderdag al geleverd. Netjes op de hoogte gehouden met T&T via de email.

Snel en correct geleverd

Geweldig!!!!

Super goed, snelle levering, goede verpakking, zoals altijd eigenlijk al en hele fijne broeken van goede kwaliteit.

Prima site, ken only for men al van de winkel in Doesburg.

Prima winkel

Mooi assortiment kleding voor redelijke prijzen

Top onder de webshop en excellente service

De bestelling loopt vlot en ook het afrekenen De levering ook en de verpakking geeft je toch steeds dat ietsje meer dan bij andere shop ... in 1 zin het maakt je blij !

Prima service!

Doen wat ze zeggen, zonder poespas.

2e bestelling was de juiste maat maar overduidelijk een retour van iemand anders

Helaas was de maat van mijn 1e keus pak er niet en ging ik voor een andere. Deze was het niet helemaal. Bij retouren bleek ineens het pak weer op vooraad. Eenmaal binnen was duidelijk dat dit een retour was die niet netjes opnieuw was verpakt.. voor een pak wat normaal 700 moet kosten kun je als webshop niet 2x verzendkosten in rekening brengen en dan een pak volledig in de kreuk leveren. Het pak zelf is perfect maar dit was echt jammer.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire