Super goed om online te bestellen, makkelijk en snel en je word goed op de hoogte wanneer je pakket er is.
Bezorging was snel en netjes. Als ze nu gratis retourneren toevoegen dan zou ik helemaal vaak naar deze site gaan!
Bedankt voor dit prachtige cijfer en dit mooie compliment!
Mooie kwalitatieve producten
Keurig op tijd bezorgd, netjes verpakt.
Jas besteld, en deze keurig thuisgekregen. Met passen kwam ik er achter dag er nog een veiligheidstag aan de binnenkant zit.
Bedankt voor je review, Theo. Wat vervelend om te horen dat er nog een veiligheidstag aan je jas zat. Onze welgemeende excuses hiervoor! Eén van onze winkels bevindt zich in je woonplaats, je bent uiteraard van harte welkom in de winkel om de tag te laten verwijderen. Uiteraard mag je de jas ook aan ons retourneren. Als je op het retourformulier aangeeft dat het veiligheidslabel er nog aan zit en dat je de jas graag weer terug wilt krijgen, verwijderen we het label in ons magazijn en sturen we de jas weer opnieuw op. Dit zal geheel kosteloos zijn uiteraard. Nogmaals onze excuses, fijne avond verder!
Prima kwaliteit en precies volgens toezegging geleverd.
Aangezien ik op zoek was naar iets specifieks, was het vrij makkelijk zoeken om bij jullie terecht te komen. Persoonlijk vond ik de prijs aan de hoge kant en de drempel van gratis verzenden ligt ook wel erg hoog. Verder was de verwerkingssnelheid perfect en de bestelling foutloos verzonden. Weinig gemerkt van een vorm van klantenbinding, zoals een korting voor een volgend shopmoment. Maar daardoor ook geen gezeur. Correct leveren en klaar! Hartelijk dank
Top! Snelle levering, mooie producten!
Keurig en snel
Plezierige manier van online shoppen omdat ik snel kan vinden wat waar ik naar op zoek ben
Zeer snelle levering: fijn!
Zeker voor herhaling.
Goede website, makkelijk bestellen en snel geleverd
Het was erg leuk ingepakt met van die goudkleurige snippers erg gezellig vooral in deze tijd toppie
Ik ben al jaren klant , Ga altijd naar de winkel toe omdat je daar super geholpen wordt ( Rosmalen ). Deze keer schoenen in de winkel gekocht en wat truien waren niet op voorraad in de winkel online besteld en bij de winkel af laten leveren ( dit scheelt verzendkosten ) Keurig mailtje ontvangen dat het binnen is.
Super snelle levering
Super service
Site is prima, alleen retourkosten in deze tijd is vreemd. Wees blij dat er online geshopt wordt
Bedankt voor je beoordeling, Charles! We zullen je feedback over het rekenen van retourkosten zeker doorgeven aan de afdeling die hierover beslist. Wellicht tot ziens!
De afhandeling van het onderzoek loopt nog. Was als klant ontevreden over het eerste antwoord van only for men. Het komt er op neer dat ik mijn buren moet betichten van het achterhouden van een pakket dat voor mij bestemd is. Hetgeen eigenlijk neerkomt op het beschuldigingen van diefstal. Dit heb ik telefonisch doorgeven aan de klantenservice van only for men. Men ging opnieuw DHL benaderen. Dus afwachten. Verder kreeg ik het voorstel om mijn bestelling opnieuw te bestellen en te betalen. Als mijn pakket weer boven water zou komen dan kreeg ik het geld terug gestort. Naar mijn gevoel de omgekeerde wereld. Toch heb ik de hoop niet verloren op een goede afloop. Groet, Paul Hendrick
Hartelijk dank voor je beoordeling, Paul! Wat een vervelende situatie is dit geweest. Uiteraard vragen wij je niet om je buren te beschuldigen van het achterhouden van je pakket. Wij vragen echter wel altijd of het een optie is dat je buren het pakketje ontvangen hebben, gezien dit vaak de oplossing voor het probleem blijkt te zijn. Je hebt aangegeven dat je geen pakket ontvangen hebt, ondanks dat DHL aangeeft dat je pakket bezorgd is. Dit is uiteraard heel vervelend, en we willen je absoluut niet het gevoel geven dat we je niet geloven. We hopen alleen dat je vanuit onze kant ook begrijpt dat dit soort kwesties voor ons lastig zijn, omdat wij het liefst even wachten tot het eerste pakket wellicht terecht komt. Ik zie dat er vandaag een nieuw pakket naar je opgestuurd is. Als het goed is heb je hier alle gegevens over ontvangen. Naar verwachting zal je nieuwe pakket morgen worden aangeboden door DHL. Hopelijk komt alles dan goed! We hopen je, ondanks deze nare ervaring, nog eens terug te zien in onze webshop!
Sokken met direct de eerste dag al een gat erin
Bedankt voor je beoordeling! Wat Vervelend dat er zo snel een gat in een sok zat die je besteld hebt. Zou je contact met ons op willen nemen via [email protected]? We willen het graag voor je oplossen. Als het mogelijk is, ontvangen we ook graag een foto van je klacht.
Duurde 14 dagen en er wordt niks aangedaan als je belt dhl is de baas
Bedankt voor je beoordeling, Arno! Wat jammer dat je ons een 4 geeft, omdat je pakket vertraagd was bij DHL. We hebben een onderzoek voor je gestart bij DHL, helaas moeten wij dit onderzoek afwachten. Uiteindelijk is je pakket gisteren bezorgd zie ik. We hopen dat je blij bent met je bestelling.
Recensione originale
Duurde 14 dagen en er wordt niks aangedaan als je belt dhl is de baas
Werd goed geholpen en mijn retour pakket werd netjes verwerkt.
Levering was snel en keurig. Broeken passen prima. Alleen hoeft voor mij de ongevraagde reclame niet erbij
Heel tevreden
Alles netjes en op tijd geregeld en bezorgd
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire