Erg goed geholpen door de klantenservice

Er was wat vertraging door DHL. Klantenservice heeft het uitstekend opgepakt en ervoor kunnen zorgen dat ik vrij snel mijn jas kreeg.

ik heb een zeer goede ervaring met only for men webshop

ik heb een zeer goede ervaring met only for men webshop

Niet een beste eerste ervaring..

De bestelling ging op zich goed en werd snel uitgeleverd. Schoenen waren alleen echt te groot. Meteen de volgende dag teruggebracht naar de winkel in Geldermalsen. Tot op vandaag geld niet teruggekregen en dat duurt in deze tijd echt te lang. In de winkel hebben ze wel meteen aangeboden een paar kleiner te bestellen... Die ga ik dan toch maar vanavond passen. Alleen als ik die dan af moet rekenen, ben ik meteen 800 euro lichter...

Prima !

Heb enkele broeken besteld en laten bezorgen in de winkel. Ging snel én gewoon even passen in de winkel. Dus top!

Top, snelle service

Helemaal goed

Duidelijke site! Fijn om hier te shoppen!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Super service

Super snelle en goed verzorgde levering

Fijn dat alles online besteld kan worden in Corona tijd

Top geregeld met bezorgen

Prima zaak

Mooie prijs en snel geleverd.

Alles snel en zeer correct verlopen!

De betaling, het volgtraject en de aflevering op het juiste tijdstip.

Goed, snel mooi product!

Had nog geen ervaring. Heel fijn om bij jullie te bestellen. Zeker in deze drukke dagen voor de Kerst.

Geslaagd aankoop voor mijn demente vader

Instructies van het verpleeghuis om nieuwe overhemden voor pa te halen. Die moesten 2 versleten shirts vervangen. In de kleuren pastel roze en groen. Only for Men gevonden online en met gebruik van de handige filters had 2 shirts in no time..... 4 dagen na het verzoek van het verpleeghuis kon ik de goede kwaliteits overhemden afleveren. Pa heel blij met de kleuren en pasvorm, dus ik ook blij! Dochter van Alphons

PERFECT

vlot en snel !

Fijne site

Fijne site om kleding uit te kiezen, snelle bezorgservice en prima ondersteuning bij retouren. :)

Goed maar levertijd iets te lang

Netjes geleverd jammer dat het een 4 tot 5 dagen duurt voordat het geleverd wordt en verzendkosten vrij hoog

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk en overzichtelijk vanaf de bank mooie merkkleding bestellen via de website en snelle levering. Dank daarvoor

Op je wenken bediend worden met “goud” in je handen geeft een glimlach op je gezicht

Broeken besteld netje in juiste verpakking besteld: tijdstip van levering netjes kunnen aanpassen(bedankt) , met de “goudstaafjes” erbij voel je je een koning als klant.

Levering zeer slecht

Slechte levering in combi met DHL

Ja alles perfect geregeld en op tijd binnen. !!

Duidelijke site

Prima en duidelijk

Z

Toppie geregeld allemaal

Toppie geregeld allemaal

Prima webshop

Fantastische kwaliteit

Goeie koop in de sale... kwaliteit voor weinig!

Zoals het hoort te zijn: uitstekend op alle vlakken!

Mooie overhemden; uitermate correcte en snelle antwoorden . Afhandeling en klantenservice: erg goed.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire