Snelle levering, mooi product

4 dagen eerder geleverd, een meevaller. Tijdvak klopte. Product is zeer mooi

Bezorgd op zondag, heel bijzonder.

Veel keuze, snelle levering.

Zoals altijd perfect geregeld!

Goede snelle levering. mooie pantalons en overhemden.

snelle levering ondanks de drukke tijd

artikelen zijn van een zeer goede kwaliteit en pasvorm, levering was binnen 2 dagen ondanks de kerstdrukte. helemaal top.

Snelle levering na bestelling, ondanks de drukte bij de post. Enigste minpuntje is dat ik 6 mails kreeg dat mijn pakket onderweg was. Dat is wel erg vaak.

Product is goed en snelle levering maar omschrijving slecht.

De omschrijving van het artikel is beperkt. O.a. is afwerking of materiaal niet goed omschreven. Je moet het doen met de foto en veel standaard tekst.

Keurig !!

Gekregen wat ik besteld heb en goed ingepakt

Leuke Site om wat op te zoeken met leuke kleding

Eerste keer bij hen gekeken, en ze hebben zeer leuke mannen kleding. Mooie truien gekocht.

Uitstekend !!!

Net voor Kerst bestel en tóch precies op tijd mijn bestellingen ontvangen. Prima werk van Only for men en DHL

Oké

Bestellen ging makkelijk alleen moet mijn bestelling nog binnen komen maar ja van Nederland naar Duitsland duurt wat langer

Snel!

Had 2 prachtige vesten besteld voor mijn man. Nog niet eerder bij Only for Men online gekocht maar blij dat het kon nu de winkels dicht moeten blijven. Veel keus, mooie merken, duidelijke omschrijving. Ondanks de feestdagen een super snelle levering, keurig verpakt. Dus niet alleen de winkel maar ook de webwinkel is top!

Goed geholpen bij het afhalen

Alles is perfect gegaan

Exact gegaan zoals moet gaan alles was perfect

Prettig

Het meest prettige is dat de maten die staan aangegeven en dat de maten die via de site worden aangemeten aan de hand van mijn gegevens ook daadwerkelijk kloppen.

Netjes

Snel en netjes ondanks de corona oo tijd geleverd. Dus top

keurig bestelings afspraak nagekomen

Tip : ga geen bezorg kosten in rekening brengen dit doen vele anderen ook niet. Voor de rest keurig gedaan.

Snel geleverd, geen bijzonderheden

Prima klantervaring, geen bijzonderheden. Als ik toch een minpuntje moet noemen: bij mijn bestelling zat een soort confettie, dat had niet gehoeven voor mij (zonde van de grondstoffen).

Klasse!

De prachtige herenarmband echt nog laat besteld, maar keurig op 24.12 thuis! Kreeg wel veel dubbele emails achter elkaar door van de bestelling haha, iedere minuut een ..

Helemaal goed.

Top. Ook het chatten!!

Top kwaliteit en snel geleverd

Had voor de kerstdagen en jaarwisseling nog wat kleding nodig, website en aanbiedingen zijn geweldig en gemakkelijk, en vol van topmerkartikelen. de levering is snel en betrouwbaar

topshop!

koop praktisch nergens anders kleding.. Goed advies in de winkel zelf en fijne webshop.

Opvallende mooie kleding.

Voor het eerst op de site van Onlyforman.NL gekocht en direct in de roos. Kleding kopen op afstand vind ik erg moeilijk omdat voelen en zien voor mij erg belangrijk is en wil het liefst niets retour zenden. Twee overhemden van Olymp zijn in goede smaak gevallen en echt betaalbaar. Ga snel kijken of ik nog iets kan vinden. René

Voor bestelingen: vrij snel binnen, goed verpakt, en retourneren gaat ook makkelijk. In winkel, goed geholpen, aardig personeel. Ben zeer te vree. Met bijde.

Overzichtelijke website, goede filter

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire