tevreden

ben zeer tevreden en een snelle levering

Super spullen voor een goede prijs

TOP keurig op tijd geleverd

ook bij ruilen Top service! aanrader

Duidelijke omschrijving van product, product komt daarmee overeen

Prachtig produkt snel geleverd

Ondanks de drukke kerst- en nieuwjaarperiode bij PostNL lukte het Only for Men toch om heel snel een prachtige blauwe trui bij mij af te leveren. Meteen aangetrokken en hij zit als gegoten. Voelbare mooie kwaliteit.

Prima overzichtelijke web shop

Prima web shop met goed en duidelijk keuze menu. Aanbiedingen zijn super! De producten en merken hebben een goede kwaliteit.

Gebruikte lotion

Ik had voor bijna ,€90 gekocht. En de bodylotion was al gebruikt..was open . Dat vind ik niet oke

Helder, duidelijk. Prima afhandeling. Strakke verpakking. Inhoud klopt.

Een supersnelle correcte levering

Kreeg een tip van een mederwerker voor de mooie aanbieding en maakte daar dankbaar gebruik van. mijn partner had van dit product al meerdere van gekocht in de winkel en beviel uitstekend mooie kwaliteit .

Uitstekende ervaringen!

Al jaren een tevreden klant bij OFM!

top

ik vond dat only for man een goede service heb en mooi opgestuurd

Nette en mooie kleding!

Ook online netjes en punctueel afgeleverd

Prima service en netjes aangeleverd

Kreeg mijn bestelling netjes conform afspraak geleverd. En pakketjes was super netjes verpakt

Goede prijs. Snelle levering

Mooie kleding, leuke sale en altijd genoeg voorraad

Kleding valt (bijna) altijd goed, bestel alleen nog maar online

Zeer tevreden, bij de eerste bestelling bleken de hemden te groot. Retournering heel duidelijk uitgelegd. Beide leveringen kwamen op de vooraf aangegeven data en tijdstippen

Het retourneren via de "winkel in Tilburg" onmogelijk

Snelle levering, goede prijs echter het retourneren via de winkel in Tilburg niet mogelijk dus, voor niets naartoe gefietst, er is helemaal geen winkel meer! Nu moet ik retourkosten betalen.

Eerste bestelling van mij... vlekkeloos

Was online op zoek naar PME broeken 32/30 en hier gevonden. Netjes en snel geleverd.

Helemaalngeweldig

Goede service, mooie kwalitatieve kleding, modieuze collecties, goede prijs en ook de online winkel is uitstekend. Ik adviseer mijn vrienden en kennissen om hier te winkelen.

Prima in orde

Alles prima verlopen. Vast merk en maat gekocht.

Makkelijk en snel

Overzichtelijke site. Snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding, duidelijke keuze mogelijkheden en zeer snelle levering. Gewoon uitstekend.

Snel en correct

Overzichtelijke website.

Online besteld, binnen 2 werkdagen bericht dat ik het kon afhalen in winkel. nette service en goed geregeld.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire