Duidelijk, makkelijk, goed

Website is goed te bereiken, te lezen en vanuit te bestellen. En ook nog eens snelle levering!

Snel bezorgd! Keurig verpakt dus wat wil je nog meer

Super eenvoudig en snelle, vrolijke levering.

Gewoon weer goed geregeld

Spijkerbroeken en sokken besteld. Makkelijk besteld, prijs goed en snel binnen

Heerlijke website

Heel makelijk bestellingen plaatsen en indien nodig even zo eenvoudig te retourneren

Duidelijke website/correcte bezorging

Mijn ervaring : ik koop nooit kleren via website. Maar vanwege Lock down veroorzaakt door Corona heb ik dit uitgeprobeerd. Ook om dat er afprijzing van 50% was. Hulpmiddel die op de website stond, gaf mij de verkeerde maat kleren. Vandaar een 7. Voor de rest was alles duidelijk en bezorging snel en correct.

Uitstekend geregeld!

Alleen maar goed!

Uitstekende kwaliteit in combinatie met betrouwbare en snelle service.

Al jaren bestel ik kleding bij Only for Men. De kwaliteit is uitstekend. De producten worden altijd snel verzonden; eigenlijk gaat er nooit iets mis. En als ik wat terugstuur, wordt het snel verwerkt en staat het geld zo weer op mijn rekening. Van harte aanbevolen!

Doen wat ze beloven

Correct - Op tijd

Niks op aan te merken, alles stipt en juist

Geweldigsupergaaf

Top bedrijf met TOP personeel. Wij worden al jaar en dag SUPER fijn, gezellig en met eerlijk advies geholpen in Waalwijk. Koop er al mijn kleding.

Volgens afspraak/ belofte.

Prima verpakt. Communicatie prima. Zowel in de zaak als via de website. Jammer dat na verloop van tijd je gespaarde punten weg zijn. Kijk naar mijn status en je zult zien dat een goede en geduldige klant ben. Beetje service mag toch wel.

Only For Men heeft mooie spullen; goede service zowel via de website als in de winkels. Een aanrader

Prima producten, service en levering.

Top kwaliteit

Mooi , prijs kwaliteit top en vlugge afhandeling

vlot

Prima communiatie, vlotte levering

Goed!

Goed!

Snelle levering prima product

Snel ontvangen

Makkelijke website en snel ontvangen

Perfect afgehandeld

Makkelijk besteld en snel in huis , goede en mooie kwaliteit kleren. Op internet en in het echt een fijne winkel om te komen.

Mijn aankoop geleverd dag erna reeds ontvangen

Erg snel en veel aandacht besteed aan verpakking

Goed product voor een mooie prijs

Snelle levering voor een mooie prijs. Dus kom zeker nog eens terug!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire