Duidelijke categorieën en leuke artikelen.

bijna goed!!

Wordt voor een tweede keer teleurgesteld dat een besteld artikel niet kan worden geleverd. Verder zeer tevreden over de afhandeling en de snelheid van de levering.

volgens verwachting

nette verzending alleen een retour moet ook weer betaald worden is in deze tijd minder vriendelijk.

Prima webshop

Snelle levering en goede service bij retourzending

snelle levering goede kwaliteit

Top geregeld in deze gekke drukke tijd. Niet verwacht dat ik het nog zou ontvangen voor de kerstdagen maar het is heel vlot geleverd. Kwaliteit is zeer goed.

bestellen van juiste broek(model/type) is lastig.

In het verleden veel broeken gekocht in de winkel. Bepaalde broek zit erg lekker en die wilde ik via de webshop bestellen. Ondanks het feit dat ik het juiste model en maat had, komt de broek niet overeen. Vooral de samenstelling van de stof was niet terug te vinden. Als je hier geen probleem mee hebt is er prima en voldoende keus.

Kreeg al gedragen broeken

Zaten in de broekzakken papiertjes van de vorige eigenaar.

Prima website en snelle bezorging.

In een woord prima.

Snelle levering,goede pasvorm.

Goede keuze mogelijkheden en duidelijke website.

Bestelling conform aankoop

Drie truien gekocht. Levering geheel conform bestelling en verwachting. Keurige informatie voorziening.

Makkelijk en snel verzonden

Makkelijke site + snelle verzending

Alles klopt!

Ik beveel dit bedrijf aan

super

Ondanks de kerstdrukte volgende dag in huis! Perfect

Verkeerd artikel geleverd

Krijg een slim fit overhemd geleverd, had ik niet besteld. Dus voor spek en bonen naar de winkel. Geen enkel excuus. Had betaald met een creditcard dus kreeg m'n geld niet direct terug, zou binnen 'één tot drie werkdagen' worden teruggestort. Dat werden er vijf. Al deze kleine irritatietjes maken dat ik Only for Men voortaan lekker links laat liggen.

Mooi en overzichtelijk alleen jammer dat niet alles doet.

Mooi en overzichtelijk alleen jammer dat de punten van je aankoop niet worden bij geschreven.

perfect

zeer snel bezorgd zelfs tijdens drukte .prima winkel. voor herhaling vatbaar

Wat een TOP Bedrijf

Snelle Levering ,TOP Service en niet te vergeten Top kwaliteit en Top prijs,Ga zo door Only For Men,voor mij is er geen betere TOPPIEEEEEEEE

Altijd prima

Goed advies, service en producten. Mijn favoriete winkel.

Snelle service. Luxe bezorging

Jas van Krakatau besteld. Werd snel en netjes geleverd in een kledinghoes en hanger. Nette service

Super klant- en gebruikersvriendelijk

Super klant- en gebruikersvriendelijk

Perfect , alles werkt uitstekend ( Veldhoven Winkel is fenomenaal )

Perfect geholpen tijdens "Corona" tijd. Ik moest voor de kerst nog 2 broeken hebben gebeld met de winkel en ze hebben mij uitstekend geholpen. Zo konden zit in hun bestand zien wat ik normaal in de winkel koop en zo de juiste broeken , modellen en maten adviseren. Voor mij is Onlyformen Veldhoven de winkel als het gaat om mijn kleding, zowel privé als ook zakelijk voor mijn bedrijfskleding.

Snelle levering en goeie service

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire