De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Daarbij voldoet de bestelling altijd aan de verwachting qua levertijd en artikelen.

Snelle levering maar te duur

Levering was super! Maar kwaliteit van donkervoort truien niet super, zelfs minder dan een gewone trui van bijvoorbeeld een sting terwijl die snel 100 euro goedkoper zijn.

mooie jas besteld, maar nog steeds niet binnen, maar ligt niet aan jullie maar aan dhl

ik heb op de webshop een jas van pme besteld en deze zou op maandag 21 dec. geleverd worden. kreeg hierdoor van dhl mail dat de jas 1 of 2 dagen vertraging had. heb uiteindelijk donderdag gebeld naar dhl waar mijn pakket bleef. ik werd toen weer doorverwezen naar klantenservice van jullie omdat ze het niet konden leveren. jullie hebben mij per telefoon keurig netjes te woord gestaan en beloofd dat jullie achter mijn pakket aan zouden gaan en weer snel kontakt op zouden nemen. dus van only for men tot nu toe prima behandeld maar ik twijfel of ik nog online iets bestel of liever (als het strakts allemaal weer kan) toch maar naar de winkel ga. ik ga jullie toch wel aanbevelen omdat tot nu toe ik uitstekend door jullie te woord ben gestaan.

Wederom geweldig!

Snel geleverd, goede kwaliteit en prijs was weer laag!

Super snel geleverd Top

Zondag 20-12-20 besteld en dinsdag 22-12-20 afgehaald bij Only for men te Voorburg

Vriendelijken goede zaak

Ik had zelf verkeerde maat besteld maar op zich perfect opgelost

Eenvoudig en snel bestellen. Levering volgens planning, ondanks de grote drukte voor Kerst. Erg tevreden!

Snel bestelt en ook geleverd

Alles corect en toch netjes op tijd in de drukste periode

jammer maar helaas

service is prima maar het product viel helaas erg tegen. Fijn dat het geretourneerd kon worden.

Overhemden besteld

Hemden zijn van goede kwaliteit en snel en goed bezorgd

Ook in de drukke kersttijd pakketje na bestelling 2 dagen later geleverd , Toppie

Naar volle tevredenheid

De bestelling werd snel geleverd en was helemaal zoals gedacht en besteld.

Prima levering

Mooie trui

Snelle levering, super mooie trui

Gelukkig was de trui er voor de kerstdagen, netjes verpakt. Denk alleen dat het met post nl nog sneller zou kunnen want met DHL gaan de leveringen altijd wat langzamer. Maar dat is een tip.

snel geleverd ondanks feestdagen, jammer van de retourkosten

3 truien besteld en ondanks de feestdagen snel geleverd. Helaas 2 stuks te klein besteld en moeten retour. Jammer van de retourkosten helemaal nu de winkels verplicht gesloten zijn en terugbrengen naar een winkel geen optie is. Mag wat mij betreft duidelijker vermeld worden tijdens het bestellen. Zal niet zo gauw weer hier iets bestellen.

Super duidelijk en makkelijk

Super duidelijke site en heel makkelijk te bestellen. Daarnaast erg fijn dat je op de hoogte gehouden wordt omtrent je status van je bestelling / levering. Kortom: TOP

In deze drukke tijd besteld en met twee dagen binnen. Top.

Snel besteld en snel geleverd

Mooie sale en goede bestel en leveringservaring. Eigenlijk wel goed dat je een (geringe) bijdrage in verzend en retourkosten betaalt, dat shoot bewuster! Maar voor mij was het in 1 keer goed!

Navigeren kan net ietsje beter

bij klikken op terug, kom ik niet op dezelfde bladzijde maar eentje verder: ik zit halverwegen 2 en heb op een product geklikt. Ga ik terug, kom ik op 3 ipv 2. Dan mis je toch wel wat.

Prima verzorgd

Doen wat ze beloven.

Prima bestelsite en snelle levering.

Prima bestelsite en snelle levering.

lekker op tijd en netjes verpakt en verzonden

Eenvoudig en snel

Makkelijke filters om snel en eenvoudig te vinden waar je naar op zoek bent.

Goede website

Duidelijke website, snelle levering. Alleen jammer dat ik de cadeaubon die in het kerstpakket zat(dus ook nog niet verlopen) niet kon inwisselen.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire