Zeer slecht

2 dezelfde jassen besteld in 2 maten en hierbij een VVV bon gebruikt. 1 jas met de juiste maat gehouden en de andere retour gezonden. Wat denk je krijg ik weer een tegoedbon voor de VVV terug. Zo kom ik toch nooit van die VVV bonnen af en moet ik weer bestellen. Je betaald verzend - en retour kosten en ik zal weer moeten bestellen maar als ik weer 2 maten bestel dan krijg ik weer de tegoed bon terug, zucht. Dit tevens 2 maal aangeven maar er kan geen klantvriendelijke oplossing worden gevonden. Ik zeg bestel lekker bij de concurrent die wel meedenkt met de klant.

Keurig

Netjes verzorgt

uitstekend

keurig geleverd en in een korte tijd.

Kiezen en bestellen als verwacht

Ik kwam bij de website vanwege het op voorraad hebben van de PME Legend broeken die ik zocht. Bestellen ging prima. Wat verwarring bij de bezorging, maar uiteindelijk een dag later ontvangen. Product is als verwacht.

gewoon zo door gaan

doen wat je zegt en de afspraak nakomen is het belangrijkste

top!

Snelle levering, duidelijke omschrijving, mooi product.

zeer goede serviceverlening

na verlenen van de service goed resultaat, blijft wel beetje puzzelen wat nu de bedoeling is in de mail vwb bestellen en de gekregen korting. maar desondanks dat vind ik de verleende service top

Prima site en levering

De Only for men website werkt snel en direct. Levering en voorwaarden zijn prima. Tip: meer productinfo over materialen en oorsprong van kleding

Super winkel en dito online shop

De beste herenmode zaak van Nederland, met de meeste keus en goede aanbiedingen. Snelle levering via de winkel zonder extra kosten. Een aanrader om hier te kopen.

Goede informatie waar en wanneer

Bestelling

Ik had niet verwacht om op €130 bestelling nog even vetzendkosten te betalen. Verder geen klachten hoor. Bedankt

Ze doen wat ze beloven.

Aanbevelen? Ja

Top geregeld.

Ondanks de drukte is de kleding netjes binnen de afgesproken tijd geleverd. Kleding was netjes verpak.

Fijne service

Gebeld hoe een jas te bestellen. Medewerker heeft in systeem gekeken en de juiste maat geadviseerd Jas past perfect.

Lekker snel shoppen!

Snel uitgezocht in de SALE, snel geleverd, mooi op tijd in het aangeven tijdsblok! Echter, de tabel voor het berekenen van de juiste maat, lengte/gewicht/leeftijd, geeft een ietwat te klein resultaat!

Zeer tevreden alleen jammer dat de jas na een paar dagen weer 40 euro goedkoper is. Had ik dat geweten had ik een paar dagen gewacht.

The privé is right

Fine on time delivery and excellent stuff

Goed georganiseerd, maar maatadvies is inaccuraat

De toezending en informatie is zeer correct en volledig, de mogelijkheid retour te zenden is prima op orde, alleen de advisering over de meest passende maat was voor mij niet helemaal betrouwbaar. Dat is vervelend, want terugsturen is toch niet wat je wilt Maa evengoed dank AN Dordrecht

Precies zoals het hoort.

Prima prijs, snelle levering. Aanrader!

Middelmatig

2 Truien en een overhemd besteld. Truien goed. Overhemd casual besteld, slimfit geleverd gekregen. Foutje.

Goede kwaliteit snel geleverd

De bestelling is snel en juist geleverd, ondanks de feestdagen. Zeker met de huidige acties een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Enige minpuntje -- zoals bij de meeste winkels zitten overhemden in een belachelijke hoeveelheid karton en plastic ingepakt, dat kan echt niet meer anno 2021.

Uitstekend geregeld allemaal

Met name de maat selectie werkt erg goed en scheelt teleurstelling en het terug sturen van spullen.

Mooie jas! Paste Perfect en snel geleverd!

Duidelijk

veel keuze, goede producten en mooie aanbieding

Wederom gebruik gemaakt van een mooie aanbieding op de website van Only for Men. Producten worden goed afgebeeld, waardoor de keuze makkelijker te maken is. Producten zijn van goede kwaliteit en werden snel geleverd (zondag besteld en maandag in huis).

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire