Niets aan toe te voegen

Nvt

Goed, maar kan beter

Het bestellen en de snelheid van levering geen klachten. Super makkelijk en snelle levering. Maar er moet door de gene die inpakt wat meer aandacht besteed worden. Dat de bestelde truien allebei nog een beveiliging hadden waardoor ze weer terug gestuurd moeten om te laten verwijderen is erg jammer. Neem dan iets meer tijd door alles goed te controleren en dit soort fouten niet te maken.

Betalen voor verzenden

Maat niet goed opnieuw bestellen weer verzendkosten betalen,laat maar

mijn overall ervaring is prima, snelle levering, maar wel jammer dat een paar dagen na mijn bestelling het betreffende artikel fors afgeprijsd werd, zou sympathieker geweest zijn als dit verrekent zou zijn

Prima en snel geleverd

Goede pasvorm en snel geleverd,

Een zeer vlotte levering, binnen 24 uur.

Donderdag om 13 uur besteld, vrijdag om 11 uur geleverd via DHL.

Makkelijke site en snelle levering. De kleding is netjes verpakt.

top goed verpakt snel geleverd

goede kwaliteit kleding goed verpakt en snel geleverd. top

Toen de korting op 50% stond heb ik 2 truien gekocht. Supersnel binnen tijdens de feestdagen.

Bestelling vlot geleverd site prima overzichtelijk

Site was overzichtelijk zoeken na bepaalde merken ging super makkelijk, bestelling was netjes en snel geleverd

Vlotte en efficiente verzending, ondanks Corona perikelen

Goede prijs/ kwaliteit, geweldige aanbiedingen

Snel het juiste artikel geleverd

Binnen 2 dagen is het bestelde artikel al geleverd. Dat is ook wat de website als levertijd aangaf. Normaal ga ik altijd naar de winkel, maar dit was zeker ook een goede ervaring.

Snelle service en ruim aanbod

Groot aanbod met veel uiteenlopende merken. Ook de uitgebreide selectie aan betaal mogelijkheden is prettig. Snelle verzending is eveneens praktisch

Vandaag besteld morgen in huis

Alles is prima en vlot verlopen

Klasse.

Altijd goed!

prima en duidelijk

chat functie handig bij goed zoeken Jammer verzendkosten bij een bestelling van 125 euro afhalen kan namelijk niet op dit moment omdat de winkel dicht is en duurt 2 dgn extra. het is maar 3,95 meet het gaat om het gevoel

Webshop zeer overzichtelijk en een snelle bezorging uitstekend

De bestelling is correct

Het pakket is vlot geleverd. Het kledingstuk is helemaal naar wens.

mooi assortiment

Prima service, alleen mis ik overhemden voor mannen met een buikje.

Perfect geregeld

Laten afleveren in Woerden, netjes op afgesproken dag!

Prima service zeer klantgericht en klantvriendelijk

Geweldig goed

Voor het eerst online gekocht Snel en uitstekend geleverd ,verzorgd van a tot z .voor herhaling vatbaar

goede producten voor goede prijs en snel geleverd

Nadat ik op internet een 3-tal overhemden had uitgezocht en besteld kwam gelijk een bevestiging binnen en de dag erna ondanks alle beperkingen en drukte was de bestelling binnen ... chapeau

perfect! vandaag besteld, morgen in huis!

Ondanks de drukte, kerst en covid-19 had ik mijn jas binnen een dag thuis! Bedankt hiervoor!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire