Ben tevreden

Opdracht goed uitgevoerd

geleverd wat besteld is

twee broeken besteld. Snel geleverd.

Had leuker gekund.

Cadeaubon voor verjaardag van schoonzoon (klant van jullie winkel) besteld. Deze werd in een veel te grote doos afgeleverd. De bon had ook wel wat leuker ingepakt kunnen zijn. Het is tenslotte een verjaardagscadeautje.

Bestelling snel en voorspoedig geleverd.

Snelle reactie op mijn bestelling en vlot afgeleverd.

Kwaliteit, service en snelheid van leveren. Prima

Ik zou weer iets bestellen als ik weer kleding nodig heb.

Uitstekend. Leuke doos-verrassing.

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke webshop, intuïtief interface en correcte afhandeling

Heb het nog niet binnen gekregen!

Zit nog te wachten op de bestelling van 8 dagen terug

Goede en snelle levering!

Alles wat besteld was goed.

super

Mooie hemden ,goed verpakt, zeer mooie prijs voor de 2 hemden.

uitstekend

prima kleding

Snel geleverd en kwalitatief goed

Ondanks de drukte tijdens de corona was de kleding snel binnen en zowel de jas als de truien zijn top, zowel de pasvorm als de kwaliteit.

Only for man staat synoniem voor kwaliteit in kleding en geleverde service.

Normaal, wanneer we niet met corona te maken hebben, ga ik het liefst naar 1 van de Only for man zaken in Rosmalen of Geldermalsen. Gewoon door de ongedwongen sfeer kan ik daar op mijn gemak keuzes maken uit het ruime assortiment aan kleding en schoenen. Ik slaag daar eigenlijk altijd. Enige nadeel is, dat ik altijd meer koop dan ik vooraf van plan was.... Nu ik digitaal moet winkelen werd het mij weer niet gemakkelijk gemaakt (of juist wel..) super gave schoenen voor de helft van de prijs! Dus dan maar weer twee paar kopen. Binnen drie werkdagen alles keurig aan huis geleverd! En ik weer het mannetje!

Makkelijk bestellen snelle levering top !!

Goede webshop snelle levering

Erg goed

Je wordt erg goed geholpen door het personeel. Kouros geeft veel aandacht aan de klant. Wij komen graag kopen bij Only for men.

Mooie collectie

Bestelling afgehaald bij de winkel, prima geholpen.

Goede commissie met de medewerkers top

Pakketje was in eerste instantie niet geleverd geen zorgen wij gaan dit oplossen ,ater werd het als nog geleverd door een van de buren.

Maten kloppen niet echt

Blouse besteld xxxl maar kleden als een xl

Prima site!

Mooie overhemden aangeschaft via de site van Only for Men. Normaal gesproken ga ik hiervoor naar een winkel, maar via de site is het prima te doen.

PRIMA.

POSITIEF.

Ik vind het vreemd.

Ik vind het vreemd wanneer ik ik iets bestel via internet nu dat ik verzendkosten moet betalen. Wanneer ik bij een andere winkel iets bestel en ik kom over een bepaald bedrag is het gratis. Normaal laat ik het in de winkel komen dan is het ook gratis. En in deze omstandigheden kan ik alleen maar bestellen via internet dan moet ik dat betalen.

Snel overzichtelijk en makkelijk En niet onbelangrijk betrouwbaarheid

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire