Zeer slecht

Twee broeken besteld, zelfde merk alleen een zwarte en een grijze. Zelfde maat, maar de grijze paste en de zwarte was in de band 5 cm kleiner. En dat voor een Pierre Gardin broek.

Helemaal goed!!

Simpel en snel. Helemaal goed!

Correcte service en interessante aanbiedingen

zeker een aanrader!

Snelle levering. En goede kwaliteit kleding. Een een woord geweldig.

Goede kleding die lang meegaat.

Betrokken probleem oplossing wat mij vertrouwen geeft.

Ondanks dat ik mijn orderbevestiging nooit gekregen heb. Heeft de klantenservice alles geprobeerd. Betrokken en vasthoudend. Verder duidelijke indicatie van levertijd en zelfs wat sneller geleverd. Verpakking keurig. Zeer professioneel bedrijf zoals het op mij overkomt. Hou dit vol!

Prima bezorging, maar betalen om te retourneren ?!

Bij elke grote webshop kan je gratis retourneren, jammer. Voor de rest super, maar bestel dan maar weer bij een ander

Zie hieronder.

De verzending van mijn bestelling, waarover ik na ontvangst erg tevreden ben, is ondanks de Corona-drukte prima verlopen.

Goede levering, mindere informatievoorziening

De levering was goed. Alleen de informatievoorziening omtrent de verzending kan beter.

Snell & perfect

Een voortreffelijke winkel waar je goed geholpen word.

Kwaliteitskleding, eventueel op maat gemaakt

Snelle afwikkeling en bezorging

Eenvoudige wijze van bestelling en betaling. Vervolgens snelle levering (weet precies waar je aan toe bent via track&trace). Helaas was de mast niet goed voor mij, maar ook het retourneren leverde geen problemen op.

Snel en precies als besteld

Fijne webshop. Goed georganiseerd makkelijk te navigeren. Snel kunnen vinden wat ik zocht. Verdere afhandeling helemaal goed

Misser

Ik bestel het een en krijg het ander, ik kan dus niet anders oordelen dan matig.

Snelle levering en makkelijk bestelproces

Mijn bestelling werd binnen een paar dagen geleverd, ondanks een berichtje dat een paar schoenen niet op voorraad was en dit dus langer zou duren. Ik ben tevreden.

Brede keuze, leuke aanbiedingen, snelle en goede service

Brede keuze, leuke aanbiedingen, snelle en goede service

Broeken besteld die ik al had.

Prettig online winkelen

Mooie website met leuke aanbiedingen. Gemakkelijk om een keuze te maken en eenvoudig te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.

Prima afhandeling

Gewenste producten correct en vlot ontvangen

snel geleverd goede kwaliteit

snel geleverd goede kwaliteit

Klantreis digitaal oké, verzenden minder

Proces webshop en klantreis digitaal oké en conform verwachting. 1. Verzending per DHL niet prettig 2. Jammer dat kleding direct in een doos zit zonder aanvullende bescherming met iets van bio-afbreekbaar plastic. Nu hadden wij een natte verzenddoos en daarmee ook een natte inhoud. Buiten dat zorgt een extra binnenbescherming ook voor minder wrijving op de stof bij heen en weer schuiven (frictie). Daarmee geen beschadigingen.

Mooie producten. Product wijkt niet af van de foto. Snelle levering. Kortom; TOP

Weer prima levering

Mijn ervaring met only for men is zeer positief. Leuke aanbiedingen en prima service.

Voldoende keuze maar verzenden is niet van deze tijd

Voldoende keuze in assortiment. Maar het feit dat bezorging 3 dagen op zich laat wachten en daar ook nog eens voor betaald dient te worden is niet meer van deze tijd. Vooral niet als je bestelling boven de 250 euro plaatst.

Mooi overhemd gekocht en snel geleverd

Ik heb een overhemd bij jullie gekocht. Bedankt voor de goede service. Het is een hemd in een merk / maat en een pasvorm dat ik ook al heb. Dus is er geen risico dat het slecht zit / past. Ik ben nog huiverig andere merken te kopen. De website vind ik overigens niet zo heel goed / gebruikersvriendelijk werken

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire