Snelle bezorging, past precies

prima service!

Vlot kunnen bestellen en geholpen door middel van chat. Levering ging ondanks eindejaar drukte toch nog vrij vlot door DHL.

overzichtelijk en goede prijzen

Makkelijke site, snel besteld en ook zo snel geleverd

Zeer mooie schoenen, goed kwaliteit!

Snelle bezorging.

Dit is mijn mannenmode winkel.

De collectie is breed in kwaliteit

Als altijd vlotte levering van perfecte producten!

Heldere webshop. Altijd correcte en vlotte levering

Fijne shop met altijd leuke kleding

Online bestelgemak, en snel in huis maar zodra de winkels weer open gaan ook weer graag naar mijn favoriete winkel in Rosmalen

Doe wat je moet doen op tijd de correct materialen, top.

zie boven

zoals ik het wilde

het juiste product op tijd geleverd aan een goede prijs

Perfect!

Super tevreden. Bestelling volgende dag binnen. En product zoals verwacht.

Heel goede prijs kwaliteit, snel verzonden

Bestel heel vaak bij OFM en altijd super tevreden mee. Vaak goede aanbiedingen en altijd goede kwaliteit producten. De geadviseerde maten kloppen echter voor geen meter. Ik kreeg het advies op basis van mijn lengte, gewicht en leeftijd om een xxl te nemen, een M (!!!) was echter de juiste maat. Daarom deze keer geen 5 sterren maar 4. Volgende keer gewoon een "ouderwetse" maattabel toevoegen.

Zie bericht

Dag . Ik doe nooit mee aan deze vorm van tevredenheidsonderzoek . Het is niet fair tegenover medewerkers het werkt stress verhogend . Als de ondernemers vertrouwen hebben in hun medewerkers is deze vorm van feedback niet nodig . Haal mij gerust van u maillijsten . Zouden meer mensen moeten doen . Jullie creëren een maatschappij van onzekere medewerkers. G Honders

Cc"cccc

Er is eigenlijk niet veel aan toe te voegen. Je bestelt kleren en je haalt ze twee dagen later bij de winkel af. Alles verloopt zoals hoort te zijn.

Snel en duidelijk

Precies wat ik nodig heb

Prijs en service zijn top

Zowel in de winkel als de website zijn service gewoon heel goed. Bij internet bestelling zit zelfs de retour label van DHL er bij

goede duidelijke webshop

goede informatie over het hele proces. Overzichtelijk webshop zonder poes pas. Groot assortiment.

Slecht

Allebei de artikelen in de verkeerde maat opgestuurd. Service en communicatie bij klantenservice slecht.

Het diefstal zat er nog aan

Dus heb een nieuwe besteld in afspraak met only for men ..nu kreeg ik een mail dat de 2.95 euro retour kosten voor mijn rekening komen niet netjes ... dus wil deze graag alsnog ontvangen !!!!

Excellent

Excellent

gewoon goed

duidelijke site op tijd geleverd tevreden

Zeer snelle levering. Goed geprijsd.

Ik gebruik Calloni om mijn regenkleding waterdicht te maken. Werkt perfect en lekker makkelijk aan te brengen. Kleding wel eerst met zachte zeep schoon maken en goed laten drogen.

Super snel en correct

Tevreden en de boys blij

makkelijk bestellen goede maatvoering mooie kleding

Goed en duidelijk gecommuniceerd.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire