Snelle levering, en bij retour snel geld terug. Perfect!

Snelle levering, en bij retour snel geld terug. Perfect!

Bestelling van 30 nog steeds niet ontvangen

Heb 30 nov besteld maar mijn bestelling nog steeds niet ontvangen .

Retourbeleid niet goed

Ik ben net naar de winkel in Beek geweest om de 2 broeken om te ruilen voor een andere lengtemaat. Dit ging dus niet. Ik kon daar weer nieuwe broeken kopen maar niet omruilen, erg jammer!! De broeken hadden ze ook niet meer in de winkel. Dat betekend dus als ik deze weer wil bestellen dat ik dan opnieuw de verzendkosten moet betalen. Dubbelpech dus

Prima en snel geregeld en geleverd

Duidelijke site, snel besteld, makkelijk betalen en snel geleverd. Wat je wil in een online shop.

uitstekend

tijdige levering en inspirerende site met aantrekkelijke prijzen

Mijn bestelling is supersnel in goede orde afgeleverd.

Ik heb mijn bestelling op zaterdagmiddag geplaatst en die maandagavond erop had ik de bestelde kabeltrui in huis. Zo rond Sinterklaas tijd had ik dat niet zo snel verwacht. Verder is het een hele mooie kabeltrui en hij zit goed.

Ik zoek cualetiet

Beste m/heren Ik ben mijn bestelling tegengekomen via uw online winkel. Ik vond een prijsdaling. Dank u Met vriendelijke groeten

Everything was clear! Exactly like stated on the site! Definitely a thumbs up

super vlot geregeld

goed aanbod op juiste moment en snel afgerond

Altijd fijn shoppen, snelle levering, mooie producten!

Al sinds lange tijd gewoon 'mijn' winkel voor mooie kleding. Zoals business kleding als vrije-tijdskleding. Ruim aanbod van mooie merken tegen keurige prijzen. Website werkt prettig, filteren op merk/maat/etc. en snel je keuze vinden tussen de duizenden producten die er zijn. Vervolgens binnen enkele dagen geleverd. Enige nadeel vind ik de informatie die DHL verspreid over de aflevering, deze is namelijk nooit, maar dan ook nooit accuraat!! Altijd geeft DHL aan dat men tussen 9 en 11 uur komt afleveren (dag van tevoren een mail), maar altijd wordt dat ergens in de middag of zelfs de volgende dag. Erg jammer, want de uiteindelijke bezorging is wel weer erg vriendelijk.

niet 100%

De kleur die ik kocht is wel geleverd, terwijl er op de orderbevestiging een andere kleur werd vermeld. Via klantenservice, na reclamatie voortafgaande aan de levering gerustgesteld.

Vrijdags besteld en zaterdags in huis, prima geregeld.

Goede prijzen en snelle levering

De webshop biedt goede prijzen, duidelijke keus en de levering was erg snel. De gekochte trui kwam helemaal goed aan.

Snel geleverd top

Mooi spul weer ontvangen erg blij mee bedankt

One stop shop voor elke man

Zo goed als alles haal ik weg bij only for men. Het enige wat ik een groot nadeel vind is de verzendkosten en het feit dat een retour en eventuele credit niet meegerekend worden. Verder is het een geweldige winkel waar ik elke keer graag weer bestel

Kan niet beter

Ik kan er nog niet over oordelen.

Het pakket is nog niet gearriveerd. Is het nog onderweg ? Met vr gr. Arnold van der Tuin

Niet ontvangen datgeen is besteld

Foto op uw site is niet hetzelfde hemd als bestelt. Het geleverde hemd is op zich in orde, maar toch blijft het vreemd. Het werkelijk type nummer PPRH3c1063 bestelt. Check aub zelf datgeen u geleverd heeft.

overzichtelijk

duidelijk en overzichtelijk, aantrekkelijke prijzen aanbiedingen

Top winkel

Altijd goede service, kwalitatieve producten en leuke aanbiedingen

prima geregeld!

duidelijke website snelle en duidelijke afhandeling en snelle reactie op openstaande vraag

Prima en snel geregeld

Mooi overhemd en past goed

Mooie spullen

Veel keus en goede levertijd.

Ik had besteld en 3 dagen later had ik mijn pakje! Mooi verpakt en de juiste produkten! Supercontent van! Bedankt !

zeer goed

Zijn prima

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire