100% goed

De dame die mij te woord stond kam zeer klantvriendelijk over ten opzichte van de man die mij te woord stond.

Snelle service, maar helaas stikkers op kado's

Pakket was binnen een paar dagen in huis op tijd voor de kerstdagen. Een klein min puntje waren de stikkers op de Rituals doucheschuim bussen die ik als kado heb gekocht. Deze moesten met stikker verwijderaar worden schoongemaakt, en dan nog een keer met zeep om het chemisch luchtje er af te krijgen. Kleding stukken verder good aangekomen, en ben blij dat het allemaal op tijd is aangekomen.

Correct

Alleen DHL bracht niet op mijn adres. Was de hele dag thuis. Moest dag erna bij afhaalpunt ophalen.

Super goed en snel!

Hele snelle levering

Prima!!

Prima geregeld, super winkel

goed en snel geleverd, maar ik snap niet waarom ik niet zou mogen ruilen.

Op de pakbon staat dat ik weliswaar mag retourneren, maar niet ruilen. Ik heb het nu opgelost door een nieuwe bestelling te doen van weer twee broeken en twee broeken terug te sturen (een van iedere levering), maar waarom mag ik niet één van de bestelde broeken terugsturen en vragen om een andere maat?

snel gevonden wat ik zocht

gemak van online shoppen met voldoende keuze

Prima prijs-kwaliteit, correcte levering

Altijd lastig om de juiste maat van een onbekend merk te online te kopen, gelukkig goed advies over de maat in de online tool. Juiste advies gegeven! Door de drukte was de levering iets vertraagd maar niets waar Only For Men iets aan kon doen, hooguit een aangepaste lever termijn aangeven in de winkel. Ook de fysieke winkel is een aanrader, zeer vriendelijk en goed advies

goede en snelle levering

zie hier boven

uitstekend

Dat het telefonisch contact ook zo super verlopen is. Geen gezeur met een ellenlang keuzemenu, wat een verademing :-) .

Altijd prettig winkelen

Prettig

Handig filter, eenvoudig bestelproces

Prima. Hulp maattabel klopt!

superfijne club waar ik vaak bestel!

superfijne club waar ik vaak bestel!

Goed verstuurd en netjes verpakt

Jeans besteld. Mooie prijs en netjes verstuurd

Gewoon goed!

Prima web winkel, makkelijk zoeken en zoals de winkels alles onder één dak. Is voor de man toch ideaal! Je kan het aan en dat klopt geen gedoe, gewoon mooie kleding, zeker nu met leuke acties tegen scherpe prijzen.

Komen altijd na wat ze beloven. Geweldig

Goede merken in het assortiment. CP Company favoriet.

Toch mooie kleren met Kerst

Super geregeld om je bestelling in de winkel op te kunnen halen tijdens de lockdown. Gemakkelijk, snel en altijd even vriendelijk personeel. Fijne feestdagen.

gewoon goed

Goede bruikbare site met mooie artikelen en merken. Verzending is snel.

Prima levering

Prima levering met prima spullen

Goed, alleen is het wel erg moeilijk te beoordelen qua lengte van mouwen etc

Goed, alleen zoals gezegd is het wel moeilijk om een juiste omschrijving te vinden voor bv de pasvorm. Bij sommige sites zie je een afbeelding van een soortgelijk iemand waar dan bij staat dat die persoon 189cm is en 82kg weegt waardoor maat L goed zou moeten zijn. Nu twijfel ik altijd hoe een merk en model vallen qua lengte.

Prima webshop en heel overzichtelijk.

Jammer dat de bestelde coltrui qua kleur erg afwijkend was. Ik heb de coltrui daarom geretourneerd. De tweede trui was uitstekend. Benieuwd hoe de afhandeling is.

DUIDELIJKE SITE

DUIDELIJKE SITE , NETTE PRIJZEN , VELE MERKEN

Super snel geleverd, helemaal top!

Vrijdagavond besteld en maandag in huis!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire